- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми вярва.. :(
еееПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
ми на мене ми праят фасони от 8 месеца и всеки път като се натваря и след 2 мин ми става някакво жално такова и немога да и прая гадно и ходя да опраям нещата
то добре сте сложни ама не са уливаите да не останете на сухо
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Henn
Опитвам се да не правя повече фасончета...Знам,че имам един характер и такам...
Много е гадно така с връзка от разстояние обаче не се отказвай! Щом се харесвате не се предавайте! Не спирай да му показваш, че държиш на него и може да ти вярва. Ти си умно момиче и ще успееш да го убедиш, сигурна съмУспех мацко и горе главата! Всичко ще се оправи
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мерси,много!Искам да му покажа страшно много,но за сега няма такава възможност.Дано и това да стане.Не смятам да се отказвам,защото е най-страхотното същество.Той върна усмивката на лицето ми.Днес като ходя и си мисля за него и сияя.![]()
![]()
Няма,спок...Първоначално написано от fc
![]()
Меги,заключи темата...Няма значение вече.
Не можеш да го накараш да ти вярва - или го прави или не, затова никой не може да му помогне. Ако той си е наумил, че не трябва да ти има доверие, ако е обсебен от тази мисъл, дори и по 100 начини да му докажеш, че НЕ Е ТАКА, пак няма да вярва. Може би трябва да си поговорите сериозно, да му кажеш, че може да ти има доверие
П.П - може би просто го плаши разстояние, което е много по-вероятно и затова да ти казва, че ти няма доверие....... ПоговоретеУспех, мила
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Вече нищо няма значение...За пореден път съм разбита...Като искам да знам всичко е така...
![]()
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
Милата(hug)(hug) Ейй, каквото и да е станало (ако искаш можеш да разкажеш, за да ти олекне) горе главата! (hug)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ти би трябвало да знаеш...и то доста добре...Ще се оправя,спок.
Не, не знае...не сме се виждали от много време и не бяхме се чували...Първоначално написано от slun4ice_90
Ок,няма значение...![]()