Охх по оплетено няма на къде да е ,, Почвам , значи запознах се с едно момче , което адски много ме харесваше , минаха няколко седмици и тръгнахме. Ходихме 2-3 седмици и аз скъсах с него ,, Причината беше в самата мене, аз обичах/м още бившия си приятел с който бяхме 2 години и това момче ми дойде някак си като спасителен пояс да изплувам от дъното. Но с времето нещата се измениха спрях вече да обичам предишния си приятел /доколкото е възмножно/ и започнах да се влюбвам в това момче .. Накратко /защото иначе е много по - дълго/ скъсахме , защото той започна доста да ме притиска ,да се виждаме всеки ден , всяко междучасие и аз изпитах нужда да остана за малко сама. Но след като това отмина се почуствах отново самотна и тъй като знаех ,че иска още да е много с мене започнах някаква игричка с чувствата му , съзнателно при това ! Започнах да му давам надежди , да го гушкам и да го карам да прави всичко за мене , от своя страна в отношение пак да сме заедно се дърпах ,, Знам , че това което правя е к*рвенска работа, обаче след всичката тази мъка имах нужда някак си и аз малко да нараня хората , да опитам и аз от кръвта на другите. Сега той ме притиска до самия ъгъл , иска да знае какво изпитвам и дали искам да сме още заедно , защото такива недежди му възлагам. А аз самата не знам какво изпитвам , не обичам вече бившия си , но няма да отреча , че 2 години са много време и каквото и да става той винаги ще е в сърцето ми! От друга страна харесвам момчето , но това не е достатъчно пак да се впусна в тази връзка , а толкова ми харесва да прави всичко това за мене ,, Възползвам се , осъзнавам го , но не мога да спра , а сега когато той настоява за конкретен отговор не знам какво да му кажа ,, Хем не искам да го загубя , хем не искам да сме заедно ,, и приятели не искам да сме само ,, Ужас . Ядосвам се на себе си я вие кажете нещо по - въпроса ,, Ужасно много ме пристиска вече , а аз съм толкова объркана , затова така правя нещо ново е за мене , винаги съм била сериозна в тези отношение , винаги съм имала сериозно връзки , а сегаааа не знам защо си играя с него и с мойте чувства , който не знам какви всъщност са !