Първо да кажа нямам проблем Просто искам да споделя какво ми се случи
Значи всичко започна някъде по Коледа, запознахме се първо в един форум и на мен това момче ми направи огромно впечатление Писахме си в скайп и аз нещо хлътнах по него. Тогава обаче той нямаше интерес и всичко си приключи по нормален начин, просто продължихме с приятелските чатове Така.. на 18 април сутринта получих смс, че ще минава през моя град и ако искам да се видим. Естесвено приех и на 20 април бях вече пред гарата с надеждата скоро да се появи И тогава той дойде. Вярно, че на снимките беше хубав, но пък наживо беше още по-хубав Разходихме се малко, седнахме на една пейка, говорихме си. По едно време ми стана студено и той ме прегърна Тогава си мислех, че харесва друга и се държах просто приятелски. След това си хвана влака за неговия град. След което получих смс, в който ми казва, че мисли малко повече за мен и така от смс на смс стана ясно, че се харесваме Решихме да опитаме да видим какво ще излезе :} И вече 3 дена съм адски щастлива и не спирам да мисля за него Наистина е невероятен :P