- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко мита.
Мит 1 - Мъжете който носят боксерки ,средно им е с 1-2 см по-дълъг всравнение с тези който носят тясно бельо.
Мит 2 -(част от мит 1) Мъжете който ходят без бельо пенисът им е по-дълъг с 4-5 см (този мит идва от африка ,тъй като африканското население ходи единствено с една препаска)
Мит 3 - Доказано е ,че ако мъж носи тежест от 500г.-1 кг в продължение на 1 година ,пенисът му се удължава с 1/3 ,но това дали е влиае върху дебелината на пениса.
Темата е за да се обсъди дали тези митове са верни или грешни.
Йога и мъдрост
Първите два-Грешни.Не от бельото ти зависи големината на пениса,момчето може да смени вида му много лесно
Жена с прашки-малка дълбочина на вагината-прашката я притиска
Момиче без бельо-голяма дълбочина-двободно "развяване"
Момиче с гащички-плоски срмни устни-гаштичките ги "разтилат"
![]()
![]()
![]()
За тези е ясно и тях ги прегледах ,но точно тези ме осъмниха ,че може да са верни ,тъй като гравитацията влиае на пениса като в мит 3.Първоначално написано от Shia
Йога и мъдрост
Как си ги прегледал,като си ги измислих![]()
![]()
![]()
![]()
Много тясно бельо-по-скоро крив пенис,отколкото промяна в дължината
нищо от това не е вярно и третото е почти невъзмовно щото аз ако дигам 500 аз няма да ги дигам със (извинявам се) хуя ми де![]()
По добре да паднеш духом , отколкото да духаш паднал =]
Хаха по скоро бельото ти зависи от пенисаПървоначално написано от Shia
![]()
Първото : М.. Бившия ми приятел е с много голям пен*С и носи слипове едва ли зависи от вида на belioto
I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!
Първоначално написано от Nitroglycerin
ОMFG!![]()
When you dream anything can happen.
Небивалици бих казала![]()
Come out, come out wherever you are...
Значи, аз да кажа от собствен опит.По принцип нося по-тесно бельо и ми е направило впечатление, че като съм с широки и свободни боксерски ми е по-голям от колкото като съм с тесни боксерки.Според мен тва се получава шот като е тясно и ограничава до някаква степен нахлуването на кръв в пениса.. :Д
ала бала
Попринцип тясното бельо не се препоръчва за мъже ,тъй като прекъсва артерийте който внасят кръв във външните полови органи ,но в мита се обяснява ,че 2-ма мъже единият от които не е носил тясно бельо в продължение на 5 години и друг който е носил само тясно бельо и тесни дънки и разликата между двамата е 1,6 см ,а преди това и двамата са били с еднакви по размер пениси ,но това е мит ,тъй като може да влият и други фактори.Първоначално написано от Joro951
Йога и мъдрост
Хехехехе тоо тясното бельо да не влиза в теб, че чак пък прекъсва артерии..... Според мене няма никакво значениеПървоначално написано от Nitroglycerin
аз си нося плътни по мене боксерки и нямам проблем въобще с растежа на к*ра ми
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!