.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Луд ли съм или силно влюбен?

Здравейте. Миналото лято си хванах гадже, страшно много се обичахме, след което скъсахме заради моя глупост. Сега след повече от половин година аз и се извиних и тя ми прости. От седмица излизаме заедно. Много искам пак да тръгна с нея, просто когато съм без нея изпитвам едно чувство все едно не ти достига въздух, само, че не в дробовете а в сърцето. Тя има гадже, но ми каза, че не го обича и иска да скъса с него. До някъде си личи, че ме харесва, а и фактът, че идва на срещи с мен го подсказва. Много ми е трудно да намеря подходящия начин да и покажа, че я обичам. Довечера сигурно пак ще се видим, моля ви дайте някакви предложения от сорта като закачка ли да го подхвърля или? Много съм объркан и немога да живея без нея, а ако ме скъса ще полудея и ще направя някоя глупост.

Град
    Plovdiv

Re: Луд ли съм или силно влюбен?

Цитирай Първоначално написано от tunderbird
    Здравейте. Миналото лято си хванах гадже, страшно много се обичахме, след което скъсахме заради моя глупост. Сега след повече от половин година аз и се извиних и тя ми прости. От седмица излизаме заедно. Много искам пак да тръгна с нея, просто когато съм без нея изпитвам едно чувство все едно не ти достига въздух, само, че не в дробовете а в сърцето. Тя има гадже, но ми каза, че не го обича и иска да скъса с него. До някъде си личи, че ме харесва, а и фактът, че идва на срещи с мен го подсказва. Много ми е трудно да намеря подходящия начин да и покажа, че я обичам. Довечера сигурно пак ще се видим, моля ви дайте някакви предложения от сорта като закачка ли да го подхвърля или? Много съм объркан и немога да живея без нея, а ако ме скъса ще полудея и ще направя някоя глупост.
    Като цяло трябва да поясниш за твоята глупост,заради която сте скъсали...така по обективно мога ти дам съвет

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Попринцип когато някой се влюби, то той полудява по една или друга причина..

Еми щом мислиш, че те харесва няма какво да се тревожиш.
    Просто направи нещо което знаеш, че ще й хареса, че ще я накара да си спомни всички хубави мигове с теб и ще те иска отново.
    Друго не мога да кажа..

Айде успех!

Град
    Габрово
    Това, което казава myNameIsImmortal е вярно. Направи някой жест, за който си сигурен, че ще й хареса. После тя сам ще покаже дали иска нещо с теб отново или не.Но не я притискай. Не бързай.
    И все пак няма да е лошо да кажеш какво си направил за да скъсате.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Ами няма голямо значение какво съм направил, тя вече ми прости, въпросът е как да подходя, мисля да ви послушам за съвета с жеста.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ами няма голямо значение какво съм направил, тя вече ми прости, въпросът е как да подходя, мисля да ви послушам за съвета с жеста.
    Добре ще направиш като се вслушаш в този съвет.
    Ти я познаваш, бил си и гадже и знаеш какво харесва и какво не..
    Така по този начин можеш да и предложиш по един по-сигорен начин
    И не е нужно да разказваш какво си направил, за да те скъса ако ти е неприятно да го споменаваш

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Добре ще направиш като се вслушаш в този съвет.
    Ти я познаваш, бил си и гадже и знаеш какво харесва и какво не..
    Така по този начин можеш да и предложиш по един по-сигорен начин
    И не е нужно да разказваш какво си направил, за да те скъса ако ти е неприятно да го споменаваш
    Съгласен съм с myNameIsImmortal, само не съм съгласен с това че му казваш да не си каже за какво са се скарали.

Все тука сме да ти помогнем ...няма да те линчуваме.Понеже и аз съм се скарвал с бифшата ми която после ми прости,но не е същото както преди.Зависи колко сериозно е било скарване, използвал ли си обидни думи и т.н. не съм добър в гъдаенето.Затова сподели за какво сте се скарали,така ще ни е по лесно да ти помогнем..иначе коментарите ще се повтарят .....в цялата тази работа се иска смелост

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен няма нужда от закачки или подхвърляния, били сте гаджета, познавате се добре Съвета ми е да и кажеш направо какво изпитваш към нея все още, а не да има заобикалки
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като се видите и подари цветенце и я целуни... Такамм...много филми гледам... Иначе ако не искаш да е така... просто и го признай... нека тя реши... Успех!

Град
    isperih
    Както искаш прави, тя си играе и с двама ви, едва ли може да е по-коварна, щом леко изневерява на приятеля си!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Това, че иска да излиза с теб не означава, че задължтелно ще се съберете. Прави постоянно мили жестове, накарай я да се чувства сигурна, че това, което си направил никога няма да се повтори. Но остави я сама да забележи, да й направи впечатление.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си