- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили ако
Въпроса ми е ,ако намерите идеалния човек ,с когото във вашата паралелна вселена всичко е невероятно. но извън нея всичко е против вас.. бихтели наранили всички около вас за да сте с него ,като най-близките ви ще са най-потарпевши .Или ще оставите всичко чакайки да спре дави боли и новия човек койтоще е по-подходящ ,но няма да бъде същото вътре в вас.
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
ми точно това ми се случи.. Имаше доста хора против нас, криехме се за да бъдем заедно.. ии.. накрая се скарахме заради пълни простотии.. и мисля че едва ли ще се сдобрим![]()
точно това се случва с мене в момента.. и съм на път да нараня всички освен нея ...
Какво пък има да са против нас и моите близки какво точно ще ги нарани?Тия неща с нараняването за мен са пълна прустотия.Единствените,кои то могат да бъдат наранени сме аз и този,с който съм.Поради редица причини-изнеявяра,раздяла,караници и тн.Но не мога да разбера как бих могла да нараня близките си ако съм с някой си.Първо-това си е моя работа с кой ще бъде.Второ-те няма за какво да злобеят, да се засягат и да хленчат.В крайна сметка те вече са направили своя избор,а аз няма да им дам възможността да изибрат вместо мен.
Та..бих запазила връзката си човека,който обичам и намирам за идеален,защото изобщо няма да ми пука какво мислят другите,дори ако целия свят е против нашата връзка.(което силно ме съмнява де)
Ами честно да ти кажа ако чувствам, че това наистина е идеалният човек за мен и че няма да намеря по-добър... бих наранила всичко и всеки, за да съм с него. Сигурна съм, че близките ми биха ме разбралиАз съм човек, който не позволява на никого да му се бърка в личният живот. На мнение съм, че всеки си има собствен живот и право да го изживее така както, и с когото, смята за добре. Напълно наясно съм, че нашите се опитват да ми дадат най-доброто и да ме предпазят, но винаги съм им казвала и ще продължавам да им казвам - искам сама да взимам решения, били те и грешни, защото както има една приказка "Ако падна искам да знам, че сама съм скочила, а не че някой ме е бутнал"...
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
И аз съм имал подобен случай. И три години се борих с всичко и с всеки. Е накрая се оказа, че съм сбъркал ужасно. Платих безумна цена за предателство. След 2 г. се оправих от шока и продължих напред. Но тайничко си мисля, че не съжалявам за някои мигове...Ти решаваш какво да правиш - понякога си струва. А ако се окаже грешка - продължаваш напред. Направи това, което искаш, а после просто си "сърбаш попарата".
Ако се случи такова нещо, защото до сега не съм попадал в такава ситуация (но за всичко има 1ви път), не бих наранил и не бих се изпокарал с всички останали..
Защо?
Защото една връзка рано или късно свършва.. е да, понякога има връзки които започват например когато момчето и момичето са на по 20-21 години и продължяват адски дълго, свадби, бракове, но тук на нашата възраст това много рядко се среща..
И като нараня всички, след като приключа връзката при кой ще ида?
При никой.. точно тогава когато се нуждаеш от някой да те подкрепи, точно тогава няма да има никой и ще бъде истинското страдание..
Мерси много за одговорите![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Правила съм го , тогава даже се изнесох от насНищо , че след 6 месеца скъсахме на мен ми беше кеф , защото това бяха 6 луди и незабравими месеца
![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Идеалните хора съществуват само в късометражните филми по Дискавъри .. Така че може да чакаш![]()
Попринцип,ако много го обичам както обичам моят приятел сега всичко бих направила да съм с него,но все пак мнението на myNameIsImmortal е най-разумно,глупаво е да се караш с всички...
Който и ще да е този човек, ако ще и на господ дъщеря му да слезе и да ме хареса - аз имам среда на обитание и няма да я развалям заради никого. Който иска да сме заедно ще се нагоди към моята реалност, без да забравя своята. Може и е добре да създадем наша обща реалност, но не бих се отказал от това което имам до момента.
Данчо отново вади скрити козове. Браво мой човек!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много е гадно, когато се наложи да избираш между любимия човек и хората, които обичаш. Но.....ако не може да се намери златната среда, трябва да се направи най-разумния избор......
Според мен (а и според много други хора) любовите идват и си отиват, но близките и истинските приятели остават завинаги.....
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Един човек е идеален само в нашите очи...а понякога близките като странични наблюдатели ни дават много по добри съвети... и все пак все някога ще приключи връзката ви... и тогава по добре ли ще е ако нямаш никой до себе си...?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма да плюя на средата си и близките си заради един човек. Как да го приема за идеален ако трябва заради него да се лиша от други хора, които обичам. Това е доста далече от разбирането ми за идеал.Първоначално написано от DArpege
А мите - ко правиш мой човек.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бих направила и невъзможното да съм с него.Няма да слушам никакви съвети...![]()
наречено е невъзможно, понеже не може да се направи..Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
не познавам човек който да е направил невъзможното възможно да полети като размахва само с ръце или прави лицеви опори без да се подпира на ръцете си..![]()
мнението си дадох на 1ва страница..
slun4ice_90, сори, но просто..
ако се случи такова нещо определено не прави всичко и не се карай с приятелите си, защото когато останеш сама и си без него няма да има с кой да споделиш мъката си, защото родителите и приятелите са едни от най-важните неща в живота.. без тях сме за наникъде..![]()