- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата Целувка
кажете нещо да обсъждаме
St.ANGER
знаешшш 1я странен въпрос които ти идва на акъла![]()
St.ANGER
на 19 години а ти
St.ANGER
Запомни от мене едно-може да целуваш най-гадната пача но трябва да го правиш със стил.Прегърни я,притисни я силно,погали я,каквото ти хрумне човек,допираш устни до нейните,докосваш и езика с твоя,въртиш си езика,но нежно и страстно,не кат лудПървоначално написано от Isoxa
Тва е брат,то е усещане,не нещо което се научава,хората се целуват различно,то е до стил и нагласа.
Желая ти успех и щастлива връзка и не прибързвай,не се разкривай много,защото от любовта боли много.Рано ти е да я обичая без дори да си я целунал,това е детска любов.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
идеалкаимаш ли аха така по лесно ще се опознаем
St.ANGER
ее и аз ще ди дам моето защо сега не искаш да се запознаем
St.ANGER
а сега ще дам стард брои до десет от тоя смс и ми го прати и аз ще пратя
St.ANGER
St.ANGER
4akam
St.ANGER
4upi и smileforyou12 има си ЛС за тая цел. Мисля че ще оцелея ако не ми се налага да преглеждам по 5 страници спам за да видя някой дали е написал нещо ново. Добре че vamp ме беше цитирал та видях поста му, иначе щях да го подмина покрай вашите глупости. вампи, мерси пич.![]()
ne sum ma![]()
St.ANGER
ти пак кво повече от тва искаш не моа разбера някои да доиде и да я целуне вместо теб ли
St.ANGER
smileforyou12 разочарован съм:P
St.ANGER
ейй спек спокойно вее то и да ти обесняваме нищо няма да стане ти просто ще го забрайш кат дойде моментаПървоначално написано от Isoxa
да е
St.ANGER