.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Казваш,че много се обичате? Ми вие ако се обичахте изобщо нямаше да ви пука кой колко е висок.И мойто гадже е с 3-4 см по-ниско от мен,а аз съм момиче,но не ми дреме.Не ни е брутална разликата,а и да беше изобщо нямаше да ме грее.Така че не се коси толкова.А и да те скъса пак ще си намериш ново момиче.
    А...за приятелките и-първо те трябва да са пълни тъпанарки,за да коментират височината на гаджето и.Ако и бяха истински приятелки щяха да се радват за нея,а не да ти намират кусури.А още по-голяма глупачка ще излезе тя,ако им се върже на глупостите и тъпите приказки.И все пак ако го направи трябва да знаеш,че не си е заслужавало да се занимаваш с нея.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    И какво като е по-висока...да си отреже главата ли?
    +1

пък ти купи си обувки на токчета
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

От какъв зор ги слушаш кво говорят хората? Щом тя ти се кефи, тва е важното.

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Цитирай Първоначално написано от Henn
    Спокойно ще имаш много гаджета още .. а щом тя го е казала явно размера ти я притеснява малко или много
    Не притеснява нея лично, 100% се притеснява от тва какво мислят нейните приятелки

а и да питам разлика в ръста с 10см голяма ли е според момичето ? (момче 1.90 и момиче 1.80)
    Лошото е ако послуша приятелките си ..
    точно.. и ако ги послуша няма да си заслужава

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Подобна постъпка доказва само едно нещо-тъпота и ограниченост.
    Признавам, че ситуация като твоята, определено не е от най-приятните, но в край на сметка преди да тръгнеш с някого преценяваш дали той е подходящия за теб, а не като мине време /което при вас не е никак малко/, да се присети, че и стигаш до носа.Това си с височината си е било така и преди да се съберете...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    `In Hell`
    Спокойно ще имаш много гаджета още .. а щом тя го е казала явно размера ти я притеснява малко или много
    Не притеснява нея лично, 100% се притеснява от тва какво мислят нейните приятелки

а и да питам разлика в ръста с 10см голяма ли е според момичето ? (момче 1.90 и момиче 1.80)
    Лошото е ако послуша приятелките си ..
    точно.. и ако ги послуша няма да си заслужава
    Яно е лигла .. щом размера ти я притеснява .. защо е тръгнала с теб По-добре говори сериозно с нея за да не си губиш времето само

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    вие сте като чаветата от Англия на 13 и 15 дето дете си имат и там мацката по-голяма пък виж деца си правят,обичат се само не правете бебе

ако сега наистина се обичате понататък ,както е казала тя ,ще се обичате още повече и на нея въобще няма да и дойде на акъла да те остави заради ръста
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

мая приятел носи по-голям номер обувки от мен засега не е прблем,но по-натам сигурно разликата от 8/9 номера ще си изиграе ролята Пич осъзнай се мацката те иска такъв какъвто си я пусни снимка да видим за ква разлика става въпрос помеждудругото намирам по-нисичките мъже за по-симпатични

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    щом се обичате,не мисля,че е проблем,вярно малко е смешно отстрани,но какво ти пука
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на crazymm
    Ходила съм с по - нисък и бяхме заедно 11 месеца. Причината да го скъсам определено не беше във височината, а в държанието му.
    Няма значение колко си висок, важно е как се отнасяш с момичето..

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ако те обича истински няма да те скъса, спокойно, а и щом е вече 4 месеца с теб, това няма значение за нея
    Недей да се притесняваш ами се радвай на връзката ви и се обичайте!

Успех!
    +

Град
    yambol

оо

И моят приятел е по нисак с глава от мен аз съм на 15 той на 17
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Град
    на ЛуНаТа
    ако наистина се обичате няма да те зареже... аз например съм по-висока от гаджето ми.. но това не ми пречи.. ние много се обичаме и не обръщаме внимание на височината такаче не се притеснявай..ако наистина се обичате и се подкрепяте всичко ще е наред
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Според мен височината не е проблем,аз също съм била с по-ниско момче и не ми пукаше,въпреки,че много хора ме скъсваха от ебавки,но просто това не ме вееше хаха.Така,че бъди си заедно с приятелката и да не ви засяга кой какво говори.

да ти имам проблема приятелю...искаш ли дасе разменим да видим..

Съжелявам, че аз ще ти го кажа ама тя е на 13, няма как да те обича. Съвсем скоро някое момче ще и вдигне акциите и тя ще те зареже. На твое място бих и свалил акциите. Бъди реалист.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    И като скъса, кво? Ще излезе, че е пача, дето е с тебе само за да се хвали пред приятелките си. Това ли ти трябва?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си