Искам да ми дадете съвет отностно това:Момичето в което съм влубен и което ми беше сърдито известно време, сега се съгласи да се видим и се чудя дали изобщо има смисъл да ходя или не.Тъй като тя ми беше казала че нещата никога нямат да бъдат като преди.Какво ще кажете.
Излезте, но май ще си е само като приятели...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма смисъл....
Разбира се, че ИМА СМИСЪЛ! Винаги има надежда![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Надеждата умира последна!
+1 (:Първоначално написано от Take_That
ACϟDC
Щом я харесваш , какво те спира да излезеш с нея ?Сигурно се притесняваш от това което ти е казала че нещата няма да бъдат съшите. Според мен го е казала , защото ти е била сърдита и не вярвам да го е мислела сериозно. Нищо не губиш ако излезеш с нея .![]()
Излез с нея.. Нищо няма да загубиш, а и поне няма да се чудиш "Ами ако бях излязъл с нея?" И въпреки това, което ти е казала - винаги има надежда. Вярвай в това, че би се получило нещо.. (но не се филмирай!)
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
да ще отида, а каквото стане, но и дължа голямо извинение, едвали с едни цветя ще компенс. това, но ще и взема любимите
отивай и очаквай неочакваното.мисли по-позитивно и вярвай , че нещата днес ще бъдат много по добре от утре![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
А дали ще бъде уместно да засегна темата за нас или паък някоя цилувка???????? какво ще кажете
E чак толкова недей да прибързвашГоворете си общи теми като за начало.Ако прибързаш ще сгрешиш
![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Много съм объркан сега, как да постъпя.......?
Човеко със самочувствие в задника най-много един ритник да отнесеш, и после няма да ти казвам резултата.
Пак очаквате от нас да ви решим Вашите си проблеми, които вие сами сте си направили. Е някак не върви, не мислиш ли?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
hitriq..
хитър си - значи можеш да решиш сам проблема и не се нуждаеш от помощ.
Единственото от което се претеснявам е, че тя ме е забравила вече, а др. момиче като нея няма да намера в това съм сигурен..........
Недей ходи.
Може да ти е викнала хора.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Щом се е съгласила да излезете едва ли те е забравилаПървоначално написано от hitriq
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!