.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 179
    Мега фен Аватара на Blab
    Моля ви, не ме разсмивайте, участвала съм в подобна група за себеопознаване в гимназията. Организирани бяхме от социални работници, измежду които психолози.) И, да, беше безплатно. И, да, даже ни водеха на сбирки/екскурзии сред природата, на които канехме и родителите си.
    И какво ми го сравняваш с психоанализа:Д Към това се насочват за помощ хора, които са болни. Докато това, да се обърнеш към себе си и вътрешния си свят, няма нищо общо.
    Да, ще знаеш, много ме е яд, че не съм се научила да живея в синхрон с вътрешното си аз и трябва да си плащам, за да споделям, нали?:Д Много си проницателен)

Друго е да ми слагаш думи в устата, които не съм казал, нали

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    ^Вие (всички, които твърдите, че си правят весело) как се чувствате чисто... здравословно?! А хората, които ходят на психолог?! Кво и психологът си прави весело, като ви слуша?! Не виждам кой ви е опрял нож до гъбра, гърлото, сърца, мърца или другаде, където може да те убият с 1 движение. Аз на това му викам групова терапия, а това, че ви е яд, че не можете да "наблюдавате" процеса безплатно, не означава, че някой е виновен, че не прави труда си безплатен, защото вие имате това желание
    Между психолога и тези мацки има разлика, защото те не са психолози.
    А и знае ли човек, може и психолозите да си правят весело.

А и мене въобще не ме е яд, че не мога да наблюдавам безплатно. Бих си платила, да, но 60лв - не. А и нямам нужда, защото се разбирам добре със себе си и околните. Въпреки всичко щеше да ми е интересно да наблюдавам околните.

Разликата между тези мацки и психолог не съществува, защото във визитките им пише, че са психолози. Ама е по-лесно да гледаме в кристалното кълбо, отколкото да се поразровим, нъъл тъй?

Разликата между тези мацки и психолог не съществува, защото във визитките им пише, че са психолози. Ама е по-лесно да гледаме в кристалното кълбо, отколкото да се поразровим, нъъл тъй?
    Не съм им чела визитките.
    Но щом са психолози, значи има защо да са 60лв. Е, аз нямам нужда от психолог. Мислих си, че това е нещо по - различно, но уви.

По-различно от какво?

По-различно от какво?
    Подробно съм написала в първото си мнение.

Аха, еми не знам как реши, че е по-различно, когато нито аз, нито ти си ходила, но нещо не ми е приоритет спорът, така че, здраве да е.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Бих се записала, защото звучи интересно...

Мега фен Аватара на Blab
    Всъщност пише, че в момента учат, но да речем, че не можем да четем.
    Приятна вечер!

Всъщност пише, че са бакалаври не знам какво разбираш ти под тази дума.

Мега фен Аватара на Blab
    Както и, че в момента специализират.
    Не знам как го разбираш ти това:Д

Не пише "специализант", а "специализация/специалист", а това?

Мега фен Аватара на Blab
    ахахха:Д
    сега говориш наизуст
    думата, която е използвана е "специализираща";
    евтини са ти заяжданията, това дори спор не е :Д

Е кьорав съм, права си, че пише специализираща. Това по никакъв начин не променя факта, че са завършили психология.

Мега фен Аватара на Infinity
    Psycho Club---ама абсолютно,бе..
    To infinity and beyond.

Е кьорав съм, права си, че пише специализираща. Това по никакъв начин не променя факта, че са завършили психология.
    Да, не променя факта, че промиват мозъците на децата.

Ох аре стига, ебати.. кво сте се филмирали...

Да, не променя факта, че промиват мозъците на децата.[/quote]

Аз не се чувствам с промит мозък, но ми прави впечатление факта, че уж някои са много отворени, справящи се и т.н., а казват че за да отидеш на психолог трябва да си ЛУД.

Не се срамувам, а се гордея, че ходя на тея групи и то при психолози.
    Не навивам никой и няма да защитавам никой, просто ми е мъчно колко позьорство има между хората.

А аз вече се обърках - сега секта ли е? Промиват мозъци? Некадърни ли са, щото са "специализиращи"? Тъпи ли са тея дето ходят на такова нещо, а не могат да се учат от живота? Или пък тези които ходят нямат други приятели?

На мен ми излгежда като търсене на кусур на нещо, само за да не се окаже, че ви е шубе

Това ми изглежда като да ти предложат ново ядене - някой ще опита директно и ще каже - харесва ми или не ми харесва. А друг ще си намери някой, с който двамата да се подкрепят в това, че "абе гроздето е кисело"

Аз за това си мисля - който иска, да се запише, който не иска - да не го направи. Но по-интересно ми е онези, които обясняват колко гадно е нещо, което не познават.

Е то това е почти същото като аз да обяснявам, че е яко, въпреки че не го познавам и не съм се докоснал до него.. смятам, че е забавно винаги да се срещаш с нови хора и да опознаваш нови мирогледи, това няма нищо общо с живота и неговите уроци. Това Е част от живота...

Малееее, ама какъв диалог се е заформил
    Исках само да споделя, че се престраших и се обадих и ходих на интервю.
    Ама навих и една приятелка да дойде с мене и двете бяхме на интервю. Излизаме да си ходим и ме пита кво стана и аз и казвам, че сега те ще се свържат с мен.
    Питам я и нея а тя, ами нещо ми смънка, че са и отказали за момента понеже са преценили, че тя отива там да се забавлява, а не да работи и само ще пречи щом гледа на това като на забавление.

Та въпроса ми е към бебка и фастур: Това гадно ли е щото на мене ми стана гадно, че я отрязаха

чай, ве, има интервю лиии тва що не го споделяте

Ами не знам. Аз като бях на интервюто и ме питаха някакви неща, за мен - какво очаквам, как си го представям и тн. И нищо не са ми казали сигурно защото са преценили, че имам желание.

Аз си мисля, че ако ти отиваш там да се лигавиш или очакваш да е само веселба - няма смисъл да си губиш времето и да пречиш на другите. То наистина, аз сега като ходя повече пъти и вижам, че ако нямаш наистина желание, няма да стане нищо. Само ще си търсиш поводи да си недоволен и само ще пречиш на другите.

А за теб са преценили, че ще работиш много яко

А тая твоята приятелка как го прие?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си