.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нещо повече от приятели

Харесвам едно момче,но се чудих защо интересът му към мен от един момент спадна,при положение,че той първи ме хареса и започна с намеците...,някак си захлдня към мен.
    След това научих/сигурен източник/,че човека супер много ме харесвал и външно и по харектер,но тъй като повечето му връзки били много кратки и обикновенно свършвали по глупав начин и после с момичето не се поглеждали,той не искал това да се случва и този път,тъй като много ме ценял като човек блабла...
    Въпросът е,че познавам себе си и него познавам и съм сигурна ,не убедена,че в случая няма да се завърши така.И искам да стане нещо.
    Но как да му го кажа или по скоро намекна...
    И се чудя дали ако предприема нещо,той ще се възпротиви....

по добре поговори с него по този въпрос кажи му че и ти имаш чувства към него по добре рисквай от колкото да седиш в недуомение

Ще дам универсалния коментар за всички подобни теми:

Взетеме поговорете като големи хора. Викаш го някаде, където ще сте само 2мата и си казваш каквото имаш. С приказки много неща могат да се решат.
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Нещо повече от приятели

Няма да се възпротиви. Просто действай, щом е от срамежливите ти ще го сваляш

Бтв колко сигурен е сигурния ти източник? Щото може на момчето просто да са му охладняли чувствата и толкоз.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако не говорите,нищо няя да стане.
    Ако той се дърпа,опитвай се да го сваляш.
    Все някога ще спре да се дърпа!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Няма да се възпротиви. Просто действай, щом е от срамежливите ти ще го сваляш

Бтв колко сигурен е сигурния ти източник? Щото може на момчето просто да са му охладняли чувствата и толкоз.
    ами да и аз така се мислих и се бях преждевременно отказала,но това ми го каза ней-добрият му приятел,а той не би ме излъгал,така че информацията е наистина сигурна,за което се радвам.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мога да ни кажа,че винаги тряя да се съмняваш,дори да е съвсем малко.Все пак сама каза,че информацията си я получила от най-добрия му приятел,ами замисляла ли си се,че могат да те лъжат.Не знам каква ще е ползата,но винаги имай едно на ум.Съветвам те!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мне не ми сля,че ме лъжат, по-скоро точно обратното отй нарочно му е казал,за да разбера и аз по косвен път.
    Не знам защо направо той самия не ми го е казал,може би чрез охладняването ис към мен се е опитал да ми го покаже,но в случая не е прав.

Град
    Габрово
    Според мен трябва просто да поговориш с момчето. Обясни му, че няма от какво да се притеснява и че и ти искаш да си с него. Ако и тогава нещата не се получат.....значи приятеля му те е излъгал и чувствата му просто са охлядняли.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    софия
    Е аз като те гледам ти си много убедена , че и той ти се кефи и не виждам какво се чудиш.Отиваш при него , кафенца-мафенца , гаджосвате се и всеки получава каквото иска
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Цитирай Първоначално написано от Amelly

Но как да му го кажа или по скоро намекна...
    И се чудя дали ако предприема нещо,той ще се възпротиви....
    Щом източникът ти е сигурен, тогава няма за какво да се колебаеш и да си мислиш:"Ами ако се възпротиви?" Няма нужда според мен от намеци, а просто да седнете и директно да му кажеш всичко и да го питаш на какво се дъжи неговото държание.. Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Давай смело щом си сигурна няма смисъл да чакаш...

Със скръстени ръце като седиш нищо няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си