- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕВНОСТ???
РЕВНУВАТЕ ЛИ ГАДЖЕТАТА СИ?
Ще вляза в ролята на модератор и ще кажа че тази тема я има не знам колко пъти. Хоти - % от печалбата моля![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми да, но се опитвам да контролирам това чувство, а и не правя сценки, защото имам здрав разум в главата и знам докъде ще доведат те.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За съжаление да... но се старая да е в умерени количества и граници...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само сегашната си приятелка. И е ужасно...
и кфо тряя да направя???Първоначално написано от valdesbg
Преди бях СВРЪХ ревнива, но се пооправих малко. Сега може да се каже, че съм доста ревнива![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ти вече направи достатъчно. Сега е ред на модераторите.Първоначално написано от faceboy
По темата - не, не ревнувам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
определено ревнувам а и все още ми е трудно да го притъпявам някак си това...наистина на моменти е голям проблем![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Колкото по силно обичаш толкова по силно ревнувашстрахът че може да загубиш някой еее ....
![]()
![]()
![]()
и да аз ревнувам![]()
ревнувам много![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не![]()
ревнувам хора който не съм сигурна и който мога д загубя по всяко едно време без да имам вина.. та дори и да са само приятели..
ревнувам..но тихоникога не съм правила сцени .. гледам да се здържам и да съм добра
![]()
И никога НИКОГА не правя сцени. А пък ако ми изневерява си седя тихичко и се правя на ударен и чакам просто правилния/перфектен момент да я сгащя ..АКО НЕ ГО/Я ОБИЧАМ НЕ![]()
ACϟDC
Ревнувам , но гледам да не правя сцени , е понякога ми стане доста гадно , но какво да се прави .
не.имаше една мисъл че ревнува този които се страхува да не загуби нещо което не притежава.и все пак не не ревнувам,смятам го за слабост и недоверие във връзката.за радост и мен не ме ревнува приятеля или доста добре го скрива![]()
Много съм ревнива.
Аз същоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ужасно ревнива съмно се опитвам да се контролирам,защото му имам доверие ,а това са само някакви моментни състояния
иначе до сцени не се е стигало
и не смятам че ще се стигне.
олеелеДА!
много!! спомням си имаше една румънка и въпреки че приятеля ми казваше че не я харесва винаги пред мен си говореха на румънски и аз н6 не разбирах... хD аууу пушеха ми ушите от нея
сега е по ок защото и тя си има гадже но още ми е някакво странно..
![]()
Уфф да, много го ревнувам![]()
Хич не е лесно да си ревнив![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да. Ревниво девойче съм.Ама той не дава и най-малката причина за ревност и съмнения, тъй че засега проблеми нямаме
![]()
доста съм ревнива![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!