- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- why and why
Защо?
Познавам едно момиче от много време, последните няколко години много я харесвах и реших да и го споделя, обаче тя нямаше чувства към мен или някак си странно ме отблъсна от себе си или просто не искаше да бъде близка с мен...След известно време ние леко се разделечихме и аз бях още по-привързан към нея и честно казано незнаех какво да правя, тези чувства бяха по-силни от мен и неможех да ги задържа в себе си за това и казах още веднъж. След това се правех, че нищо не е станало и отново успях да се сближа с нея... Докато след 7-8 месеца отново бях на ръба, един миг на слобост, в който се чувствах добре но ми липсваше едно нещо това беше тя, аз отново и споделих как се чувствам... После нещата станах още по-сложни и още по-объркани. Накрая така се получи, че аз едвам я гледах в очите от срам, а тя някак си не искаше да ме вижда или така ми се струваше...
Всички ми казвата проблема не е в теб, че нищо не сам изгубил и че
единствено тя е изгубила, но аз все още не вярвам в това, защото все още имам много силни чувства към нея, които понякога изглеждат доста странни и глупави признавам си... Ми как да ви кажа, общо взето преди бях готов живота си да дам за нея и сега донякъде е така,
а тя и "Здрасти" не ми казва, и всички ми повтарят откажи се, защо си го причиняваш и такива, че не си заслужава... незнам и аз като се запитам "Дали си заслужава?" преди отговора беше "да" но сега май отива към по-скоро "не" и сега нещата се объркаха още повече и направо понякога просто не искам да я виждам писна ми да я виждам навсякъде където отида.... А постоянно тя ми е в главата... незнам и аз това любов ли е обсебване ли е какво е .... незнам..... просто и желая да намери своето щастие , то се е видяло, че няма да е с мен ...
Честно казано незнам и аз, но напоследък около година и повече всеки ден това ми е в главата излиза за малко и пак се връща някак си ми писна вече незнам как да се отърся от тея мисли, а когато съм друго момиче почвам да я сравнявам с нея... общо взето си е прецаквация от всякъде... Въпроса е има ли лекарство за тоя проблем или незнам и аз, просто времето не помога, защото раната боли, сърцето не спира да тупти и да крещи нейното име.... защо се питам аз?
защо?
незнам и аз в момента честно казано бих казал едно...
"наистина я обичам, но просто не искам да я виждам"
NqKaF si TaM :P
Че я обичаш,това е ясно,но понеже тя е разбила сърцето ти,същевременно и я мразиш донякъде..Лек за това не знам дали има.Единствено ти трябва някак си да намериш начин да я преодолееш.Сигурно е доста трудно,но не е честно да причиняваш на себе си това!Успех!![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
and why? tell me please :\
ae hora vseki vliza i izliza ot taq tema are pi6ete ne se pritesnqvaite ;]
Why та why... Ами влюбен си,затова!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Според мен , добре постъпваш че не искаш да я виждаш. Нали знаеш поговорката "Невиждани очи лесно се забравят". Имай надежда че все някога ще я забравиш.Но направи нещо по въпроса . Излизай често , занимавай се с някакъв спорт или с нещо което обичаш да правиш.Друго за което се сещам е да смениш обстановката поне за кратко , да отидеш на село или някаде на екскурзия , за да се поразнообразиш малко и да не мислиш толкова за нея . Успех![]()
на същото мнение съмПървоначално написано от justbebsi
![]()
Пак ли се самонавиваш мой човек...не ти ли писна?
Омръзна ми да пиша едно и също в темите ти. Проблема е изцяло и само в теб. Държиш се като мухльо а очакваш девойката да ти скочи на раменете - е няма как да стане...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Той valdesbg си го е казал, но и аз ще метна няколко лафа:
Когато ти се държиш като путка със себе си, останалите ще те приемат по същия начин. Отвращават ме подобни "мъже", сериозно. Казах й веднъж, казах й втори път, казах й трети път. Алооо, и десет хиляди пъти да й го кажеш, като не те харесва момичето, няма да ти се отвори парашута.
Ебахти и лигавата мижитурка си, честно. Имам чувство, че половината мъже на земята се превърнаха в безгръбначни..
Искаш съвет, ето ти го: Изправи се на крака, набий си шамарите (или намери някой да ти ги набие) и продължавай да вървиш. Никой не е казал, че е лесно. Човечиците преживяваме хиляди разочарования през живота си. Обаче някакво парче месо с цици да те прави на луд си е шибано унижение.
Another version of the truth..
Време ти трябва - и ще премине всичко. И до утре да си пишем тук, все тая. Реши какво искаш и край. Моят съвет е въобще да не се занимаваш с нея - жените статистически са повече от мъжете. Ще ти излезе късмет с друга (зная от опит).
