.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: корем4ее*

корем4ее*

Значи проблема ми е, че имам савсем малко коремче под пъпчето и ме дразни.Взех мерки и прави пооо 150-200 коремни на вечер и то в продължение на 2 месеца и половина и ефектът беше точно нищо, само като пипнех и се чувтваше, че отдолу мускула е по стегнат, но на вид пак си имах съвсем малко коремче.Коремните ги спрях, тъй като ми казаха, че као продължбавам с тях могат да ми се появят плочки, а аз не искам.Е според вас как да си махна коремчето като изключим коремните?Вижте http://prikachi.com/files/777933z.jpg го кво е гадно под пъпа :

Ти си ненормално слаба..и нямаш никъв корем направо е грозно за мен лично !Иначе не знам ...(мое мнение)

Супер фен Аватара на galu6a
    леле мислех ,че аз съм зле имала корем момиче ти нямаш нужда от оремни преси ,а от очила
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Aбе то на снимката е по малък на живо имам млако коремче което ме дразниии

1-во като го снимаш отпред не се вижда нищо, снимай отстрани някак. ддз
    и 2-ро мазнините на корема се топят не с коремни, а с кардио (т.е. - колело и бягане). упражненията като коремните преси са само за мускулите под мазнините.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да си призная и аз щях да я изкритикувам, но като се замисля, проблема и не е в това, че има голям корем, а просто, че не е достатъчно стегнат и като седне се получава едно такова напластяване и аз не знам как точно да го обясня.

При мен е нещо подобно, смисъл като съм права корема ми изглежда добре на допир-стегнат, ама седна ли...

Авторката ще каже дали съм права, смисъл дали това, което я притиснява е същото, за което аз си мисля...

Иначе-Няма нищо лошо в това да правиш коремни.
    Колкото до плочките-може да ти се появят такива, ако прекаляваш.
    Между 30 и 50 бройки на ден е идеално.

П.С-Със свити колене ли ги правиш?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Да си призная и аз щях да я изкритикувам, но като се замисля, проблема и не е в това, че има голям корем, а просто, че не е достатъчно стегнат и като седне се получава едно такова напластяване и аз не знам как точно да го обясня.

При мен е нещо подобно, смисъл като съм права корема ми изглежда добре на допир-стегнат, ама седна ли...

Авторката ще каже дали съм права, смисъл дали това, което я притиснява е същото, за което аз си мисля...

Иначе-Няма нищо лошо в това да правиш коремни.
    Колкото до плочките-може да ти се появят такива, ако прекаляваш.
    Между 30 и 50 бройки на ден е идеално.

П.С-Със свити колене ли ги правиш?
    М не проблема не ми е ,че като седна ми се свива корема/карче се свива малко, но не ми пречи/ а, че просто имам савсем малко коремче под пъпа и ма кар малко си ме фразни и искам да ми е плосък корема.Иначе за коремните-то то 30-50 бройки са прекалено малко бе аз за 1 мин съм ги направила и пак няма да имат ефект и пак нз как да си махна коремчето.Правя всякъкви видове- и с свити колене и с прави крака и най различни съм правила, но сега съм ги спряла, защото като ми каза господина по тренировки че могат да ми се появят плочки и се отказах да правя, а и то все пак няма ефект.

Град
    в света на приключенията ..
    нищо ти няма
    имаш страхотно плоско коремче
    няма какво да се оплакваш

Супер фен Аватара на Shia
    Аз много се кефя на подобни коремчета,секси е да има малкоооооо месце-притесняваш се,недей

+от формирането на плочките на корема ти се получава подобно "заформяне на коремче",зарди мускулите

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ей приоблема не е в коремчето ти ,а в главата ти... недей да си въобразяваш мацка...коремчето ти е добре...и в никакъв случей НЕ е грозно..!!!Недей да си втълпяваш тази глупост ,че коремчето ти не изглежда добре

Имам същия проблем като твоя...и аз се бъхтя с тъпите коремни и никъв ефект няма

hottie
    Guest
    Обикновените коремни преси стягат горната част на корема и затова не усещаш промяна.
    Съветвам те да ги правиш с присвити колена, каката във въздуха, както и главата. Т.е. събираш крака и лава и после отпускаш.

Абе вие не разбрахте ли,че коремните единствено стягат?!

EДИТ:Како Хоти(или Оти Боти ) какво значи обикновени преси?Аз лично свивам краката,тиквам до половината на стъпалото под някой фотьоил,ръцете зад главата и като отивам напред,краката се свиват,а главата отива напред.Та това ли е за теб обикновената преса,или..(не разбрах,ще ме прощаваш)?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^Да,мисля,че тези имаше предвид под обикновени.А тези за който хоти спомена са едни,който се качваш на едно (във фитнеса го има незнам как се казва) и ръцете ти,като ги поставиш от двете страни на този уред и се задържащ на тях т.е. тялото ти остава във въздуха също и краката и тогава почваш да свиваш краката към корема и това е за долната част.Но незнам дали у дома ще намериш подходящо място да го правиш,а и се съмнявам,че си ме разбрала.Иначе това е за долната част на корема.

П.С.Незнам дали е имала това в предвид,но знам,че това което описах стяга долната част на корема.Значи под пъпчето...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    На слънцето :>
    Аз правя една тренировка [ http://www.vbox7.com/play:f85d8436 ] и действа, определено, но стяга отгоре, докато отдолу си седи това коремче И аз се чудя как да го махна, ама нестава и нестава.

Ако някой има някакви други идеи да казва

ПП. Ето го моето коремче - prikachi.com/users/inncheto`/79I.jpg

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Обикновените коремни преси стягат горната част на корема и затова не усещаш промяна.
    Съветвам те да ги правиш с присвити колена, каката във въздуха, както и главата. Т.е. събираш крака и лава и после отпускаш.
    И това съм правила!!По 3 вида коремни на вечер правих.

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    ^Да,мисля,че тези имаше предвид под обикновени.А тези за който хоти спомена са едни,който се качваш на едно (във фитнеса го има незнам как се казва) и ръцете ти,като ги поставиш от двете страни на този уред и се задържащ на тях т.е. тялото ти остава във въздуха също и краката и тогава почваш да свиваш краката към корема и това е за долната част.Но незнам дали у дома ще намериш подходящо място да го правиш,а и се съмнявам,че си ме разбрала.Иначе това е за долната част на корема.

П.С.Незнам дали е имала това в предвид,но знам,че това което описах стяга долната част на корема.Значи под пъпчето...
    Мила това дето ми го описа си го имам на тренировките и треньораа ми беше казал и коремни за долната част на корема и нали ти казвам-всичко правех 2 месеца и половина и се отказах, защото за толкова много време ефекта е нула.

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Аз правя една тренировка [ http://www.vbox7.com/play:f85d8436 ] и действа, определено, но стяга отгоре, докато отдолу си седи това коремче И аз се чудя как да го махна, ама нестава и нестава.

Ако някой има някакви други идеи да казва

ПП. Ето го моето коремче - prikachi.com/users/inncheto`/79I.jpg
    Дам, тези са за горната част на корема, но дори и за долната да правиш не омагат опшитала съм.Аз се замислям дали ако отслабна ще се махне?

Град
    На слънцето :>
    Едва ли, според мен. Пък и ти по-слаба за накъде ? Добре си си, а това коремче, може би ще се махне с тичане. Много хора ми го казват. Взимаш си карта за някой фитнес /че да не тичаш навън../ и всеки ден по 1 час на пътечката, това ако не помогне явно оправия няма о,0 /аз ще пробвам (:/

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Едва ли, според мен. Пък и ти по-слаба за накъде ? Добре си си, а това коремче, може би ще се махне с тичане. Много хора ми го казват. Взимаш си карта за някой фитнес /че да не тичаш навън../ и всеки ден по 1 час на пътечката, това ако не помогне явно оправия няма о,0 /аз ще пробвам (:/
    Според мене и така няма, да стане, защото аз ходя на тренировки и тама тичам, другото е че правя една мноооооого изморителна аеробика в къщи която е 1 час и 15 минути, но нз и аз вече...

Голям фен
    Аз съм като тебе,но се пробвам да кача а не да го стопя(и има ефект ).Ти нямаш грам корем.За мен лично това е грозно,още малко и ще ти щръкнат кокалите....но ти си знаеш
    п.с.Неискам да те обидя
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Екстра си ти е корема .. незнам какво се оплакваш. ;o

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си