.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Разбира ли се дали някой ви харесва

Как разбирате дали някой ви харесва без да ви го е казал или просто не се разбира

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми по действията - логично... Намеци, ала-бала Разбира се ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, разбира се Начинът, по който се държи..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Поведение,усмивка,намек и т.н.Е,някои се лигавят и закачат,сякаш са още в детската градина хах...

Повече от фен
    Град
    плд
    ами аз например (да не кажа винаги) усещам някои момчета може лесно да се заподозрят други пък доста трудно, защото са ми казвали, че момче предложило на момиче да ходят и тя страшно много се учудилала. Изобщо не е подозирала, че той има нещо към нея Как да разбираш ли - щом доста често е до теб, иска да си говорите, да сте само двамата, изолира другите от компанията и от тях вижда само теб, работата е ясна Има други пък, които се правят на "идиоти" за да ги забележиш, а те пък - за да те разсмеят. Ако те пита дали си имаш приятел, също е явен признак Също, ако ти каже "Някой път можем да излезем." Общо взето по това аз разбирам Но внимавай! Понякога може да се подлъжеш! Например човекът да е доста контактен, а ти да си помислиш, че намеренията са му повече от приятелски. Но не се притеснявай! В повече от случаите винаги излиза, че са му повече от приятески
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    =Например човекът да е доста контактен, а ти да си помислиш, че намеренията са му повече от приятелски. Но не се притеснявай! В повече от случаите винаги излиза, че са му повече от приятески
    да на това се вика заблуда и доста често се оказва, че не е това което си мислиш

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от atry
    Цитирай Първоначално написано от kristito3
    =Например човекът да е доста контактен, а ти да си помислиш, че намеренията са му повече от приятелски. Но не се притеснявай! В повече от случаите винаги излиза, че са му повече от приятески
    да на това се вика заблуда и доста често се оказва, че не е това което си мислиш
    ми да за съжаление понякога така става, но не винаги

Мега фен Аватара на Hilary_
    С намеците... погледите...начина, по който се държи с мен и с останалите... с това, че няма нищо против да ме опознае добре...иии такива...

Абе и аз не знам, ама факт е че винаги усещам
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Ох еми това се усеща.. по начина, по който те гледа, както се държи към теб и т.н. Разбира се всяко момче си е различно, някои действат по-направо.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    начина по който ми говори,усмивката,милото държание и някои неща с които се опитва да ме развесели или нещо подобно

Град
    `In Hell`
    Усеща се ..

Град
    В думите на хората ;)
    Мне ще се наложи да си купиш детектор на лъжата!Така се открива най-лесно причакваш го някъде нокаутираш го и го връзваш....после като го принудиш да отговори сканираш резултатите!

П.П. Сори за безсмисления коментар ама не се сдържах

Погледът. Това е най-най-издайническото нещо според мен. Дори когато се кара, обижда, заяжда, наранен е, или просто ти говори, начинът по който те гледа е съвсем различен от 'обикновен поглед'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Погледът. Това е най-най-издайническото нещо според мен. Дори когато се кара, обижда, заяжда, наранен е, или просто ти говори, начинът по който те гледа е съвсем различен от 'обикновен поглед'.
    На същого мнение съм

Абе то уж се усеща от намеци и такива неща,но мене колкото и намеци да ми прави някое момче веднага си казвам на ум,че няма как да са намеци и това са просто приятелски жестове..

ами не винаги се разбира...може да те гледа така сякаш те харесва...да се държи така...да ти казва можем да излезем някой път... да излезете някой път...да те кани по някакви партита и да те пита дали ще ходите и точно когато си мислиш че те харесва да ти кажат че си има гадже и са го видяли да се натиска някъде мазно с нея...ммм съдба

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от sadme
    ами не винаги се разбира...може да те гледа така сякаш те харесва...да се държи така...да ти казва можем да излезем някой път... да излезете някой път...да те кани по някакви партита и да те пита дали ще ходите и точно когато си мислиш че те харесва да ти кажат че си има гадже и са го видяли да се натиска някъде мазно с нея...ммм съдба
    това от личен опит ли го казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си