- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е по-висока :/
Казваш,че много се обичате? Ми вие ако се обичахте изобщо нямаше да ви пука кой колко е висок.И мойто гадже е с 3-4 см по-ниско от мен,а аз съм момиче,но не ми дреме.Не ни е брутална разликата,а и да беше изобщо нямаше да ме грее.Така че не се коси толкова.А и да те скъса пак ще си намериш ново момиче.
А...за приятелките и-първо те трябва да са пълни тъпанарки,за да коментират височината на гаджето и.Ако и бяха истински приятелки щяха да се радват за нея,а не да ти намират кусури.А още по-голяма глупачка ще излезе тя,ако им се върже на глупостите и тъпите приказки.И все пак ако го направи трябва да знаеш,че не си е заслужавало да се занимаваш с нея.![]()
+1Първоначално написано от NaughtyOne
пък тикупи си обувки на токчета
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
От какъв зор ги слушаш кво говорят хората? Щом тя ти се кефи, тва е важното.
точно.. и ако ги послуша няма да си заслужаваПървоначално написано от selens
![]()
Подобна постъпка доказва само едно нещо-тъпота и ограниченост.![]()
Признавам, че ситуация като твоята, определено не е от най-приятните, но в край на сметка преди да тръгнеш с някого преценяваш дали той е подходящия за теб, а не като мине време /което при вас не е никак малко/, да се присети, че и стигаш до носа.Това си с височината си е било така и преди да се съберете...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Яно е лигла .. щом размера ти я притеснява .. защо е тръгнала с тебПървоначално написано от Henn
По-добре говори сериозно с нея за да не си губиш времето само
![]()
![]()
вие сте като чаветата от Англия на 13 и 15 дето дете си имат и там мацката по-голяма пък виж деца си правят,обичат сесамо не правете бебе
![]()
ако сега наистина се обичате понататък ,както е казала тя ,ще се обичате още повече и на нея въобще няма да и дойде на акъла да те остави заради ръста![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
мая приятел носи по-голям номер обувки от мензасега не е прблем,но по-натам сигурно разликата от 8/9 номера ще си изиграе ролята
Пич осъзнай се мацката те иска такъв какъвто си
я пусни снимка да видим за ква разлика става въпрос
помеждудругото намирам по-нисичките мъже за по-симпатични
щом се обичате,не мисля,че е проблем,вярно малко е смешно отстрани,но какво ти пука![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ходила съм с по - нисък и бяхме заедно 11 месеца. Причината да го скъсам определено не беше във височината, а в държанието му.
Няма значение колко си висок, важно е как се отнасяш с момичето..![]()
+Първоначално написано от myNameIsImmortal
И моят приятел е по нисак с глава от мен аз съм на 15 той на 17![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
ако наистина се обичате няма да те зареже... аз например съм по-висока от гаджето ми.. но това не ми пречи.. ние много се обичаме и не обръщаме внимание на височинататакаче не се притеснявай..ако наистина се обичате и се подкрепяте всичко ще е наред
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Според мен височината не е проблем,аз също съм била с по-ниско момче и не ми пукаше,въпреки,че много хора ме скъсваха от ебавки,но просто това не ме вееше хаха.Така,че бъди си заедно с приятелката и да не ви засяга кой какво говори.![]()
![]()
![]()
да ти имам проблема приятелю...искаш ли дасе разменим да видим..
Съжелявам, че аз ще ти го кажа ама тя е на 13, няма как да те обича. Съвсем скоро някое момче ще и вдигне акциите и тя ще те зареже. На твое място бих и свалил акциите. Бъди реалист.
И като скъса, кво? Ще излезе, че е пача, дето е с тебе само за да се хвали пред приятелките си. Това ли ти трябва?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test