.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Кой е най-добрия торент клиент?

Аз ползвам FlashGet, но вече ми омръзна с него моля предложете ми с кой торент клиент да го заменя?

Re: Кой е най-добрия торент клиент?

Цитирай Първоначално написано от orx96
    Аз ползвам FlashGet, но вече ми омръзна с него моля предложете ми с кой торент клиент да го заменя?
    Има много различни програмки, лично аз използвам "uTorent" и много съм доволна от него...Преди ползвах "BitComet", но е гола вода
    Пробвай уТорента може да ти върши работа поне така се надявям...
    УспеХ!

Re: Кой е най-добрия торент клиент?

Цитирай Първоначално написано от gangsterkata
    Цитирай Първоначално написано от orx96
    Има много различни програмки, лично аз използвам "uTorent" и много съм доволна от него...Преди ползвах "BitComet", но е гола вода
    Пробвай уТорента може да ти върши работа поне така се надявям...
    УспеХ!
    Thanks!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    мю торента си е най-добрата.Сега съм с един ташак битлорд, бях го дръпнал да го пробвам, ма сега ме мързи да го махам.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    мю торента си е най-добрата.Сега съм с един ташак битлорд, бях го дръпнал да го пробвам, ма сега ме мързи да го махам.
    че к'во пък му е на BitLord-a ? аз съм с него от ... 2-3 години вече и съм си много доволен от него. Винаги е включен и си работи на макс а аз сийдвам доста торенти ... общо взето всичко което съм свалил се сидва + торенти които и аз качвам (150+ торента, зависи колко ще побера на харда) единствения му недостатък, за мен, е че при създаване на торент с повечко файлове (примерно голям пакет с музика) самия торент файл става голям и не може да се качи в тракерите, тогава ползвам utorrent-a, а и за някой чуждестранен тракер където има баннати торент клиенти (ест. Bit-овете са баннати)

Така че аз ти препоръчвам BitLord или uTorrent
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

m(мю)Torrent и BitTorrent доволен съм.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    че к'во пък му е на BitLord-a ? аз съм с него от ... 2-3 години вече и съм си много доволен от него. Винаги е включен и си работи на макс а аз сийдвам доста торенти ... общо взето всичко което съм свалил се сидва + торенти които и аз качвам (150+ торента, зависи колко ще побера на харда) единствения му недостатък, за мен, е че при създаване на торент с повечко файлове (примерно голям пакет с музика) самия торент файл става голям и не може да се качи в тракерите, тогава ползвам utorrent-a, а и за някой чуждестранен тракер където има баннати торент клиенти (ест. Bit-овете са баннати)

Така че аз ти препоръчвам BitLord или uTorrent
    Взема ми много рам и като го пусна процесора ми седи на 100%
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Винаги съм си бил с BitLord 1.1 и просто нямам никакви оплаквания.. това си е просто една програма за download и не виждам какво повече може да се иска от такава..

uTorrent или mTorent както искаш така го приемай макар че би трябвало да е uTorrent той е най-добрия лек и удобен... и не прави проблеми (поне на мен)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Винаги съм си бил с BitLord 1.1 и просто нямам никакви оплаквания.. това си е просто една програма за download и не виждам какво повече може да се иска от такава..
    Ееее значи не съм единствен
    Да прав си това е една download програма (макар че също се използва и за създаване на торенти, по горе споменах къде и е недостатъка спрямо uTorrent) която се справя много добре, никога не ми е правила проблем за разлика от uTorrent-a който ми прави чалъми от време на време и не иска да смъква торентите.

... и нещо друго ... щом uTorrent е толкова добра защо постоянно излизат нови версии които оправят Bug-ове и няк'ви недостатъци ... нали уж е перфектна докато BitLord има една версия (поне аз само нея съм виждал) BitLord 1.1

Град
    Бургас
    Мисля, че има още една.. 0.* - не се сещам точно, но се сещам, че съм виждал някъде.. но все пак за да се закръгли точно на 1.1 би трябвало да има и други преди нея..

FlashGet не е торент клиент, а жалка трагедия...
    Доказалите се клиенти са два: Bitcomet 0.70 и uTorrent 1.7.7
    Аз лично ползвам Bitcomet 0.70 още от както излезе преди години, с него съм създал стотици торенти, направил трафик от десетки терабайти, и никога не съм срещнал проблем.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    uTorrent е най-добрия.
    Да не говорим, че е 200кб и е най-функционалния най-лекия.
    Според мен някой който не го е ползвал няма смисъл да пише в темата.
    Иначе съм с
    kTorrent
    За мен също уТорент е най-добрия
    Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!

Как ти е омръзнал? Като е хубав и не иска рам (по-скоро не забелязваш това) оставаш с него. Аз съм с BitComet и не съм доволна ма ме мързи да го сменям и си седя с него, въпреки, че много товари тва добиче...

Супер фен
    Абе какво значи "ползва много ресурс" ? повече от 90-100 RAM (и то със 100+ торент в нея) не ми ползва, а процесор изобщо не ползва освен в случайте когато смъквам с над 6-7MB тогава вече вградената LAN карта не издържа и почва да дърпа от процесора ...

Аз ползвам uTorrent и съм доволен от него. Лек, удобен и никога не ми е правил проблеми.

Utorrent

Utorrent - a е истината много ек и удобен без бъгаве много съм довона от него :P
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    Марс & Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    uTorrent е най-добрия.
    Да не говорим, че е 200кб и е най-функционалния най-лекия.
    Според мен някой който не го е ползвал няма смисъл да пише в темата.
    Иначе съм с
    kTorrent
    +1 Само дето съм си с Юторента
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Определено µTorrent
    Audio ergo sum

µTorrent е доста добър, аз съм с него вече половин година. BitComet също не е зле, обаче на мойте 80ГБ е прекалено тежък.

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    utorrent flashget прави проблеми и наи-важното хаква гадости в компа.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз съм с uTorrent
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Бургас
    Предоволен съм от µTorrent..

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Определено µTorrent

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си