Бъди с него както можеш по skype ли, по телефона ама бифшата ще я забрави... от личен опит ти казвам аз забравих моята поне..
Аз в момента съм долу горе в същото положение само че от мъжката страна.. Приятелката ми, обаче не е като тебе да седне да напише нещо а само се цупи и все аз трябва да и оправям настроението...

Тука малко отклонение ако искаш го чети, кой знае може да те разсее
ОФФ:
снощи аз трябваше да ходя на едно рейв парти с класа (има една бифша вътре) и просто неможех да си остана в къщи на skype да си пиша с нея щото щях да се изпокарам със сумати приятели... На нея и стана кофти и аз отидох за 30 мин и се прибрах... и се скарах с някой хора.. И така снощи по едно време ми вика "аре аз ще си лягам.." аз и казах добре събуди ме и тя "аз съм на зъболекар после за подарак щот съм на рд"... и на мене ми стана леко тъпо щото се изпокарах с доста фр заради нея и не отидох пък тя няма да намери малко време за нея.. скарани сме в момента и от снощи никой никой не е потърсил пък аз както обикновенно немога да спра да мисля за нея и се чудя да и се обадя ли... и в същото време искам да видя тя какво ще направи... Някакви съвети?