- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се като затворничка..
Хехе, този пич те задушава, затова дори в себе си не можеш да се затвориш.
А щом дори си се пробвала да скъсаш заради това, смятай за какво си говорим.
Разбира се, аз вярвам че се обичате много и не мисля че връзката ви виси на косъм, но този сериозен проблем трябва да се отстрани. Този пич прекалява с филмите!
Една учителка на сестра ми й беше казала:
Вземи му го кажи тоя цитат и нека се позамисли и да се държи като зрял човек.Това че някой не ни обича както ние искаме, не означава че не ни обича с цялото си сърце
Преди бях доста нетолерантна към другите хора - не го правех с лошо чувство, разбира се, но просто отказвах да приема тяхните истини. И аз се самонавивах с фрази от рода на "Когато обичаш някого, ще искаш да си постоянно с него" и всякакви такива глупости. Садвах се заради непращане на мечки по скайп, тъжно ми ставаше че човекът отиваше да гледа филм или нещо подобно. Смятай каква лигла бях и считах че съм ужасно права с моите теории за 'голямата любов', където се разтичаме като лиги един по друг, непрекъснато сме заедно, пренебрегваме всичко заради другия, etc... което, естествено, не е нормално, добре че слезнах на земята.
Обясни му, че това си е неговия светоглед, но той не е меродавен за целия святВажи за него и само за него. Така да се каже, това е "начин" за обичане. [нека редовно си припомня цитата]
Още повече че неговото си е баш самонавиване - явно не е много толерантен към другите разбирания и светоусещания (каквато и аз бях преди). Но това ще му пречи, ще ви трови и връзката и като нищо по някое време да ти писне, да му набереш от постоянни компромиси и гадно чувство и да го разкараш.
Ми не може като мекотели да сте постоянно заедно! Не знам как не го разбира, но пък нали знам какво му е - бях нещо подобно на него преди.
По-достойно е всеки да си върши своите дела, да излиза и да води някакъв живот, различен от семейния, отколкото да сте като "удавници за сламка", вкопчени един в друг и гледащи само един към друг. Направо не разбирам как му харесва тая работа и вече не знам какво да те посъветвам. о.ОКолкото повече пиша, толкова повече осъзнавам че емалко нелепа цялата тая работа.
Но едно, че неговата истина си е неговата истина и тя не е равна на твоята, и друго че заради бившите си приятелки не трябва да те третира и теб като неверница.. Айде стига се е лигавил толкова. : )
Нека си намери занимание и нека е по-толерантен към другите гледни точки. Защо сам се филмира че не го обичаш достатъчно, защото искаш малко въздух и не приемаш любовта като обсебване и поробване с "любимия" човек?
Неговият начин не е твоят начин на обичане и трябва да се примири, че мнението му не е единна величина за обич..
пп. между впрочем представям си ви някакви сладки : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride