.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Супер фен Аватара на SWASTIKA

Стилове на писане : )

Всеки потребител си има собствен стил на писане.
    Някои пишат с различен цвят, други го правят дебел, трети не слагат интервал...

Кажете според вас кой стил ви допада, тоест стила на кой потребител?

Знаете кой как пише...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стига да е написано грамотно и на български, не ме бърка дали ще е болднато, наклонено, червено, оранжево или пипитено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: Стилове на писане : )

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    трети не слагат интервал...

Четвърти цитират някой и пишат +1 +2 гррр
    На мен ми харесва ДЕБЕЛИЧКО

Аз пиша така.
    Но както казаха преди мен-стига да е грамотно,не ме бърка дали е черно,зелено,червено и пр.

Супер фен
    Град
    в килера
    Не се кефя на разни възвишени личности, които пишат по 2 думи на ред и си съчетават цвета на писане с цвета на аватара или сигнатурата, за да са много артистични. Някои даже пишат с много малък размер букви. Тук изключвам тези, които пишат по няколко думички дребно, защото не искат да ги четат всички. Имам предвид онези, които винаги пишат с по-малки букви, за да се открояват.
    Дразня се и на хората, които имитират нечии чужд стил на писане, леко е кхъм... жалко. Но авторът май питаше за цвят, големина и т.н., така че това няма значение.

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Не се кефя на разни възвишени личности, които пишат по 2 думи на ред и си съчетават цвета на писане с цвета на аватара или сигнатурата, за да са много артистични. Някои даже пишат с много малък размер букви. Тук изключвам тези, които пишат по няколко думички дребно, защото не искат да ги четат всички. Имам предвид онези, които винаги пишат с по-малки букви, за да се открояват.
    Дразня се и на хората, които имитират нечии чужд стил на писане, леко е кхъм... жалко. Но авторът май питаше за цвят, големина и т.н., така че това няма значение.
    О, има...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Харесват ми всички, които пишат като теб, Raybeez, SofiaregularCunt, като мен.
    Общо взето обикновеното...
    По-респектиращо изглежда някак си.
    Иначе се дразня на себе си, че всяко изречение го пиша на нов ред.

Само когато имам чувството, че съм написала нещо адски смислено, тогава го болдвам, белким повече хора го прочетат.

И аз се чудех да споменавам ли Raybeez, ама много фамилиарно да не изглежда, ахахах. Хубаво си пише постовете.
    Както и Bellatrix например, правила ми е впечатление, никога не се отпуска да пише само с малки букви (както аз понякога правя ) и т.н., грамотна е..

Иначе дразнене чак.. да се дразня на шрифтове е силно казано, но не ми харесват хора, които пишат всичките си постове в един цвят. оО
    Например Българчето.. Не е като да не пише смислени неща, доколкото съм скивала, но това червеното ужасно ми бърка в очите, че и удебелено на всичкото отгоре. Същата и она'а Зориту, и тя така пише

Иначе - long live километричните постове, особено добре написани..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^специално за старозагорския жребец, добра идея е да намалиш яркостта на монитора си.
    Тогава постовете му ми идват идеално.

Излишна работа ми се струва това. Мързи ме.
    Моите постове и така са си корави...

Инак за стила на изразяване - има хора, на които доста се радвам да им чета постовете, ама нe ми се пише кои... то те са ми приятели/познати така или иначе.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    където живеят Леприконите
    Най обичам всичко да е изписано нормално иииии само една дума да речем да е с курсив... да се подчертае за бавните къде е акцента на поста
    Madness is genius.

hottie
    Guest
    просто искам да е на кирилица, за да не ми създават работа

Град
    Wonderland
    мен ме мързи да натискам shift при всяко ново изречение,камо ли да сменям цвета..

и се дразня на потребителите,които пишат в червено,оранжево,цианово и бенбено или пишат с прекалено малък или прекалено голям шрифт всеки пост.

eeEeEeEeE АмИ тАКа ХаРеСвА ЛиИиИиИиИ вИиИиИи ?

Град
    Варна
    Мразя шарениите, мразя цвета на буквите да е различен от черен цвят, освен както написаха по-горе от мен , ако не е , за да бъде забелязана от повече хора. Същото се отнася и за болдването. Размера на буквите няма да го коментирам - придържайте се към стандартния, никой от нас не е сляп, а тези, които имат проблеми с очите, носят очила. Нямаме нужда от "Голям" размер на буквите и особено в някакъв супер дразнещ цвят - червено, оранжево, лилаво
    Envoi moi ! ;]

и аз не харесвам шареното като цяло...рядко болдвам или цъкам италика и се радвам, че голяма част от хората имат същата практика. особено примерно италик + някакъв по-светъл цвят е УУУЖАС!

също така много, ама много мразя неспазването на интервал след точки, запетаи и други...ужасно непрегледно и кашесто ми е.

и 10 милиона въпросителни, удивителни, или емотиконки към всеки пост също ми действат..разхлабително.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Липсата на разстояние след запетайка, която спомена Scion-а, ми бърка в главата.

Също така, се чувствам притиснат от прекаляването с многоточията (...), конгломерата от въпросителни и удивителни знаци (?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?) и употребата на твърде много реторични въпроси, при липса на знание, как и за какво се използват.

Абе, стига да няма омиране, учи, много цветове и прочее - всичко е О.К.

Като ще и с лайняно да пише, с най-големия шрифт – само да е грамотно.

Не харесвам шаренотията, червения цвят, главните букви (имаше някакви, дето пишеха всичко с главни) и най-вече не харесвам постовете написани на латиница или неграмотно.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Дразни ме, когато някой пише по една дума на ред и червеният цвят.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    има по-важни неща за мен, и не обръщам кой знае колко внимание на това кой и как пише.
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ем дразня се единствено на постовете с изречения написани с малки буквички, иначе стига да не е на шляковица не ми пречи

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ем дразня се единствено на постовете с изречения написани с малки буквички, иначе стига да не е на шляковица не ми пречи
    Шльокавица...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Шльокавица...
    Явно и двамата грешим

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Липсата на разстояние след запетайка, която спомена Scion-а, ми бърка в главата.

Също така, се чувствам притиснат от прекаляването с многоточията (...), конгломерата от въпросителни и удивителни знаци (?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?) и употребата на твърде много реторични въпроси, при липса на знание, как и за какво се използват.

Абе, стига да няма омиране, учи, много цветове и прочее - всичко е О.К.
    Умиране

Кат' казахте тва за запетайките, да се присъединя и аз - ААААААГХР. След препинателен знак винаги има разстояние. Много неприлежно е да няма...

И като спомена и за многото препинателни знаци, АААААААА, имаше едно момче от Арабия май, той редовно прекаляваше със знаците и имах чувството че някой истерик пише, много ме дразнеха постовете му.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си