- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- котенце
От както се помня все за животинки съм се грижела, но сега по стечение на обстоятелствата се налага да се грижа за осиротяло двуседмично котенце (2 седмици и 4 дена), вс върви по план от 4 дена съм му майкано има 1 проблем
моля ви се кажете ми по колко мляко да му давам на ядене
все пак то е бебенце и аз на 3-4 часа го храня (даже и на 2 ...) ама то яде,яде и яде и аз все му давам...страх ме е да не се запече нещо
че се случи вече 1 и не беше мн приятно преживяване
![]()
Пак да си повторя въпроса: По колко мляко да му давам на ядене?
P.S. съжалявам ако не съм нацелила раздела и моля не ми трийте темата, че спешно ми тр информацията
shadow4e
Грешен раздел.
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Сипваш му сутрин и вечер по една паничка, и така.
Има доста теми и статии из нета, поразрови се малко, все пак това е отговорна работа.![]()
Един познат не оставя паницата на котката си никога празна, и сега ще се бори за рекорд в Гинес...
То вярно е малко коте, и изисква повече храна, но не трябва да се прекалява!
Това със "сипваш в паницата" мисля, че беше излично ... и щом да питам по колко точно мл тр да му давам значи преди това съм се разровила в нета и явно не съм открила търсеното, както и да е ... благодаря
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Колкото му се яде толкова все пак е мъничко,като децата е-все са гладни :Д после като порасне ще се оправи.Давай му колкото то иска![]()
дам и ми се взема акъла :P малкия дрисльо расте с вс изминал дени си му давам по колкото иска докато не ми заспи в ръцете
![]()
Котките са бездънни ями... колкото да им даваш могат и още... от 9 години имам котка... и до сега не е отказвал храна за 9 годишна котка яде по 8 пъти на ден (но не е дебел...).
Извод: Споко, щом му даваш да яде и яде значи няма проблеми...
ПП: Обаче ако не си забелязала дали ходи по голяма нужда, това вече е проблем...
абе и аз имам голяма писана на 8 год и нея сме си я отгледали от 2 седмична буболечка ама сме нямали проблеми от такъв тип (с многото ядене)Първоначално написано от exelek3k
ама споко на 5.05.2009г дребосъка става на 1 месец :P за сега вс е супер, растен с пълна гас (пишката расте също
) и такам
![]()
Според мен ще е добре да го заведеш на ветеринар за профилактичен преглед![]()
Tази тема е само за наука
Винаги съм живяла с котки и мисля че е най добре да му сипваш мляко по 3 пъти на ден.
![]()
Ох, наука е да си храниш котето... във всички смисли...![]()
![]()
Абе хора какъв ви е проблема?! А къде да пусна темата в 'Козметика' или в "Секс", а може би в 'Любов' има си модератори и ако са сметнали, че темата не е за тук щяха да я изместят или изтрият! Като няма да ми пишете конкретно по темата не ви е тука мястото! А molika щом си живяла цял живот с котки трябваше да си запозната, че котетата на 1 месец все още сучат и не могат да пият от чинийкаа на преглед ще го заведа на 45 дни като стане
Първоначално написано от tqnko
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
и все пак ако модовете са сметнали, че темата е грешна щяха да я изтрият не мислиш ли!? Всъщност темата ми не се отнася за това къде съм я сложила...стига сте ме занимава ли с това, така или иначе не мога да и променя мястото!Първоначално написано от Genetix