Цитирай Първоначално написано от toy
Цитирай Първоначално написано от TonChoY

слънцето било пъти по вредно ..о нее
то тогава сички щяхме да хванем рак

аз дето от както се помна секи ден от лятото се печа ..

знам че слънцето до някфа степен е вредно но не като сулариома или ПОВЕЧЕ от солариума нее!!

аве момиче излез като хората на тересата и се печи или пък лятото на плаж и ето ти хубаф тен

ако солариума беше толкова вреден нямаше да го има в болниците и нямаше да се предписва като лечение, ама като ти гледам ограничените възможности те оправдавам.
"хората, които ползват солариум, се пекат и на слънце, а рак на кожата може да се появи 10 и повече години след излагането на опасното ултравиолетово лъчение."
сега, "аве" момиче, ще с "печа" където ми се поиска, теб те съветвам първо да си оправиш правописа, после да почетеш малко. и ДА, слънцето е по-вредно от солариума.
suunnset а ти къде ги видя тези момичета страдащи от рак на кожата, предивикан от солариумите? тези "момичета" по на 30 ли бяха? и преди 10 15 години са ходили на солариум? абе че си смешна

незнам момиче ли си момче ли си .. няма зн.
ще пиша както си искам защото доста от хората тук пишат както им падне и от това че съм казала само едно "аве" ти трябва да се заяждаш естествено
Търсиш причина да се заяждаш ли ??
относно за тия солариуми .. исказвам мнение като всеки друг !!
да съм ти казвала специално на тебе къде да ходиш да се печеш .. това си е твой проблем аа и ..
suunnset ги е видяла в клиниката и тя също исказва мнение или пак не разбра.. смешния си ти

тебе пък ще те съветвам да се научиш да четеш
и не ме занимавай повече .. точка по въпроса !!