.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 179

Кой съм аз? А ти..?

Ей хора, много ми харесва това местенце. Сега попаднах на него.

Потърсих такава тема, но не намерих и реших аз да я пусна. Може и да има някъде, но да не съм видяла.

Исках да разкажа мой опит. Супер случайно една моя съученичка каза, че е ходила на някаква група "опознай себе си чрез другите". Каза, че било много интересно. Попада сред някакви непознати хора на тази възраст и започнали да си говорят за вскакви неща и от тема на тема започнала да харесва някои повече, други да я дразнят и имало водещ, който им поагал на момента а разберат защо някой ти харесва и защо се чувстваш някак с един и по друг начин с друг. И реших да попитам някой от вас ходил ли е?

Аз реших да се запиша и бях само 2 пъти за сега, обаче е много интересно. И ако някой има опит и е бил - да споделим емоции

АЗ, АЗ, АЗ ходя.

Егати якото. На мен там ми казаха за този форум, другите. Еми и аз ходя на една. аз ходих 4 пъти и става все по интересно . Е на моменти много ме ядосват всички, защото не е като да ме разбират обаче после ми става някак по-леко . Не знам дали ме разбираш

Я обяснете, къде е тва нещо!?

не съм ходил. бих отишъл.

Град
    софия
    Къде има такова нещо бре
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Ааааа, много е яко!
    Егати преживяването, по-хубаво е от лагер или от екскурзия
    Силни емоции и преживявания, с човеци на твоите години със същите проблеми.

може ли малко повече инфо?
    ay caramba

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от cookie_power
    м да къде се намира тва ?

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от cookie_power
    м да къде се намира тва ?
    Май повече от ' ааа много е яко бла бла ' няма да разберете ;ddd Иначе и на мен ми стана интересно..
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на gabi_94
    някой няма ли да отговори на въпросите ни??? айде бе, заинтересовахте ни а сега не казвате какво е това
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    някой няма ли да отговори на въпросите ни??? айде бе, заинтересовахте ни а сега не казвате какво е това
    аа мръсници
    наистина звучи интересно,ама явно няма да получим повече информация от т'ва , че било яко

Бе те да бяха "въпроси" ок, ама мамка му, 1 и същ е въпросът!!!! После що мразя форуми...

И на мен ми стана интересно. Я кажете къде се намира?
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не знам за fastur, обаче аз ходя в един център. Нашите ме заведоха, казваха, че са вдигнали ръце от мене
    В началото доста им се съпротивлявах, ама сега чакам дните, в които ще ходя

Еми кажете какво искате да знаете, зацентъра ли, за моите съгрупници ли ...

Хора, чак сега имам възможност, за това не съм писала.

При мен аз си отидох с една моя приятелка двете. Една съученичка ходеше и ми разказваше и аз яко се зарибих и исках да пробвам и отидох. И аз съм в един център, но не знам дали да му пиша името. Намира се в София.

Ами в общи линии става това - има няколко човека напълно непознати. И има и един или двама понякога водещи и общо взето изучаваш себе си във взаимоотношения с другите. Например кой пръв ще заговори, кой ще иска да е по-активен, кой ще се притеснява повече и тия неща започват да излизат. Започва да ти харесват някои хора, а други да не ти харесват и е много яко, защото като усети водещата такова нещо и ви го показва как и защо правите тези избори.
    Аз бях днес и ми беше много объркано, защото има едно момиче, което много ме дразнеше в началото, защото ми каза нещо остро и аз от тогава си я наблюдавам и днес ме издразни и си и го казах и тя каза, че е имала нещо друго предвид и водещата ни спря и ме похвали, че съм казала чувствата си. А аз мислех, че ще имам скандал, че съм казала нещо такова.

Абе с две думи - интересно е защото се учиш чрез другите там да разбереш защо някои хора от училище може да се държат така с мен и тн.

Ако има друго питайте ..

Бебка1 - вие колко сте в твоята група?

как се наричат тия събирания?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    хахо парти
    <N>

еми, ние му викаме уъркшоп

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Къде се намират тия групи

"Къде се намира това? " "В София." Това го предполагах. Пишете точното място и ако може телефонен номер. Ще съм много благодарна.

П.П.: И още подробности, де...

Ами аз съм в София, в Младост.

бебка1 вие колко човека сте? Абе ти чувствала ли се странно? На мен ми се случва веднъж много да се ядоса една? Ти имала ли си такива хора?

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    "Къде се намира това? " "В София." Това го предполагах. Пишете точното място и ако може телефонен номер. Ще съм много благодарна.

П.П.: И още подробности, де...
    Не знам дали можем да дадем телефон и име тук - да не ни се скарат.
    Който иска да пише на лична.

А за подробностите - питайте.

Щото не знам какво ви е интересно на вас.

Цитирай Първоначално написано от fastur
    Ами аз съм в София, в Младост.

бебка1 вие колко човека сте? Абе ти чувствала ли се странно? На мен ми се случва веднъж много да се ядоса една? Ти имала ли си такива хора?
    Стига бе човек и аз ходя в Младост. По дяволите човек да не ходиме на едно място, дай скайп да си лафим.

Ами да, аз по принцип си имам проблем с караниците и там доста се поразпалих веднъж, обаче после ми стана някак по-спокойно. Ама тя ме дразни, прилича ми на една от другия клас и ... направо, абе лигла.

ама има много теми за които говориме. даже за, сещаш се ...
    Ама и водещите са ного яки мацки
    Мнооо ме кефкат, особено като видиш че те разбират и не те обвиняват за некви тъпотии. Ти как се казваш?
    Абе, да не сме заедно?

А, да...Вярно. Не се сетих.

Ето и въпросите ми:
    1. Колко струва?
    2. На колко години са "непознатите"?
    3. На колко години е водещия?
    4. Всеки път с едни и същи хора ли си?
    5. Ти на колко си?
    6. Момичетата или момчетата са повече?
    7. Колко часа седиш там?
    8. Колко пъти седмично ходиш?
    9. Как се записа?
    10. Може ли да си доведеш приятелка...да не си сам?
    Много ме заинтригува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си