- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- несте ли се чудили??
еми мислила съм понякога ми се иска да знам кво е да си мъж какво е усещането при секс и т.н.![]()
АХАХАХХААХ ПОДКРЕПЯМ!!!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Би ми се искало да съм мъж дори за повече от 1 ден!И не само заради чувството от секса,но и заради по-лесния начин на живот!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
1-На мен ми харесва такъв какъвто съм и не съм се замислял
2-Редактирай темата![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
За един ден - да, определено и определено искам да правя секс в тоиз ден. Хаха. За постоянно - не, определено, не, някак си след толкова усилия да се впиша в света като жена. не искам да се чудя какво да правя отново. Мама искала да съм момиче. Винаги съм мислела, че е трябвало да се родя момче. Шанс...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Вече има такъв филм-Hot chick,нe смятам да се вкарвам и аз![]()
още от малка ми е било интересно да видя какво е да си момчеби било много готино и интересно изживяване ,но само за 1 ден де
и пак да съм си момиче :P
Ако е за 1 ден и после няма странични ефекти - много ясно
Ама само при условие, че ще съм някоя адска мацка. :Д
ала бала
Мии....щом ще е за един ден,даНаистина,супер ми е любопитно сичко около т`ва да си мъж а и най-вече да пикаеш прав,ерекцията сичко ...
![]()
![]()
Да и на мен ми е адски интересно и много често съм си мислила какво ли е усещането. Дали е еднакво яко,но просто малко по-различно чувство или пък е същото.А може би е по-хубаво?? Много съм се питала и да, бих го направила,но разбира се само за един ден. Ще е супер,ако може като по филмите да стане-гаджето се превръща в мен,аз в него![]()
![]()
въпроса е глупавичък, но нека да помечтайм![]()
![]()
с удоволствие..само за ден...бих биЛ мноого силени бих разбил лицемерните физиономийки на всички, които някога са ме наранявали
а за секса...ше прелъстя една ку*ка която толкова мразя, ще я накарам да се влюби в мен...и чао..да види и тя малко болка![]()
![]()
ии те така...злобничка съм си..ама животеца ме напрай такава...ии жалко, че не мога да съм момче![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
да, за да видя кво е да пикаеш правспоред мен всеки се е замислял над въпроса,който задаваш
![]()
За един ден бих пробвал, но за повече НЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
да искаам мнПървоначално написано от bebeT0091
![]()
Да много искам !
Момичета все пак да не казваме , че техния живот е супер по лесен от нашия и те си имат проблеми , но смятам че вече като знаем как мислят момичетата сигурно ще имам много фенки![]()
Да ,искам само за 1 ден...не искам за повече...просто за да разбера как да им става още по кофти(т'ва е в кръга на майтапа...ама си има и малко истина ...),но наистина бих се възползвала от това ако може да стане...,интересно ми е ...искам да видя какво е да имаш пишка ...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Да, винаги ми е било интересно особенно при секса...![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
да, за да видя кво е да пикаеш правспоред мен всеки се е замислял над въпроса,който задаваш
Mnogo puti sum se zamislqla kakvo e da si muj...bih probvala ei taka za sporta...ama ne kazvam,che 6te mi e lesno...a pa i 6te si proli4i jenskoto...nie ne mojem da sme tolkova nelogi4ni
![]()
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
и аз бих ... стига обаче да съм сигурна, че после мога да си възвърна пола![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата : да![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one