Много объркана , дано поне разберете закакво става въпрос :[
Охх по оплетено няма на къде да е ,, Почвам , значи запознах се с едно момче , което адски много ме харесваше , минаха няколко седмици и тръгнахме. Ходихме 2-3 седмици и аз скъсах с него ,, Причината беше в самата мене, аз обичах/м още бившия си приятел с който бяхме 2 години и това момче ми дойде някак си като спасителен пояс да изплувам от дъното. Но с времето нещата се измениха спрях вече да обичам предишния си приятел /доколкото е възмножно/ и започнах да се влюбвам в това момче .. Накратко /защото иначе е много по - дълго/ скъсахме , защото той започна доста да ме притиска ,да се виждаме всеки ден , всяко междучасие и аз изпитах нужда да остана за малко сама. Но след като това отмина се почуствах отново самотна и тъй като знаех ,че иска още да е много с мене започнах някаква игричка с чувствата му , съзнателно при това ! Започнах да му давам надежди , да го гушкам и да го карам да прави всичко за мене , от своя страна в отношение пак да сме заедно се дърпах ,, Знам , че това което правя е к*рвенска работа, обаче след всичката тази мъка имах нужда някак си и аз малко да нараня хората , да опитам и аз от кръвта на другите. Сега той ме притиска до самия ъгъл , иска да знае какво изпитвам и дали искам да сме още заедно , защото такива недежди му възлагам. А аз самата не знам какво изпитвам , не обичам вече бившия си , но няма да отреча , че 2 години са много време и каквото и да става той винаги ще е в сърцето ми! От друга страна харесвам момчето , но това не е достатъчно пак да се впусна в тази връзка , а толкова ми харесва да прави всичко това за мене ,, Възползвам се , осъзнавам го , но не мога да спра , а сега когато той настоява за конкретен отговор не знам какво да му кажа ,, Хем не искам да го загубя , хем не искам да сме заедно ,, и приятели не искам да сме само ,, Ужас . Ядосвам се на себе си я вие кажете нещо по - въпроса ,, Ужасно много ме пристиска вече , а аз съм толкова объркана , затова така правя нещо ново е за мене , винаги съм била сериозна в тези отношение , винаги съм имала сериозно връзки , а сегаааа не знам защо си играя с него и с мойте чувства , който не знам какви всъщност са !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.