- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора ... Кажете как да му откажа??? ...
Такаам...незнам точно от къде да започна, но все тая...
Аз съм почти на 15, а гаджето ми почти на 16.Ходим вече от 5 месеца. Проблема е че още на 3 месец ме попита дали иска да спа с него и аз без да увъртам му казах Не. Той нищо не ми каза, каза ми просто Ок и толко. После даже нямаше и седмица и пак ме попита.Тогава аз супер яко се ядосах и му казах, че щом веднъж съм казала Не значи Не!!! При което се скарахме (а само да уточня, че това става по Скайп) След, което той ми прати СМС, че иска да скъсаме защото му омразнало някой път, когато моята приятелка е с нас той да разбира, че си харесвам тоя и оня- и че не било заради секса.Аз му отговорих че ние само се е*аваме за някое момче.Примерно виж тоя или оня и т.н. Аз знам, че той не е девствен(е поне 70%), но след като аз го попитах той разбира се отрече.
Та въпроса ми е как да му откажа, ако ме попита отново без да стане така, че отново да се скараме и тем подобни...
Благодаря, предварително на всички!!!
незнам![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Прост народ, слаба държава! :@
Да си чула репликата "не сам готова"
Ма'ай го тоя киртак е.
Отказвай му до последно, без да се пречупваш, ей.За да му угодиш не си отваряй краката, ами чакай да станеш ти готова и сама да го пожелаеш. Той ако обича, ще чака. Изтъркано, но факт.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да се качва на следващия![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Първоначално написано от magitu1
Няма начин , тоя иска да ти го начука , ако пък ли не ... ще те остави
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ами кажи му , че още не си готова . . . и след като го дразни това за другите момчета спри да го правиш пред него !
ето ти начинаПървоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
не ти ли е ясно че е с теб за *бането...ако пък въпреки сичко не е само зарди това би трябвало да ти влезне в положението![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Бате казвай му открито да си еббе майката и толкова ..
Не ти трябва такъв гейтак ...
Той те има за поредната бройка ...![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
аабсолютноПървоначално написано от jghgh
![]()
ако ще те къса заради тва че не му пускаш *ест, под друг предтекст* прави си сметка колко си за него..![]()
Ми казваш му: Ще ти пусна, когато го заслужиш.
И просто се правиш, че още и още не го е заслужил, каквото ще да прави.
Казваш не и точка ти ще прецениш кога ..а ако те зареже за това че не искаш да спиш с него ясно ек олко е държал на теб
Голяма експертка се изкараПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Ами кажи му най-учтиво и спокойна, че не си готова за това. А ако пак започне да ти досажда с това го зарежи. Очевидно, е че е с теб повече за секс. Все пак това да му откажеш веднъж и да те пита пак след една седмица....![]()
Проблем!!! Страшно много държа на него...много пъти са ми минавали такива мисли през главата, но факт е че не мога да му кажа "До тук сме". Защо и аз не знам...просто не могаПървоначално написано от missionimpossible
![]()
![]()
![]()
а той държи ли на теб? мисля не..поне от това което сама казваш...тогава какъв е смисълът ако само ти държиш на него... не е взаимно... няма начин ...събери сили и го заеби! не те заслужава...а ако смяташ да ме убеждаваш че и той държи на теб но простоо тва-онва... не става... намери начин ..речението е да го зарежиш ако смяташ че не си готова![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
"пич не съм готова, за тва или късаме или ще чакаш!!!"
И аз мисля по същия начин.. Та вие и двамата сте на 15.. УЖС. ЩЕ си провалиш първия път с някакъв си келеш лиПървоначално написано от egois74e
Ако искаш да си останеш с него, кажи му че не искаш да го правите и точка. Ако му отърва - добре, а ако не - да си хваща пътя. Пък и мисля, че е с теб само защото иска да си забоде морковчето в някоя хралупка
, без значение каква и ти си му се сторила лесна, ама не му се връзвай .
![]()
по скайп
Пффф ебати смс-а... ако е толкова дребнав защо изобщо си още с него...Ми няма как по друг начин да му откажеш освен едно чисто и просто ... НЕ!!!!
А ако не му харесва...има много други... да си търси...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3