.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Plovdiv

Какъв е най-точния отговор на въпроса?

Доста често ми се е случвало да чуя този въпрос,който винаги ме е дразнил...и той е : "Какво ще си помислят другите?" или " Какво ще кажат другите". Но някак си не мога да намеря точния отговор.По принцип отговарят :"Не ме интересува хорското мнение" или "Данък добавено мнение не давам" ....но сякаш не е достатъчно да накарам човека отсреща да мисли като мене и да не се влияе от мнението на другите....какво вие бихте отговорили ,ако бяхте на мое място ?

you wanna piece of me?! много хубава песен
    по темата: какво те интересуват другире

Град
    софия
    Не можеш никой да накараш да мисли като теб , всеки е индивидуална личност и гледа на нещата по различен начин Има хора , които са зависими от хорското мнение и то е най - важно за тях . Има и такива , на които не им пука
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Какъв е най-точния отговор на въпроса?

Ами как какъв отговор - "Ще си помислят че сме сладури" с една широка усмивка и избиваш веднага нанякъде другаде

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на nymphadora
    понякога много ме интересува хорското мнение и се влиая много от него,но повечето пъти си казвам"Абеее,майната му"

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    понякога много ме интересува хорското мнение и се влиая много от него,но повечето пъти си казвам"Абеее,майната му"
    Е има ли значение от мнението на хората какво казали?
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Град
    Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ами как какъв отговор - "Ще си помислят че сме сладури" с една широка усмивка и избиваш веднага нанякъде другаде
    Хахах..това е яко...и вообще не ми идвало като мисъл ..наистина е мн яко

Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от ziko
    Принципно е патентовано. Действай и да видим бирата после :Р

Dr. Gregory House

Град
    Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Принципно е патентовано. Действай и да видим бирата после :Р
    Нямаш ядове за бирата...отдавна имам да те черпя .
    Даже сега като се замисля реакцията на човека отсреща ще е позитивна (т.е. ще се засмее или най малко ще се усмихне...поне така си мисля че ще стане)

Град
    В мислите на хората

Нямаш ядове за бирата...отдавна имам да те черпя .
    Даже сега като се замисля реакцията на човека отсреща ще е позитивна (т.е. ще се засмее или най малко ще се усмихне...поне така си мисля че ще стане)
    Да, най-малкото. А иначе до пловдив ще хода на 1-2-3 май. Ако искаш - ЛС за повече подробности.

Dr. Gregory House

Град
    Габрово
    От личен опит мога да кажа, че ако слушаш и все се подчиняваш на хорското мнение, до никъде няма да стигнеш.
    Хората не живеят твоя живот, така че не се оставяй те да диктуват действията ти.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Е, за някои неща трябва да се послуша и хорското мнение.
    Ужасно съм съгласна с мнението на curka87, но не смятам че има и нещо лошо в конформизма. Нещо повече - той е нещо естествено и в малки дози изобщо не вреди.
    Освен това на всеки му пука за другите хора, защото човекът е социално животно и търси одобрение. Абсолютно всеки. Разликата е че някои ги ебе по-малко, други в повече, трети стигат до краен конформизъм и правят какво ли не "за хората" и за тяхното мнение.
    А реално погледнато, на повечето хора не им пука изобщо за теб, това отдавна съм го видяла затова не се кося кой знае колко какво ще си помислят... защото те изобщо не мислят и не им пука за мен или какво правя -.-
    Не е ли тъй? Всеки си е отвеян нанякъде и главно себе си гледа.

Така че си успокой момата и се натискайте по пейките спокойно
    3ма от 10ма ще си помислят "нещо". На останалите просто не им пука.

Работата тук е да не сте роби на параноята от обществения линч.
    А за мнението на обществото - все пак имайте го в предвид, от време на време.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Непостоянно
    Снощи имах разговор за една моя болна тема .. и един приятел ми каза .. а после това ще бъде още една причина да те хранят ..
    дам ще ме помислят за каква ли не ако го направя наистина
    само аз казах че не ми пука от тяхното мнение .. нали на мен трябва да ми е добре

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чакай не разбрах защо искаш да принуждаваш някой да мисли като теб...нека си се интересува...важното е това да не пречи на връзката ви (приятелство) ...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Чакай не разбрах защо искаш да принуждаваш някой да мисли като теб...нека си се интересува...важното е това да не пречи на връзката ви (приятелство) ...
    Накарам е силна дума ..имах предвид" Да види моята гледна точка".
    п.п. Аз приятелсво не искам :P

Град
    40 Miles from the Sun
    Уф, някой като каже, че не му пука кво си мислят другите и настръхвам! Просто това за мен е невъзможно, всеки се влияе от чуждото мнение малко или много, защото (както jghgh каза) "човекът е социално животно и търси одобрение". А да не говорим, че в повечето случаи тези, които постоянно твърдят колко не ги грее, са тези, които най-много мислят за мнението на околните (особено в пубертета,аз там съм добра ;д ).

щом не иска да погледне от теойта гледна точка тогава няма как да стане има моменти в които човек постоянно се съобразява с чуждото мнение и в даДЕН момент от живота той преодолява тази бариера на мнението и личното щастие ако те обича истински не виждам защо я е срам или нз как да се изразя

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако си уверен в себе си това изоб6о няма да те интересува

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Накарам е силна дума ..имах предвид" Да види моята гледна точка".
    п.п. Аз приятелсво не искам :P
    Ами помоли я за разбиране... =D> Щом искаш да сте заедно трябва все пак да те разбира... айде Успех!

Град
    `In Hell`
    Интересува ме но само мнението на приятелите ми .. а това че ме интересува не значи че се съобразявам

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Казваш си "Майната им на всички" и продължаваш напред,недей да слушаш никого,това е твоят живот

Просто трябва да си наясно мнението на кои хора е важно за теб...и коии могат да го д*хат ( с извинение) ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е ти няма как да принудиш човека срещу тебе да мисли по същият начин, защото всички сме различни и имаме различни мнения...
    Колкото до хорското мнение - на мин лично наистина не ми пука. Интересувам се само какво биха казали близки хора, на които държа. Иначеи не трябва да ви пука от хорското мнение - правете това, което искате, а не което искат хората...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    да не ти дреме за хорското ммнение..ако и тя те харесва-ще е с теб,независимо какво говорят останалите

Цитирай Първоначално написано от xpower
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Е има ли значение от мнението на хората какво казали?
    Разбира се , че има ! Какво всички сте седнали да се самозалъгвате , че няма ! Фарс ,, Разбира се , че има значение , ние не живеем сами на този свят , а с още хиляди хора и ние трябва да не приемаме тяхното мнение много навътре , но трябва да се вслушваме в него! Едно мнение по наш адрес от друго лице винаги се поражда от някъде!

П.С- Аз не се комплексирам , нито приемам навътре мненията относно мен , но никога не казвам 'майната му' , помислям върху казаното и си правя равносметки ! Все пак щом някой говори нещо , значи има защо да го говори и ние трябва да мислим над това !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си