- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Сиидвате ли в zamunda.net?
И според теб как един Българин да си купи Windows за 300 лв, антивирусна за 150 лв и представи си че има дете което иска да играе някоя нова игра още 100 лв = 550 лв колко хора вземат 550 лв на месец и колко от тях могат да отделят толкова пари за нещо което не се облича не се яде или не се пие ?? Да сега ще кажете те win-a и антивирусната не се купуват всеки ден (или пък в семейството има поне двама работещи) да ама игри и филми постоянно излизат. Ако трябва да си купуваме игрите мисля че повече от 2-3 игри годишно никои няма да си позволи. За пиратството ... когато харесвам нещо Българско гледам да си го куп оригинално, защото съм на ясно че и на БГ изпълнителите (предимно музика си купувам) не им е лесно с тоя малък пазар и безбройните free сайтове ...
CucAgMuH трябва да внимаваш повече с псевдо админите и псевдо тракерите :P виж как ти се е развалило мнението за сийда сегаиначе не мисля че някои от съфорумците които писаха че сийдват(даже някои го определиха като божествено) се занимават със сийд до такава степен, както ти си го правил ... просто те, както и аз си сийдваме и това е
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !