Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
,, Знам , че това което правя е к*рвенска работа, обаче след всичката тази мъка имах нужда някак си и аз малко да нараня хората , да опитам и аз от кръвта на другите.
Аха. Похвално. Няма що. Аз от всичко тука не виждам къде ти е "всичката тая мъка" и кой точно тебе те е наранил. Като гледам май все ти го късаш, даваш надежди, късаш, използваш... Не искам да съдя прибързано, ама ми мязаш на безсърдечна егоистична кифла. Извинявай, ако съм те засегнала.

Човек, който има нужда да наранява хората ей така, при това хора, които нищо лошо не са му направили, се нарича садист.

Нямаш право ,, Мъката , която аз съм изпитала едва ли мога да я побера тука в този сайт ! За нея и предишната ми връзка и 10 теми да напиша достатъчни няма да са ! Затова казах , че е дълга историята. Не знам дали е похвално това , което правя , но е похвално , че го осъзнавам и съжалявам за това . Много добре знаех , че ще има хора , който така ще реагират - нищо против нямам вие сте в правото си , има за какво да ме критикувате и сама го осъзнавам ,, Що до някой друго коментари от сорта 'хвърли се под влака' -- По - добре ще е ако човека , който дава този съвет да го направи това ,, Никой не е безгрешен и мен са ме наранявали несъм тръгнала да убивам хора само съм ОБЪРКАНА ,,
Не знам колко си изстрадала, но каквото и да е било, сегашното момче не е виновно.
След нараняване един умен човек търси щастие. Търси някой, с когото да може да споделя, да са заедно и един друг да се направят щастливи. Един вид да получи това, което или е загубил, или не е получил в миналата връзка. А не тръгва да върши простотии. Не се надява да пролее кръв, за да "опита" какво е. Знаеш какво е. Нали си била наранявана? Тогава от какъв зор искаш да причиниш същото на друг?
И другото нещо, какви са тия истории: тръгваш с някой, за да забравиш друг? А някой друг по-малко нараняващ другите вариант да не би да няма? Хобита? Приятели? Или тия неща не се считат. По-интересно е да има драма и филм...
Не се обиждай, не те познавам и е хубаво, че си се осъзнала, но от тия приказки ми става зле.