Сигурно има много теми подобни на моята, н все пак ще я пусна.... Влюбена съм в най- добрия си приятел... Всъщност с него се познаваме от началото на 8 клас, а сега сме 9. Отначало като се запознахме, когато още не ми беше толкова добър приятел, мисля че и той имаше нещо към мен, но после тръгна с едно друго момиче. Е, те отдавна скъсаха, но не ми е там проблема. Работата е там, че не знам как да започна конкретен разговор и да му обясня какви са ми чувствата, въпреки че то си личи мен ако питате. НО както и да е, попринцип с него сме си говорили за всичко, за всякви работи без за любов... нито той е отварял някаква тема за приятелките си, нито аз съм го питала (за споделяне от моя страна не може да се говори, защото честно да си кажа нямам никакъв опит) Това ми е другия проблем липсата на опит... и факта че момчетата май ги е страх да си кажат/ да направят нещо ако ме харесват...
ох... както може би сте забелязали съм доста объркана.. и аз май не зная кво точно искам, но все пак ще я пусна темата