- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата Целувка
Първо да се представя, аз съм Isoxa на 13 и живея извън България. Момче съм.Сега от скоро имам приятелка (за първи път и е българка и тя) но тя е имала и преди гаджета, не че ми пука особено. Много си я обичам и съм влюбен до ушите.
Така, искам да я целуна, и вече два пъти почти бях го направил и все не ми достигна кураж, да го направя.
Имам чувството, че няма да го направя като хората, не знам...
Искам да попитам, вас като професионалисти, как да го направя, и вие как сте се целували първия път. Имам предвид като обстоятелства. Иначе съществената част ми е ясна. Надявам се...
![]()
Благодаря.![]()
п.п.: Как се слага подпис и аватар в тоя форум?!?![]()
Няма "професионалисти" моето момче...![]()
Всичко е до желание...
Ами отпусни се и давай смело...ама гледай да не и отхапеш устата или обратното...да я засмучеш...
![]()
Айде успех...
![]()
Иначе за аватар и подпис... подписа го оправяш от настройки за форума... а за аватар влизаш в pic-bg.net май беше сайта тамм отваряш си снимката и пействаш линка пак по надолу под подписа ама пише "динамичен аватар" ... ай дано съм помогнала...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
няма професионални хора в целувките няма такъв който да се целува перфектно.. защото на всеки човек му харесват различни целувки..
ами просто я цункаи бе ахах пускаш си езика в устата и.. ии готово![]()
Аз точно от това се притеснявам де.Първоначално написано от Hilary_
Благодаря за съветите и бързите отговори. А под професионалисти имах предвид не в целувките а в любовта, гаджетата и т.н. И беше нещо като шегичка ама нищо.
![]()
Иначе аватара успях да намеря и сам от къде се слага ама в подписа не ми излиза картинката която се мъча да сложа вътре, май е много голяма
едит:всъщност току що излезе и подписа. успях![]()
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Радвам се, че ти помогнах....Първоначално написано от Isoxa
:P Иначе ако го даваш спокойно и не го премисляш толкова в главата докато се усетиш и вече ще те е пргърнала силно...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По темата намерих няколко забавни и полезни поне спорен мен клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=ej0p72KvA6I
http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8&feature=fvsr
да и аз много се смях,ама като видиш те колко са смешни и как се излагат и като си кажеш:"Аз чак така няма да се изложа"и ти вдъхват кураж...това им е якотоПървоначално написано от smileforyou12
![]()
Nai lesniq na4in da se nau4i6 e kupuva6 si 1 domat othapbva6 go malko izqjda6 otgapanoto da e e mnogoi zapo4va6 vse edno se celuva6 tva 6te ti pomogne
Ти сериозно ли..
И btw кирилицата е задължителна.
![]()
Ся да видя тия видеота...![]()
Сериозно Ми за кво ще ти го казвам иначе
Трябва да нарушаваш правилата
аз пък знам,че с бонбона във вода става номера...като я пуснеш в чаша с вода и да се опитваш да я хванеш все едноПървоначално написано от 4upi
![]()
![]()
,ама не съм пробвала не знам до колко е вярно
![]()
Ти не пробваи с бонбона ела ще те науча как става наи добретова не съм го чувал ама докато намериш подходяща чаша ...
е кво да ме учиш,аз това за чашата след като вече бях се целувала го разбрах и се чудех има ли нещо общо,ама нямам намерение да разбирамПървоначално написано от 4upi
харесва си ми истинската целувка за кво ми е бонбона
![]()
![]()
![]()
бонбона е за стимул от добре свършена работа
Абе не си ли е то истинска целувка,неможе да се почувства,ако ще и цял ден да си целуваш дланта и да гониш бонбониПървоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
,защото аз преди да се бях целувала си предствях целувката по един мой си начин,а като се целунах за първи път се сещам,че не се бях се изложила,ама не беше и това,каквто си мислих
първата ми мисъл след целувката беше:"че лигаво"
![]()
![]()
,ама после свикнах и си ми харесва
![]()
да е то е като си обърнеш дланта възглавничката на палеца и се лигавиш![]()
![]()
еи първата ми целувка беше наи яка бях пиян саседката също аз бях по малак от нея с 2 години и като се захванахме мн яко беше ама се справих хареса и и то много
е мойта беше много романтична и никога няма да я забравя,ама и впечатлението си след това няма да забравяПървоначално написано от 4upi
,ама като цяло е нещо прекрасно и още повече,ако се обичате и имате силни чувства,то тогава просто е неописуемо :P ,защото е имало и случаи,в които се целувам,ама си блуждая и си мисля за съвсем друго иии няма чак такава стойност тази целувка...