Защо?
Познавам едно момиче от много време, последните няколко години много я харесвах и реших да и го споделя, обаче тя нямаше чувства към мен или някак си странно ме отблъсна от себе си или просто не искаше да бъде близка с мен...След известно време ние леко се разделечихме и аз бях още по-привързан към нея и честно казано незнаех какво да правя, тези чувства бяха по-силни от мен и неможех да ги задържа в себе си за това и казах още веднъж. След това се правех, че нищо не е станало и отново успях да се сближа с нея... Докато след 7-8 месеца отново бях на ръба, един миг на слобост, в който се чувствах добре но ми липсваше едно нещо това беше тя, аз отново и споделих как се чувствам... После нещата станах още по-сложни и още по-объркани. Накрая така се получи, че аз едвам я гледах в очите от срам, а тя някак си не искаше да ме вижда или така ми се струваше...
Всички ми казвата проблема не е в теб, че нищо не сам изгубил и че
единствено тя е изгубила, но аз все още не вярвам в това, защото все още имам много силни чувства към нея, които понякога изглеждат доста странни и глупави признавам си... Ми как да ви кажа, общо взето преди бях готов живота си да дам за нея и сега донякъде е така,
а тя и "Здрасти" не ми казва, и всички ми повтарят откажи се, защо си го причиняваш и такива, че не си заслужава... незнам и аз като се запитам "Дали си заслужава?" преди отговора беше "да" но сега май отива към по-скоро "не" и сега нещата се объркаха още повече и направо понякога просто не искам да я виждам писна ми да я виждам навсякъде където отида.... А постоянно тя ми е в главата... незнам и аз това любов ли е обсебване ли е какво е .... незнам..... просто и желая да намери своето щастие , то се е видяло, че няма да е с мен ...
Честно казано незнам и аз, но напоследък около година и повече всеки ден това ми е в главата излиза за малко и пак се връща някак си ми писна вече незнам как да се отърся от тея мисли, а когато съм друго момиче почвам да я сравнявам с нея... общо взето си е прецаквация от всякъде... Въпроса е има ли лекарство за тоя проблем или незнам и аз, просто времето не помога, защото раната боли, сърцето не спира да тупти и да крещи нейното име.... защо се питам аз?
защо?
незнам и аз в момента честно казано бих казал едно...
"наистина я обичам, но просто не искам да я виждам "