- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разиграва ли ме илиии ..... ???
Здравейте на всички .. Искам да ви помоля да споделите вашето мение по един въпрос, който ме тревожи ... Та такам .. с едно момче се запознахме в началото на месеца от общи познати .. Харесах го много в началото , но в последствие разбрах ,че си има приятелка и се опитах да се дистанцирам от него .. Точно в този момент опбачи той прояви някакъв интерес (или поне така изглежда) и казва ,че е готов да зареже приятелката си ако искам да опитаме .. АЗ обаче не съм сигурна в неговите чувства и не знам какво да правя ... Дайте съвети моля ви ..Благодаря предварително на всички прочели проблема ми и на тези който са ми дали съвет ..
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Не му вярвай...Ясно е,че ще каже така...Обаче бъди сигурна,че няма да я зареже.![]()
И аз така си мисля и се опитвам по някъф начин да го избягвам , за да ми е по - лесно да го превъзмогна , но той ми звъни по 3-4 пъти на ден ... Всяка вечер ме кара да излзиаме .. пише в скай постоянно ... направо се призързах вече и не знам какво да правя..![]()
А,приятелката му знае ли?
![]()
Не ... Мен всъщност тя ме притеснява ... Познавам една нейна приятелка и веднъж ( все още не знаех , че са приятелки ) се изпуснах пред въпросното момиче , че пича ми прави някакви намеци ... Тя гледаше като втрещена и е казала на приятелката му .. От тогаваа приятелката му ( да я наречем Г. ) ме гледа адски злобно и доколкото знам от общата ни познатаа цитирам " искала да ме удуши"за Бога той сам идва при мен и ме търси ..
![]()
![]()
абе какви са тия щом ще зареже приятелката си заради тебе след време ще зареже тебе заради друга![]()
![]()
![]()
![]()
Аха,кофти е значи...Обясни й,че той те търси,защото сигурно ни й е много весело...Пък и да нямаш проблеми с нея.А на пича му кажи,да си ходи при гаджето...Баси разхайтеното момче е този...![]()
ami tova koeto moje6 da napravi6 e da si izkrenna i da 4aka6.Kaji mu 4e go haresva6,samo tova i ne pravi ni6to drugo,prosto 4akai da vidi6 dali 6te skysa s priqtelkata si,ako ne go napravi a iska da se natiskate,celuvate..... ala bala i ti kazva,4e po-kysno 6te skysa s neq-budalka te
Често казано слънчице мен ми писа в всеки наш разговор да му напомням , че има приятелка и да не си развалят отношенията .... а отговора му е .. : [12:35:25] Той каза: moje da se osvobodq
[ 12:35:30] Той каза: za takova krasivo momiche kato teb
[12:35:34]Той каза: :*
![]()
Ето го и поредното предложение за излизане м/у другото ..
[15:52:12] Той каза: iskash li dovechera da te vodq s men
Мъжките лъжи,край нямат...Аз ти дадох моя съвет,ти си реши какво ще правиш.Първоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
![]()
Според мен не трябва да му се доверуваш и връзваш...
Всяко момче може да каже така, да те из*ука и после да те зареже и отново да е с приятелката си...
Ако толкова много те харесва нека първо я зареже и тогава ще му мислиш какво да правишИначе съветът ми е да не му вярваш и колкото се може повече да го отбягваш. А колкото до приятелката му - ако имаш възможност говори с нея и й обясни, че той те търси, не си ти заинтересованата... Даже като доказателство можеш да и копнеш и нещата от скайпа, които ти пише
Така ще я спасиш и нея от поредния глупак...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди малко ми каза , че са се разделили с Г.
![]()
![]()
![]()
И сега иска да бъде с мен ..
![]()
![]()
![]()
Ти първо се убеди със сигурни източници, че наистина е така, защото да не се окаже накрая, че си измисля колкото да те прилъже... И каквото и да решиш да правиш бъди много внимателна. Мое рично мнение - щом с такава лекота прекратява връзки не мисля, че си струва![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първото което направих е да се уверя в това ... Общата ни позната с Г. го потвърди .. Всъщност се чуваше дори как Г. плачеше в този моментНадявам се наистина да съм нещо повече от поредната ..
мерси много на всички , които дадоха мнението си .
![]()
![]()
Баси късмета имаш...хах..Е,щом е така всичко най-хубаво.Обаче имай едно на ум...![]()
А,приятелката му знае ли?![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
и аз съм в почти същата ситуация..само че не искам да зарязва приятелката си заради мен..пък и не съм сигурна,че ще го направи![]()
Ами внимавай да не те зареже заради следващата...Щом веднъж го е направил...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПодкрепямПървоначално написано от slun4ice_90
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хахах да я зареже и тогава да говориНе ти ли идва наум, че даже да говори сериозно, щом е способен (ако наистина е, де .. ) да зареже сегашната си фр за теб, след време ще се появи някоя, която да му хареса още повече и ще те зареже теб и т.н. Какво е това несериозно отношение.. като му доскучее и ги сменя
![]()
Вземи се малко в ръце и му бий шута и си намери някой по-сериозен от това ...
Именно!И ти си следващата преебана от сега-въпреки че сигурно гъза ти е в тавана от щастие.Нали знаеш, че и женените мъже винаги "изоставят" жена си за заради любовницата си.... по филмите... Не се знае дали не си само за еднократна употреба и после чао бамбина....и пак при старата...Коварна работа са това мъжете!Първоначално написано от Slave4You
![]()
ми честито, ама тва момче ми лъха на тъпота и повърхностностПървоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
считай, че в момента, в който се появи някоя по- нагласена, ще хукне след нея.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)