.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Мноого неприятно изпотяване.

Накратко - потя се като луд независимо дали топло или студено.
    Дори докато стигна до училище вече съм изпотен.
    Страшно неприятно е какво за мен и за околните.Проблема въобще не е в личната ми хигиена - каквото и да правя,колкото и да се къпя (да подчертая,че не съм някакъв мърльо.Задължително се къпя всеки ден,а някога и по 2 пъти на ден.Тоест нормално.) все се изпотявам и миришъъъъъ
    Гадно е,че хем на мен не ми е приятно,хем и околните ме мислят за някакъв,който не се къпе.
    Чувал съм за Одорекс,но доколкото знам той запушва порите,което е доста вредно.Все пак човек не се поти за кеф,а защото тялото му има нужда.И "Използвай дезодорант!" няма да ми свърши работа.Използвам.

Някой има ли подобен пробелем? Приемам предложения и съвети.

П.П. Налага ми се от дълго време да пия медикаменти.Възможно ли е проблема да е в лекарството?Изчетох упътването му и малко информация от интернет,но никъде не се споменава подобен страничен ефект.

Моля,без безполезни коментари.Никой не е задължен да чете темата или да отговаря.

Град
    в света на приключенията ..
    здравей
    искаш мнението на човек с подобен проблем-насреща съм
    аз се потя понякога доста обилничко и дори САМО да седя на стола
    незнам защо става така... неприятно е.... не ми мирише потта-поне това ми е късметът
    незнам дали е нормално... много активни потни жлези сигурно... незнам
    дано не е проблем

Мерси за отговора.

Може да не е някакъв сериозен проблем,но е много неприятно и убидно като някой те попита "В кой ден от седмицата или от годината......Ти въобще къпеш ли се?!" Потънах в земята от срам

Град
    Цитирай Първоначално написано от terro5
    Мерси за отговора.

Може да не е някакъв сериозен проблем,но е много неприятно и убидно като някой те попита "В кой ден от седмицата или от годината......Ти въобще къпеш ли се?!" Потънах в земята от срам
    не се притеснявай за това
    или кажи на човека;който ти казва това;че е заради лекарствата които пиеш.Просто като кажеш на хората ;че имаш здравословен проблем;ако са разумни ще спрат да те обиждат Може и да е от лекарствата-незнам.Питай лекаря;който ги е предписал
    Успех!

П.П.И в момента се потя малко...

Някой друг може да предложи нещо?

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Имам същият проблем! Потя се много дори при вървене един, два часа якето ми става мокро! Отиди на личен лекър и поискай да ти направят ПЪЛНИ кръвни изследвания за нивото на хемоглобина и хормоните. При мен две нива изследваха на хормоните. Съвсем на скоро си правих. Може проблема да е и в някоя от жлезите. Може да е инфекция. Ниско или високо ниво на кръвната захар или нивото на кръвното също .

Имаш ли проблем с наднорменото тегло?
    И най-малкото използвах сух ролон, който не спира потта, а просто неутрализира миризмата.
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Град
    София
    Обръсни се под мишниците и използвай ПАРФЮМ, а не дезодорант!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Имам същият проблем! Потя се много дори при вървене един, два часа якето ми става мокро! Отиди на личен лекър и поискай да ти направят ПЪЛНИ кръвни изследвания за нивото на хемоглобина и хормоните. При мен две нива изследваха на хормоните. Съвсем на скоро си правих. Може проблема да е и в някоя от жлезите. Може да е инфекция. Ниско или високо ниво на кръвната захар или нивото на кръвното също .
    леле ... както казах имам същия проблем ...
    наистина ли е толкова сериозно че трябва да си направя изледвания? ..

Предполагам ти си на 12 или 13 и сега навлизаш в пубертета и хормоните са полудели ,спокойно след година ще отмине всичко.
    Йога и мъдрост

hottie
    Guest
    отиди на ендокринолог

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз имам подобен проблем. Ся и без това ме пратиха на ендокринолог по една друга причина и ще ми правят изследвания, та ще отворя и дума за това, наистина не е много приятно. Аз обаче съм забелязала, че при мен се получава примерно от притеснение, не просто като си седя.Ами примерно ако ме изпитват нещо и се притеснявам и чак ръцете ми стават влажни Иначе и аз за одорекс съм чувала, но ще го пробвам в краен случай, разбрах, че не е за всекидневна употреба
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И аз имам подобен проблем. Ся и без това ме пратиха на ендокринолог по една друга причина и ще ми правят изследвания, та ще отворя и дума за това, наистина не е много приятно. Аз обаче съм забелязала, че при мен се получава примерно от притеснение, не просто като си седя.Ами примерно ако ме изпитват нещо и се притеснявам и чак ръцете ми стават влажни Иначе и аз за одорекс съм чувала, но ще го пробвам в краен случай, разбрах, че не е за всекидневна употреба
    ее успех
    ии кажи като ти минат изследванията дали това е проблем
    защотоо не ми се ходи на лекар за такова нещо...
    сподели после

Първо благодаря за отговорите.
    На 16 години съм и нямам никакви проблеми с наднормено тегло,а точно обратното - доста слаб съм.

Супер фен
    не си писал какво лекарство вземаш и за какво.Най-общо се обличай по-леко да не прегряваш.И някакви обувки,плетена кожа с дупки да не се спарваш.Не върви дълго пеш,метаболизма и кръвообращението се засилват много.Когато ходиш,върви бавно едва-едва.Отделената топлина се отстранява по-лесно.Като се потиш и ти е топло,сядаш неподвижно на пейка,на леглото,на чина.След 10-15 минути потенето ще спре.Измери си температура и се прегледай при ендокринолог за повишена обмяна на веществата.Пий охладени сокове от цитрусови плодове.Избягвай мазните храни,силните подправки,кафето,шоколада, ока-кола,много сладките неща,люто,солено,кисело.И за да няма потта неприятна миризма трябва редовно ходене по голяма във WC-то и лечение на стомашни,чревни и други заболявания,ако има такива.Избягвай преумората и голямото нервно напрежение.

Човек , аз не се потя много но когато не съм се обръснал от 1 седмица и смърди , спокойно.Обръсни се отдолу и под мишниците и ползвай дезодорант да неотрализира и парфиум и ще е наред пробвай ми съвета и ще видиш че има резолтат и другото което е важно ходи с качествени дрехи от към материя или с други думи не се навличай с изкуствени неща и също много важно е да си с хубави чорапи , гащи и потник (ПОТНИК)
    чакам да кажеш дали си пробвали дали действа

отиди в някоя аптека и си вземи градински чай и го пий всеки ден...ама забраех по колко пъти беше,ама то пише

Голям фен
    Какво ядеш?

И аз се потя много, на 14 съм ии..постоянно се потя!Одорекс намали до някаква степен изпотяването, но пак го има.Понякога като се събудя и блузата ми е чисто мокра, всеки денс е къпя, хигиената ми е перфектна, но пак и пак се получава тая гадна миризма и ми е мн неудобно... :/
    ала бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си