.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да отида ли ???

Здравейте хора

Тъй като историята е малко дългa давам направо link от предишната ми тема...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=241420

За тези, които са прочели се оказа, че главният герой в историята (момчето с което нищо не стана) се оказа сгоден.След тази вечер (в club-a) той така и не ми се обади и аз бях тази, за поред път унижена, която му звънна. Говорихме и той стигна до извода, че не иска да комуникира с мен..без да ми каже защо, аз разбрах след това, че е сгоден от негови приятели, но така и не повдигнах въпроса повече.
    Много ми беше криво, но го преживяx

Тази събота се задава голям купон на една вила извън София на кой
    то много хора ще ходят включително и моите приятели. Проблема е,че част от хората ще ходим с неговата кола И май, май аз попадам в тази част... ако искам да отида, трябва да съм с него в една кола и с 2 мои приятелки, защото няма друг начин да стигнем до там А аз нямам никакво желание да го виждам, а какво остава на да му се качвам в колата след всичко, което ми причини.А толкова много ми се ходи..
    Една приятелка ми даде съвет да не се унижавам и да HE падам толкова ниско като му се кача в колата...ако зависеше от мен, и дума да не става... но ми се ходи на тоя купон страшно много

Та...да ходя ли или да пропусна?

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Абе я си отивай
    Ти няма да се качиш заради него а ми за да стигеш до там...
    Тва не е унижение просто превоз а и ще се с приятелки ...
    Даже там на купона ако има някой който да ти хареса си го хвани за вечерта просто да видиш реакцията на въпросния човек.
    Моя съвет е да отидеш нишо не губиш
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Въобще не му сепи басмата, отивай си, Качи се в колата му с гордо вдигната глава, занавлявай се кикоти се на теб да ти е гот, а той да гледа като муле и да незнае какво да направи. Не се съобразявай с никой, мисли само за себе си , така ще си най-добре :P

ходи ти се-ходи! на него не му обръщай внимание, не го игнорирай съвсем но му покажи че си безразлична... поне аз това бих направила в тази ситуация

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не можеш ли просто да идеш с друга кола?Не може да няма друг изход

Град
    Paradise
    Ами иди. идеален момент да демонстрираш, че хич не те е е*е кво прави. Отиваш, качваш се в колата с най-голямата усмивка и започвате да се смеете с приятелките ти.
    Ако заради него не идеш, ще реши: "О, колко съм велик, как съм я заврял в кучи г.ъз."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз не бих отишла няма ли начин да си в друга кола??
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз също бих потърсила друг вариант..не че е много важно,че ще се возиж в неговата кола, ама защо трябва да му го правиш тоя кеф и да си зависима от неговия превоз.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Отивай! Заради него няма да изпускаш една приятна вечер Той е виновен за всичко, който каквато попара си е надробил, такава ще сърба (за него говоря) А ти хич не се замисляй, горе главата и това е!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз ако съмна твое място ще ида без значение че той ще е там или че ще се возя в колата му с него,все пак отиваш да си направиш густо на купона и да си прекараш супер яко,просто като си там не му обръщай внимание и се забавлявай с другите от компанията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си