.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Не ми вярва.. :(

Пускам тази тема,защото преди малко се скарах с едно момче...Знам,че ще я скива.Обаче не ми пука.Може и да ми се разсърди, не зная.Искам да му кажа,че е много важен за мен.Искам го за мен,но той още обича бившата си.Питах го,а той само се измъкваше.Обаче аз знам,че не я е забравил.Пък и има други пречки... Проблемът е,че и той не ми вярва за нищо.Мисли си,че имам 100 гаджета тук в София.А,аз не съм от този тип момичета.Той не е от тук.В момента съм адски отчаяна и не знам как да постъпя.Исках просто да напиша нещо,за да ми стане по-добре. Е,ако някой иска да даде съвет,да пише.Мерси,за вниманието и отделеното време за темата ми.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Липсата на доверие наистина е нещо ужасно ,а когато и растоянието играе роля е още по-зле
    Не знам,какъв съвет да ти дам,защото и аз съм в подобно положение (до някъде де ... всъщност при мен нещата са доста по-сложни заради две момчета,но това е друг въпрос ),но определено ти пожелавам УСПЕХ! и дано нещата между вас си дойдат на мястото (мечки)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Липсата на доверие наистина е нещо ужасно ,а когато и растоянието играе роля е още по-зле
    Не знам,какъв съвет да ти дам,защото и аз съм в подобно положение (до някъде де ... всъщност при мен нещата са доста по-сложни заради две момчета,но това е друг въпрос ),но определено ти пожелавам УСПЕХ! и дано нещата между вас си дойдат на мястото (мечки)
    Зори,мерси много мацко...Сега плача като глупачка направо не мога да се позная...Връзка от разстояние е нещо кофти за мен,което аз не допускам заради това..Обаче за него съм готова на всичко. (хуг)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее душко точно пък от теб не съм очаквала да се отчаеш толкова...спокойно аз си мисля, че ако той наистина те харесва (дор и обича) ще ти повярва... Спокойно не се разтройвай...всичко ще мине...
    P.S. Пусни си някоя песничка за душата...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Еее душко точно пък от теб не съм очаквала да се отчаеш толкова...спокойно аз си мисля, че ако той наистина те харесва (дор и обича) ще ти повярва... Спокойно не се разтройвай...всичко ще мине...
    P.S. Пусни си някоя песничка за душата...
    Щото съм слънчице,нали? Хах Ем,мен може да ме отчае само едно момче.Каза,че ме харесва,аз също го харесвам.Обаче това не е достатъчно...явно..

Ама сега заедно ли сте или не...?! Само до харесване стигнахте...?!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ами той не е от тук...И сама разбираш,че не ходим още...Това е,което ни тревожи и двамата всъшност (разстоянието)...

Аха ясно... ами да логично е за едно момче след като не е близо до момичето си да я ревнува даже и да не и вярва... ами опитай се да му обясниш?! Смисъл разбирам, че си опитвала ама му обясни, че няма смисъл да се карате за пълните глупости... след като си се харесвате това е най - важното... Дано те разбере... поне малко разбиране да вкара...

Град
    ^ Еххх,че ми е позната историята с растоянието ... Мисля,че няма нужда да обяснявам,за какво говоря Едва ли има човек,който да не знае с един наш съфорумник,колко добри приятели бяхме (BFF) и после в какво се превърна приятелската ни обич,а на края ... На края стана така,че си пишем по 1 път в седмицата (най-много) и стигаме до там да се питаме как е времето при другия и други подобни глупави въпроси
    ..................
    Отплеснах се,сори!!!
    Слънчице ако имаш нужда да споделиш на някого - аз съм на среща Дали ще е на ЛС,дали ще е в скайп ... ако мога да помогна - ще помагам

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ох,дано...Той има регистрация тук...И ще я скива на 100 % съм сигурна...Мерси,много за съветите. Аз съм голям инат и това не му харесва.

Еее Зори е права...трудно е от разстояние ама ако не се осъзнае този момък, който и да е... бой, бой... Иначе не се познаваме ама ако има нещо казвай...дали тук или ЛС все тая... Аз също съм на среща...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря ти много,наистина.Вече ми помагате със Зори.

Еее ако не сме ние тука да оспамим темата и да помогнем кой друг...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Ами той не е от тук...И сама разбираш,че не ходим още...Това е,което ни тревожи и двамата всъшност (разстоянието)...
    ...и с право!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

сети се за някоя хубава история и се усмихни ще ти олекне

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    сети се за някоя хубава история и се усмихни ще ти олекне
    В момента,нищо не може да ми помогне...

емии значи по добре да си го изкараш всичкото и накрая ще е по добре щом нищо не може да ти помогне

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    О,да така ще направя...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    О,да така ще направя...
    айде и по бързо да ти се оправи настроението и между вас нещата

за връзка от растояние довреието е най-важно казвам ти го от личен опит, защото моята връзка в момента е такава.в началото имахме малко притеснения по въпроса,не нещата се оправиха незнам как точно стоят нещата м/у вас но ти пожелавам мн успехи и не се отчаивай , нещата винаги си идват на мястото ако имаш нужда аз също съм насреща

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря ти и на теб.Събудих се в перфектно настроение,след малко отивам на даскало. Лек ден,на всички!

Град
    ^ Ааа така вече ми харесваш с това перфектно настроение
    Приятно даскало и да се прибереш в същото настроение,че да не се караме

П.П.Малеее от сутринта раздавам по много целувки ... Това едва ли е на добре Лигаво ми е

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Като ме скива госпожата по Бел ще ми провали деня просто...Тря да ме изпитва и т.н. Класмата също...Вчера ме направиха луда значи.По т'ва учи,по онова...А,искам почивка някъде да замина.Далеч от всички и всичко ... Ще направя едно бягство май. И на мен ми е лигаво едно.

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Бъди с него както можеш по skype ли, по телефона ама бифшата ще я забрави... от личен опит ти казвам аз забравих моята поне..
    Аз в момента съм долу горе в същото положение само че от мъжката страна.. Приятелката ми, обаче не е като тебе да седне да напише нещо а само се цупи и все аз трябва да и оправям настроението...

Тука малко отклонение ако искаш го чети, кой знае може да те разсее
    ОФФ:
    снощи аз трябваше да ходя на едно рейв парти с класа (има една бифша вътре) и просто неможех да си остана в къщи на skype да си пиша с нея щото щях да се изпокарам със сумати приятели... На нея и стана кофти и аз отидох за 30 мин и се прибрах... и се скарах с някой хора.. И така снощи по едно време ми вика "аре аз ще си лягам.." аз и казах добре събуди ме и тя "аз съм на зъболекар после за подарак щот съм на рд"... и на мене ми стана леко тъпо щото се изпокарах с доста фр заради нея и не отидох пък тя няма да намери малко време за нея.. скарани сме в момента и от снощи никой никой не е потърсил пък аз както обикновенно немога да спра да мисля за нея и се чудя да и се обадя ли... и в същото време искам да видя тя какво ще направи... Някакви съвети?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм същата...Правя му големи фасони и му се сърдя...Абе сложни сме си женските.Искаме повече внимание и т.н.Нормално е.Обаче ти тря да балансираш нещата,просто.Отделяй й достатъчно време и такам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си