Ае ман к'ви ги говориш такива държал съм се кат п*тка ми вика, начи като кажеш за чувствата си на някой си п*тка така ли? Т'ва си е просто един разговор........ К'во тряаше да напрая да се прая на газе и да се прая, че я виждам, да я дразня по-всякви начина и да се държа с нея супер мило и след 5 мин да се прая, че не я познавам, това ли тряаше да напрая ... накрая да почна да я лъжа и да си измислям всякви глупости, за да я навия да я ибъ и после да и дръпна една п*тка майна и после пак отначало същото това ли тряаше да напрая с нея к'во, да се правя на нещо, което не съм ли к'во аз по-принцип като искам да кажа нещо на някой човек си му го казвам ... Тука ви моля за помощ вие ме нахранихте едно хубаво, казах ви разбирам как се прецаках и к'во съм напраил.... и съжелявам за всички грешки, който направих, но повече те няма да се повторят, което е най-важното ...
Просто бях ебати директния, просто и на мен да ми кажат ей така ей такива неща и аз бих бягал от тоя човек, замисли се... Ми проблема е, че не искам вече да я виждам, а няма как да стане това...
За да не кажеш че ти разказвам приказки. Ето конкретни неща от твоето писание:
Харесваш един човек Х години и си мълчиш? От тук работата е тръгнала на зле. Отделно ако си казал че си я харесвал няколко години....Работата съвсем е загрубяла.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Повече от нормално - и аз да съм и аз ще те отблъсна. Никой не иска страхливец и смотльо до себе си.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Ужас..двойно самоубийство. Отделно че се самонавиваш.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Продължаваш със самонавиването и илюзорните представи и надежди. Самоубиваш се втори път, още по брутално.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Естствена реакция. Самочувствието ти е паднало толкова ниско че е можело да мине под килима и още място да остане. А тя е била мека с теб, щото е можела да те напарви сам да си говориш. И вярвай тогава щеше да искаш да не я познаваш.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Точно в теб е проблема. Момичето с нищо не е виновно че ти си заврял увереността и самочувствието в задника и се държиш по зле и от мамино детенце. Отделно че нищо не губи, защото ти нищо не и предлагаш като възможности и качества. И продължаваш да се самонавиваш.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Да си дадеш живота на човек който открито ти заявява че не иска да има нищо общо с теб и не те смята за нещо повече от изтривалката пред тях е повече от смешно. Причините ги казах по горе.Първоначално написано от nqkafsi_tam
Продължаваш с гадото излюзорно самонавиване. Човеко от коя планета си?Първоначално написано от nqkafsi_tam
Извади си вярата и себеуважението от където си си ги заврял, поотупай се и изплувай. В момента си не на дъното ами не знам някъде под него даже...Първоначално написано от nqkafsi_tam
Има. Социализация, практика общувай с много хора и се ошлайфай. Промени си принципите и започни да се уважаваш. Чак след това искай уважение от другите.Първоначално написано от nqkafsi_tam
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре, прав си. Продължавай да им говориш, да описваш как безумно ги обичаш, как не можеш без тях, колко слаб се чувстваш. Продължавай да се тъпчеш със съветите, които 95% от потребителите тук дават:
"Бори се за любовта си!" , "Говорете!", "Намери начин да стигнеш до сърцето й!", "Времето лекува!", "Намери си хоби!" и всякакви други лайна.
Ще те видим с подобни величествени подходи докъде ще я докараш.
Иначе нищо лошо нямам към теб, наистина, даже ми става кофти, че един мъж се терзае за подобни неща. Но свят голям - хора всякакви. Попивай милите съвети на момичешката върхушка наоколо, пък дано ти излезе късмета.
Another version of the truth..
Намери някое друго момиче което ще сподели чувствата ти това е единственото решение![]()
Честно казано сега прочетох к'во ми е написал valdesbg и със сигурност наистина е прав, но това не съм аз ... наистина цялата тая "боза", която създадох около мен отначалото тръгна с базик и се стигна до мисли к'во прая на тоя свят и т.н., което е адски жалко за тези години, има толкова много неща, които искам да направя има толкова много хора, с които ще се запозная в бъдещето..., че аз се забивам с това момиче, ама и тя не е съвсем безгрешна можеше да ми каже още първия път, че нищо няма да излезе и да ни си го слагава при сърце и на главата всичко това...Честно казано мен цялото т'ва нещо ми е адски смешно би излязал един добър виц от цялата тая истоорийка![]()
Аз също съм съгласнаПървоначално написано от [B
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!