- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо мажете повече обичат аналния секс ?
ЗДР.мОЯ въпрос е каква е разлика при мъжете от анален и вагинален секс.Аз от доста време водя редовен секс,но от скоро окончателно повече немисля да си позволя да правя анален секс .ТА каква е разликата за мъжете ,АКО има такава? Аз скъсах с приятеля ми само заради темата анален секс.В начолото когато започнах да го правя ми беше много хубаво и даже съм свършвала и всичко си беше наред,но след време незнам защо започна много да ме боли и ми стана супер неприятно.А той продължаваше да иска такъв секс в него всичко си е както преди и го прави по същия начин в мен ли е проблема ?
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
моя приятел необича аналния секс и не е искал от мен това![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
на мен ми харесва аналният секс . . . и винаги свършвам така . . .
хахахаха поогледни си анкетата...
Този или този?
да
не
Е, как да отговоря и да искам?![]()
Вагинален или анален секс по ви допада ?
да
не
wtf ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
дечко, кофти въпроси за твоята възраст, не мислиш ли?
а да не говорим за анкетата.
<N>
Мисля, че мъжете искат анален защото засега много малко момичета позволяват пък нали знаете забранения плод е най-сладък.....на анкета ти ми е трудо да отговоря..![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
ne mislq taka prostoo analnia seks na mom4etata im e po qko i te zardiii tovaa ne 4eee zardi drugo pone tova e moito mnenie !
мм не на всички момчета им харесва повече аналния..
а за разликата незнам къде я намират.
аз не правя анален секс..нито пък имам намерение.. макар че приятеля ми има голямо желание..![]()
хахха ква анкета
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вагинален или анален харесвате повече
да
не
не съм пробвала анален
амиии аз мисля да ти отговоря с не каквото и да значи![]()
![]()
![]()
СъщотоПървоначално написано от galu6a
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами харесва им. Факт е.
Аз с моя не винаги правим анален. Не всеки път имаме възможност.
Например когато сме се разгорещили някъде навънка и няма как... но е възможно, разбира се.
Но лично на мен ми харесва и то доста бих казала.
В леглото трябва да има разнообразие!
Отпускаш се максимално....и просто чувството е супер.![]()
![]()
Ми сигурно го харесват повече защото там мускула е по стегнат и колкото по-тясно толкова повече удоволствие им доставя по моята логика... нз да кажат те![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
хахи абе и мене почна мъничко да ме боли даже се протрих 1 път ама не мога да преценя дали муи харесва повече даже като го питах кое му харесва повече и той си каза вагинален ама от време на време си иска и анален...е върви ги разбери...мъже...
Щото е по-тясно
И е по-яко, но аз лично не го уважавам
Предпочитам вагиналния !
Момето дето е правило анкетата хич не е у ред, но не и се сърдете.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Мъжете обичат повече аналния секс защото там е по тясно и това им харесва. За мен тва е супер гнусно и аз не давам на моя приятел,а пък и доколкото съм чувала първите няколко пъти там боли много.
При всеки е различно,но на тези,които им харесва,е защото там просто е по-тясно!Иначе на мен идеята хич не ми допада!не,че съм против,но просто за сега не ми се иска да пробвам!Пък и моя не изявява такова голямо желание!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!