- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за секса
Защо повечето момичета мислят че е срамно да правят oрална любов на момчетата (свирка)? Ама вие хубаво като ва лижат .......
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
за разбира се какво толкова има ,когато доставяш удоволствие на приятеля си![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от bebeT0091
урална - Орална !!!
аз не мисля , че е срамно . . . даже ми доставя удоволствие
аз съм ЗА.. няма нищо срамно в това![]()
пък и като виждаш, че доставяш удоволствие на приятеля си, защо не ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ами не съм за оралната любов.. не ме кефи кой знае колко много.. но ако човека до мен я харесва и му имам доверие защо не?
тва Урална някакъв нов вид любов ли е?
<N>
Ами защото често чувам неща като тези аз никога няма да правя свирка и т,н,. а за момчетата има и такива които се справят много добре с езикаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Обичам да правя свирки на гаджето. Той е хепи => И аз съм хепи. Заслужил си го е от всякъде :P
Обичам да го правя
А тези, които си мислят, че е срамно, просто са им малко годинките
И аз като бях малка си мислих като тях.., но пораснах![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
bix kazala, 4e mnogo momi4eta gi e sram a v realnost nqma ni6to sramno![]()
мисля че само малките момичета ги е страх , но с времето започваш да навлизаш в нещата . Аз обичам да правя свирки на гаджето ми от време на време си ги е заслужил другите са му бонус
обнови си информацията.Първоначално написано от bebeT0091
едва ли има такива момичета вече, тва е нещо също толкова нормално, колкото изгрева на слънцето всяка сутрин.
(тъпо сравнение, ама да стане ясно колко е нормално![]()
)
страшно срамно е само 1я път... докато се престрашиш и го на*апваш целиятова в кръга на шегата
![]()
а сега сериозно > мисля че 97% от момичетата не се срамуват а се притесняват от неопитността си , "срамът "изчезва когато намериш точния човек до себе си, който заслужава да изпита това удоволствие доставено му от любимата
Защо не след я правиш на някой на когото държиш и той е щастлив от товаА дали е срамно това си е индивидуално според мен и по-скоро е въпрос на време да се преудолее
Come out, come out wherever you are...
на мен не ми е хубаво хД на моя приятел му е но го е срам аз да го правя а той не и сме на уговорката че аз ще му правя кфото и да е ако той направи същото .. и след като аз не искам и да чуя за това милия си седи на сухо![]()
![]()
заа
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
абе, човек ти на колко си? с колко момичета си бил, че си останал с такова впечатление - 1 и то девствена???![]()
![]()
![]()
и аз съм ЗА свирката това е нещо страхотно за мъжете поне като съдя по себе си сърцето ми спира за секунда като свършвам сас свирка![]()
![]()
![]()
Ако човека на когото я правиш ти е гадже а не просто някой си няма ни6о срамно![]()
За
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Защо да е срамно? На мен дори ми харесва да знам, че му доставям удоволствие![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.