Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
Да си призная и аз щях да я изкритикувам, но като се замисля, проблема и не е в това, че има голям корем, а просто, че не е достатъчно стегнат и като седне се получава едно такова напластяване и аз не знам как точно да го обясня.

При мен е нещо подобно, смисъл като съм права корема ми изглежда добре на допир-стегнат, ама седна ли...

Авторката ще каже дали съм права, смисъл дали това, което я притиснява е същото, за което аз си мисля...

Иначе-Няма нищо лошо в това да правиш коремни.
Колкото до плочките-може да ти се появят такива, ако прекаляваш.
Между 30 и 50 бройки на ден е идеално.

П.С-Със свити колене ли ги правиш?
М не проблема не ми е ,че като седна ми се свива корема/карче се свива малко, но не ми пречи/ а, че просто имам савсем малко коремче под пъпа и ма кар малко си ме фразни и искам да ми е плосък корема.Иначе за коремните-то то 30-50 бройки са прекалено малко бе аз за 1 мин съм ги направила и пак няма да имат ефект и пак нз как да си махна коремчето.Правя всякъкви видове- и с свити колене и с прави крака и най различни съм правила, но сега съм ги спряла, защото като ми каза господина по тренировки че могат да ми се появят плочки и се отказах да правя, а и то все пак няма ефект.