- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичаам го, но боли :(
Обичам това момче от три години и повече, заедно сме и нали уж всичко би трябвало да е наред, но просто не си пасвамеЗнам че е странно да го кажа след толкова много време, но просто стана изведнъж така че само се караме и той постоянно ме наранява с действията си, пренебрегва ме, тъпче ме и когато се опитам да поговорим ми казва нещо от сорта на "Айде казвай какво искаш и ме остави на мира". Трудно ще ми е, но мисля да го оставя. Въпреки че го обичам и въпреки че и той ме обича. Просто сърцето ми не може да понесе повече болка
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
да. по добре го остави недей да се хабиш емоционално заради любовта
рано или късно ще намериш човека с който ще си павате идеално и ще те уважава и обича
Щом те наранява и тъпче и чувстваш че не искаш да си с него , най-доброто решение е да го оставиш. И аз така бих направила , ако бях на твое място
ако те оби4аше достатъ4но нямаше да те наранява.остави го
I can't stop myself from loving you <3
За каква любов говориш,когато се държи така с теб?![]()
![]()
Миличка, мога да ти кажа, че преди 1 година аз бях в абсолютно същото положение. След 2 годишна връзка изпълнена с много красиви моменти и истинска любов, момчето започна да се държи по абсолютно същият начин като твоят приятел... - пренебрегваше ме, държеше се гадно, заяждаше се без причина, но паралелно с това твърдеше, че ме обича... Накрая след поредната караница, в която ми каза "Като не ти изнася си обирай крушите!" нервите ми вече не издържаха, чашата преля и го скъсахИ на мен ми беше много болно, че нещо толкова красиво може да свърши по такъв грозен начин... Но просто понякога тръпката и чувствата изчезват, започвате да сте заедно па навик иии това писва в един момент... Още повече като се карате всеки ден, така само си тровите нервите и двамата и наистина няма никакъв смисъл да продължавате. Знам колто те боли о колко ти е трудно, но това е най-доброто решение според мен. Няма никакъв смисъл да си с човек, който не те зачита и уважава...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1-во Обича те, но в същото време те мачка, унижава и ти говори неща от сорта на:"Казвай, каквото имаш да казваш и ме оставяй на мира!" - Е това не може да го каже човек, който обича...Първоначално написано от Lady_AMG
2-ро ПРАВИЛНО си решила да прекратите връзката си.. не отлагай..
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от slun4ice_90
Сорка че ще ти го кажа...но ак оте обичаше не мисля че щеше да те наранява толкова много...Трудно ще е, но няма друг начин... или поне аз така мсиля...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф прави сте хораМерси много за вниманието, надявам се не съм ви отегчила, но просто знаете как е да обичате някого с цялото си сърце и да се откажете от него
Ама така ще да е, дано да се усети щом ме загуби...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Тъпчи го и ти бекогато си прекалено добра с някой човек той ти се качва на главата ..
оо не... край спирай... слагай енда и готово! всеки си има достойнство!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не се занимавай повече с него,покажи му че имаш достойнство
не му позволявай така да се държи с теб...и какво като ходите от 3 години...това няма да ти е първата, нито последната любов... режи, зарежи го..намери си друг който няма така да се отнася...Първоначално написано от Lady_AMG
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
Не съм съгласна с нищо от прочетеното.Говорим за години връзка.Верно сиг. няма вече тръпка и т.н. не знам, но едва ли ще ти е толкова лесно.А и като те тъпче не означава, че не те обича.Това не е точно така, сякаш ти никога не си го наранявала и вечно сте били супер и двамата в изгодни позиции.Поговори с него, кажи му как виждаш нещата ти.Може да не си вечно с него, но ако си търсиш оправдание да скъсаш момчето - а на мен така ми изглежда.Просто помисли по реално на нещата и късмет ти желая![]()
Дано наистина се усети!И аз обиам едно момче 3 години и нещо,но явно още не е осъзнал колко силни чувства имам.Първоначално написано от Lady_AMG
Наистина много ме боли от всичко,което се е случвало през това време.Начина,по който ме наранвяаше и пренебрегваше... ужасно беше всичко.НО реших,че не заслужавам това нещо.Днес го видях.Викаше ме при него - просто му се изсмях.Гадно му стана видях,но аккво да се прави?Понякога по-добре да ги зарежем и да не им обръщаме внимание.Боли,но колкото повече отглагаш - болката ще е по-голяма!Действай докато си събрала нужните сили,за да го зарежеш!
по-добре го остави
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ам ам допреди месец и аз бях в такова положение...беше от моя клас ии страшно много го харесвах..е ооказа се че и той има чувства към мене както и да е тръгнахме на около 2-рата седмица той зе да се отчуждава и реших да го зарежа но неможах все пак имах чувства към него..накрая 2 сед след тва тои скъса с мене ии ме бече яд заради това 4е го търпях,нараняваше ме без да му пука ии си останах с разбито сърце..така че ЗАРЕЖИ ГООО!!!!!![]()
:P
![]()
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
Незнам ама от къде ги намирате тея момчета от мандрата ли от къде. Аз НИКОГА не бих се държал така с момичето, което обичам.
хехехехе е че има и нормални има ги ..ама често т.е в почти 100 % от слу4еите момичетата се влюбват в идиоти за6то нз ама...такос еПървоначално написано от loverboy94
![]()
а ти 6том не си кат тях даи скайп да те видим къв си ако иска6 де
:P
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
Наистина няма смисъл да се продължава тази връзка след като това момче се държи толкова ужасно с теб.Поговорете си относно държанието му и тогава си прецени какво ще правиш.Искрено ти пожлевам всичко да се нареди![]()
Ако те обичаше достатъчно и те уважаваше, надали щеше да постъпва така с теб.
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Един приятел ми беше казал "Никой мъж незаслужава сълзите на една жена,а този който ги заслужава никога няма да я разплаче" Така че мило момиче,по добре сама отколкото в лоша компания.Живота е пред теб,явно това не е твоето момче! Успех!
![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!