- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако няой знае ....
От известно време изпитвам силни чувства към едно момиче проблема е че сме на голямо разтояние и незнам по цял ден какви ги върши а аз много държа на нея и ако ме замени с друг доста ще страдам имахме няколко кафги и то доста голями, а от известно време се държи някакси различно говорих с нея отрича всичко и казва че ме обича страшно много. Виждали сме се само няколко пъти и от тогава общуваме само по skype, но ден след ден и усещам как и омръзвам.От няколко дни се чудя дали да не и предложа напълно да се освободо от мен просто за да е щастлива или незнам вече имам чувството че всеки момент ще ми каже думи последни и ще стане доста кофти просто искам да разбера ако някой знае начин по който да разбера какви са и истинските чувства и намерения към мен да каже
мн ще съм ви благодарен
Щом си я питал и тя ти е казала, че все още те обича...никой от този форум не може да те убеди дали това е истина или не освен самата тя...ти не ходиш с форума а с нея нали...?!Не си внушавай, че е охладняла и тн... ако беше убеден в товз нямаше да търсиш тук съвети дали да се разделите или не... продължи с нея колкото и да е трудно щом толкова я обичаш вместо да я скъсаш и следващата ти тема да бъде "Не мога да я забравя..." ... и да съжаляваш още повече!!! Вкарайте малко доверие бе...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не прибързвай с тези последни думи ..... може отново да поговорите по темата за чувствата и.
П.П ако интуицията типодсказва, че вече не е същото, може би трябва да и се довериш
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
"П.П ако интуицията типодсказва, че вече не е същото, може би трябва да и се довериш"
Демек какво да направя ? Наистина само в най - краен случей бих я напуснал много ми се иска да сме си както преди
Хващай автобуса и отивай да я видиш ако толкова държиш на нея.. Това бих направил поне аз..Първоначално написано от ludisuvarshen
Разстоянието преебава всичко....![]()
За мен лично подобни връзки са немислими.То може в един град да сте и пак да не се виждате често, но самата мисъл, че сте далече един от друг прецаква нещата.
Крайно непълноценно ми се струва всичко.Няма как някой да заслужи доверието ти по скайп, да те обича, целува и прегръща посредством емотикони.
Чата е едно, живия контакт съвсем друго, а когато виртуалното общуване е доминиращо нещата не са така истински и красиви.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако имаш възможност върви до нейния град да се видите и да си изясните всичко очи в очи ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1 ТочноПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Автобуса лесно ще го хвана ама има ли смисал ако тя не държи на мен и не ме обича бих искал да ми каже това без да се разкарвам и без да ме лъже![]()
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми виж сега говори с нея ако е нужно няколко пъти наблюдавай как се отнася към въпросите ти и към разговора ви като цяло и не избързвай !!!
What you give is what you get !!
Искам да кажа, че интуицията почти никога не ни подвежда и може би е дошло времето за раздяла..... Но разбирам, че "само в краен случай би я напуснал", тогава, както казаха по-горе хващай автобуса и отиди да я видишПървоначално написано от ludisuvarshen
![]()
Ако не отидеш, няма как да прецениш това, очите не лъжат .....Първоначално написано от ludisuvarshen
На живо е съвесем различно, тогава можеш да разбереш дали наистина един човек ти казва истината или премълчава нещо, а по skype - фалшива работа....
Take_That май със сигурност си права и така ще направя пък ще видим дали ще се разберем
Желая ти успехПървоначално написано от ludisuvarshen
дано всичко мине добре и чувствата и към теб са същите
![]()
Излез от филма мой човек...скайп разваля хората
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
може би е осъзнала че не е трудно да се потдържа връзка от разстояние и за да не те нарани нищо не казва за да си мислиш че всичко е наред
значи пич аз съм в същото положение като теб от гледна точка на държанието на мацката.Едно говори , а с държанието си показва съвсем друго.Но мисля , че не трябва да прибързваш с решението си...помисли си какво би станало ако прекъснеш всичко и какво би станало ако продължите отношенията си.Успех =)Първоначално написано от ludisuvarshen