- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята щастлива история :}
Първо да кажа нямам проблемПросто искам да споделя какво ми се случи
![]()
Значи всичко започна някъде по Коледа, запознахме се първо в един форум и на мен това момче ми направи огромно впечатлениеПисахме си в скайп и аз нещо хлътнах по него. Тогава обаче той нямаше интерес и всичко си приключи по нормален начин, просто продължихме с приятелските чатове
Така.. на 18 април сутринта получих смс, че ще минава през моя град и ако искам да се видим. Естесвено приех и на 20 април бях вече пред гарата с надеждата скоро да се появи
И тогава той дойде. Вярно, че на снимките беше хубав, но пък наживо беше още по-хубав
Разходихме се малко, седнахме на една пейка, говорихме си. По едно време ми стана студено и той ме прегърна
Тогава си мислех, че харесва друга и се държах просто приятелски. След това си хвана влака за неговия град. След което получих смс, в който ми казва, че мисли малко повече за мен
и така от смс на смс стана ясно, че се харесваме
Решихме да опитаме да видим какво ще излезе :} И вече 3 дена съм адски щастлива и не спирам да мисля за него
Наистина е невероятен :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
добре но как ще се развие вашата връзка много рядко ще има физически контакт между вас
но това са мои предположения надявам се да са опроваргани![]()
Честито :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Браво, радвам се за теб!!! Дано сте щастливи заедно!!! Пожелавам ви всичко най-най и много успехчета!!!![]()
![]()
![]()
Лятото се очртават бая шансове за срещи, а дори и преди лятото може![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хехе айде пожелавам ви успешна и щастлива връзка тогаваПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Първоначално написано от smileforyou12
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Обичайте се хораабъдете щастливи и се радваите на живота :P :P и бъдето усмихнати стига със тези намръщени лица стига с това сиво ежедневие бъдете щастливи и със усмивка на лицето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
И аз това викам ама няма кой да ме чуеПървоначално написано от Slawi92
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
слушаме, слушаме те дядо попеееПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
По темата: дано момчето да си заслужава..![]()
Живи и здрави..
И да почерпите ей![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мда, заслужава сиПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
Браво,много се радвам за вас!
![]()
![]()
![]()
Супер!!!Честито!!!Обичайте се и много щастливи мигове ви пожелавам!!!Дано и мен да ме сполети някакъв такъв късмет...
![]()
...come...touch my soul...
Оо, честито тогаваМн готина история
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ухуууууу, айдеее честито!Първоначално написано от ThePowerOfLove
Радвайте се на любвта си
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
браво браво![]()
радвам се за вас! дано всичко да си е нормално между вас и да се виждате още преди лятото
![]()
мн успехчета!!!
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Браво и от мен имаш!!! Форума се нуждае от повечко хубавки теми и най вече радостни новини...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Честито , дано и двамата бъдете много щастливи , защото знам , че го заслужавате , и разстоянието да не попречи на връзката ви![]()
айде честито![]()
мноооого ама мноооого любов ви пожелавам и да ви върви като по вода
...