.

Виж резултатите на анкетата: РЕВНУВАТЕ ЛИ?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

45 71,43%
  • НЕ

4 6,35%
  • АКО НЕ ГО/Я ОБИЧАМ НЕ

14 22,22%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: РЕВНОСТ???

Когато нямам основание, не ревнувам.
    Но пък за сметка на това, когато някой бивш си хване гадже, в повечето случаи не ми е приятно, което е глупаво, но не знам как да го преодолея.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Аз ревнувам всеки, когото обичам
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен
    не съм болезнено ревнива но имам склонност да ревнувам от вр на вр

Мега ревнива!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ревнувам само ако ми даде повод и се опитвам да се сдържам,понякога когато ревнувам от някоя го държа за ръката и от нерви го стискам и той ме пита кво ми има и аз тогава му казвам че не ми е приятно и че се дразня от нея или...някоя и т.н.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ще вляза в ролята на модератор и ще кажа че тази тема я има не знам колко пъти. Хоти - % от печалбата моля

Винъги съм знаел че си модератор под прикритие....в русия съм в русия съм....

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,защото го обичам,но умея да контролирам ревността си и нямам никакви проблеми с нея

да, по дяволите
    опитвам се да се владея... ми хубав е!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Аз не ревнувам чак толкова много , обаче има моменти дето ми идва да хвана някоя за косата ...

мне....дори си спомням ми беше хубаво когато приятелят ми излиза с приятелки,защото виждах че не е обсебен от мен пък и му вярвах..нали знаете,понякога е хубаво човека до теб да е част от живота ти -а не целия :]]]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1

Винъги съм знаел че си модератор под прикритие....в русия съм в русия съм....
    Сега ще трябва да те убия, за дето издаде тази моя тайна.

По темата - само ако имам основателен повод.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Да.Аз попринцип съм голяма ревнивка и понякога дори и да няма причина и аз да не чувствам ревността тя просто си проличава в очите ми,жестовете ми,думите...И все пак се справям защото няма смисъл д акрия ревноста от него и да мъча себе си или да го задушавам с някаква безпочвена ревност.

az li4nosum mnogo revniva,i dori da imam razum,da sum dostaty4no kontrylirana ne mi pre4i da obluskam nego i taq zaredi koqto revnyvam,tyrpqla sum,pravila sym se na luda 4e ne zabelqzvam no ima6e edin moment v koito mi pisna i igrah rolqta na 6ay lin v deistvie skysahme to4no zaredi tova poneje sum bila "mnogo revniva" no nqma 4ovek koito kogato obi4a da ne revnyva.realno poglednato nqma smisul da si opuvame nervite no ...lubov be ko da vi kaja

az li4nosum mnogo revniva,i dori da imam razum,da sum dostaty4no kontrylirana ne mi pre4i da obluskam nego i taq zaredi koqto revnyvam,tyrpqla sum,pravila sym se na luda 4e ne zabelqzvam no ima6e edin moment v koito mi pisna i igrah rolqta na 6ay lin v deistvie skysahme to4no zaredi tova poneje sum bila "mnogo revniva" no nqma 4ovek koito kogato obi4a da ne revnyva.realno poglednato nqma smisul da si opuvame nervite no ...lubov be ko da vi kaja

Ми не, не ревнувам за кво ми е само да се ядосвам за глупости
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Аз не ревнувам,пред мен да я съблече,най-много да се възбудя Не,че не го обичам просто това си е негово решение,стига да не се повтаря често,няма проблем.А моя човет е точно толкова ревнив,колкото трябва,нали знаете,ако ревнуваш жена,ще ти се разсърди,ако не я ревнуваш,няма да ти прости

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    може да се каже
    <N>

Супер фен
    Не. Не ми е даван повод.

Миии... ДА Ревнувам си го мойто слънчице нормално... когато обичаш някой да го ревнуваш искаш си го само за себе си

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    da do bolka i sum revniv no popnqkoga nali znaete izbiva i nqma kak da go skriesh, daje ponqkopga se vkarvam vav filmi koeto ne e dobre no revnost podqvolite ;(

Град
    при мама
    Ние сме в процес на опознаване,но аз го ревнувам и си имам поводи де,макар и да не ходим.И се караме доста за това.

Ако наистина имаш доверие на даден човек, ти няма да го ревнуваш.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ............

ами не точно но когато забележа нещо по-така послее....1 месец ми се извинява

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Ако наистина имаш доверие на даден човек, ти няма да го ревнуваш.
    няма ли ревност значи липсва лубов може и да е малко но е хубаво има ревнуст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си