Стори ми се интересно да публикувам тема тук, тъй като повечето от вас са в периода на бушуващи хормони и мислят безспирно за гаджета, няма какво да се лъжем Убеден съм, че това, за което говоря ще ви е отголяма полза както да улесните общуването си, така и да вдигнете самочуствието си.
На колко хора от вас им се е случвало следното: Возите се в автобуса, стоите си в някой кафене с приятели или пък вървите за някаде и точно в този момент някое момче или момиче ви грабва вниманието. Вторачвате поглед и не спирате да гледате в захлас, а той/тя също ви заглежда и нескрито показва, че не сте му безразлични. Тук обаче става трудното, а именно - как да се заприказвате? Започвате да събирате смелост, адреналина се покачва, сърцето затуптява и точно да направите първата крачка и се отказвате. После се разминавате и повече може да не се видите....НИКОГА! Сигурен съм, че цял ден след това си блъскате главата и ви е яд, че сте били толкова притеснени, защо не сте направили нищо. Сега признайте си, сигурен съм, че на абсолютно всеки му се е случвало това, поне веднъж.
Tова, което се опитвам да обесня е, че ВСИЧКИ ние вече имаме втори шанс да се срещнем с този така "уникален" за нас човек!!!
На практика catoen.com е първият по рода си сайт, защото не съществува друга такава система в ЦЕЛИЯ свят. Звучи доста странно, но е истина, защото лично аз съм търсил подобен сайт и не съм открил до сега.
Това не е сайт за запознанства където да си харесате някой измежду 100000 потребителя, това е уникална система, която ви запознава с човек, когото вече сте видели и сте харесали.