- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я попитам дали си има гадже?
Взех да си падам по една мацка.Бяхме на лагер няколко дена и яко си паснахме,но така и не разбрах дали си има приятел.Идея как да разбера ся,но ако може да не се усети яко?
Ми с уста е най-вероятно.
Нещо като например "Не мисля,че може да си сама сега"
примерно "Излизаш ли с някого?" макар че пак се подразбира![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
тва не звучи толкова зле.
други идеи?
бтв мисля по icq da q pitam taka 4e...
davajte nqkvi kiber idei![]()
ми щом искаш по icq, както си пишете за нещо друго там, вметни ''а кво става при тебе как са гаджетата :Д'' или нещо такова.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
bi bilo ok ako ne se bqhme vijdali ot mesec
a ne ot 2 dena
Директно..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пробвай с "Имаш ли си гадже?" още никой не е бил убит като е попитал ..![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Първоначално написано от BlueDream16
![]()
![]()
ами да или пък "Имаш ли си приятел?" понякога трябва да се учим да казваме или да питаме направо независимо колко ни е трудно
нищо лошо няма да стане, ако питаш направо (е само дето ще знае защо се навърташ около нея
) но знай, че както и да попиташ момичетата са доста досетливи и няма как да не разбере какво имаш напредвид като я питаш
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Чудиш се все едно брак ще й предлагаш.
Направо я попитай "К'во прави гаджето?" или нещо подобно свързано с това, че уж си има гадже и тя ще ти каже "Нищо" - ако има, или "Нямам такова". ((:
Стреляй направо, какво се шашкаш толкова.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами добре щом те е срам,докато си пишете в скайп или където и да било измисли някоя история с твои приятел или гаджето му за да покажеш че си сам и дай тема на разговор как гаджето на твоя приятел е напраило много гадно на приятеля ти.След това я питай а при теб как върви любовта,нещо гадже приятел и горе долу се получава,ако те е толкова срам да и я попиташ
Няма такова нещо като да задаваш въпрос, по който трябва да се подразбира, но да не звучи директен. Всичко е най-хубаво да е директно, в прав текст. Ако зададеш въпроса си така "Имаш ли си приятел сега?" нито излиза, че питаш с умишлен интерес или пък обратното, просто си директен. Ако решиш да зададеш въпроса по различен начин, уж да не излиза, че си директен и някак си по в междудругото като от сорта на "Сигурен съм, че излизаш с някого, но все пак да питам..." илиза, че го докарваш баш по начин, по който си се подразбира, че вкарваш филми и очакваш отговор, който те интересува лично. Просто бъди директен, задавай въпрос след въпрос без да вкарваш особени заобиколки, че да изглежда някак "уж". Колкото по на "уж" изглеждат въпросите, толкова по-ясно бие на очи явен интерес, че разчиташ да я вкараш в леглото... Абе не знам, доста обстоятелствено разгледах случая с този въпрос, та дано сте ме разбрали.![]()
Ми знаеш ли при мен е едно изречение само..."Имаш ли си гадже?!" ... не мисля, че е толкова трудно за да хвърляш толкова дерзания...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПиташПървоначално написано от zazza
Булка имаш ли си гадже?![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682