- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕВНОСТ???
Когато нямам основание, не ревнувам.
Но пък за сметка на това, когато някой бивш си хване гадже, в повечето случаи не ми е приятно, което е глупаво, но не знам как да го преодолея.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
Аз ревнувам всеки, когото обичам![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мега ревнива!
ревнувам само ако ми даде повод и се опитвам да се сдържам,понякога когато ревнувам от някоя го държа за ръката и от нерви го стискам и той ме пита кво ми има и аз тогава му казвам че не ми е приятно и че се дразня от нея или...някоя и т.н.
Първоначално написано от valdesbg
Винъги съм знаел че си модератор под прикритие....в русия съм в русия съм....
Да,защото го обичам,но умея да контролирам ревността си и нямам никакви проблеми с нея![]()
да, по дяволите
опитвам се да се владея... ми хубав е!![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз не ревнувам чак толкова много , обаче има моменти дето ми идва да хвана някоя за косата ...![]()
мне....дори си спомням ми беше хубаво когато приятелят ми излиза с приятелки,защото виждах че не е обсебен от мен пък и му вярвах..нали знаете,понякога е хубаво човека до теб да е част от живота ти -а не целия :]]]
Сега ще трябва да те убия, за дето издаде тази моя тайна.Първоначално написано от got2Bthe1
По темата - само ако имам основателен повод.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да.Аз попринцип съм голяма ревнивка и понякога дори и да няма причина и аз да не чувствам ревността тя просто си проличава в очите ми,жестовете ми,думите...И все пак се справям защото няма смисъл д акрия ревноста от него и да мъча себе си или да го задушавам с някаква безпочвена ревност.
az li4nosum mnogo revniva,i dori da imam razum,da sum dostaty4no kontrylirana ne mi pre4i da obluskam nego i taq zaredi koqto revnyvam,tyrpqla sum,pravila sym se na luda 4e ne zabelqzvam no ima6e edin moment v koito mi pisna i igrah rolqta na 6ay lin v deistvieskysahme to4no zaredi tova poneje sum bila "mnogo revniva" no nqma 4ovek koito kogato obi4a da ne revnyva.realno poglednato nqma smisul da si opuvame nervite no ...lubov be ko da vi kaja
![]()
az li4nosum mnogo revniva,i dori da imam razum,da sum dostaty4no kontrylirana ne mi pre4i da obluskam nego i taq zaredi koqto revnyvam,tyrpqla sum,pravila sym se na luda 4e ne zabelqzvam no ima6e edin moment v koito mi pisna i igrah rolqta na 6ay lin v deistvieskysahme to4no zaredi tova poneje sum bila "mnogo revniva" no nqma 4ovek koito kogato obi4a da ne revnyva.realno poglednato nqma smisul da si opuvame nervite no ...lubov be ko da vi kaja
![]()
Ми не, не ревнувам за кво ми е само да се ядосвам за глупости![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Аз не ревнувам,пред мен да я съблече,най-много да се възбудяНе,че не го обичам просто това си е негово решение,стига да не се повтаря често,няма проблем.А моя човет е точно толкова ревнив,колкото трябва,нали знаете,ако ревнуваш жена,ще ти се разсърди,ако не я ревнуваш,няма да ти прости
![]()
Не. Не ми е даван повод.
Миии... ДАРевнувам си го мойто слънчице
нормално... когато обичаш някой да го ревнуваш
искаш си го само за себе си
![]()
![]()
Ние сме в процес на опознаване,но аз го ревнувам и си имам поводи де,макар и да не ходим.И се караме доста за това.
ами не точно но когато забележа нещо по-така послее....1 месец ми се извинява![]()
![]()
няма ли ревност значи липсва лубов може и да е малко но е хубаво има ревнустПървоначално написано от ToniStoraro