- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Срещу математиката
не обичам математиката ,но като се тръгва с такива малоумни петиции и глупости съвсем ше опростее народът ни
Абе тук всички сте големи пичове и пички,много ученолюбиви като гледам,респектирани от математиката.Добре,добре.Х баво,обаче после в даскало пред приятелчетата от компанията не спирате да плюете по госпожата и да псувате математиката...Ще осъзнаете защо е важна след време,сега изпозлвайте клишираните фрази и се гордейте,че сте защитили тази наука пред неверниците.И не,математиката НЕ Е най-важният предмет.Тя има за цел да развие нещо,което в повечето глави липсва (логиката),но със зубрене може да се компенсира липсата на логика (понякога). Докато неграмотността е грозно нещо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ихаа, някой зе и да казва кой е най-важният и най-маловажният предмет... Краен оптимист като мен вярва, че тая тема е направена, за да може момичето да си напише домашното по психология... примир(е)но.
НЕ всичко е зубрене. И как така до 7-8 клас? Вие зле ли сте? Че то от 10ти клас едва почват наистина важните и интересните неща... тригонометрия, логаритми... степенни показатели... Много проста петиция.
Мразя математиката, не ме интересува дали ще сме тъпи или умни без нея, но просто НИКОГА няма да го махнат тоя предмет... нииикооогаааааа![]()
Leleleeee edinstveno v tozi 4as vlizam s ydovolstvie.....![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
аве я оставете математиката,ако я няма нея как ще издържам историята (следващ час)![]()
математиката не я харесвам..Първоначално написано от la_loba_mariana
но харесвам химията![]()
пхаха, ми дай, щом така става, да пуснем една петиция да премахнат като цяло даскалото.ти да видиш тогава
![]()
п.п. заблудени хора бол.....![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз не бих подкрепила..тукашните ако не искат да вземат математика в 12 клас даже и не им трябва (освен ако университета им не го изисква) ... ii до какво води това? просто са толкова глупави и някакви едва едва минават математика и математиката им е направо ужасна.. и в същото време учат неща в 10 клас които са материал в България 6-7 клас.. хD иииииии + бас ловя че най най наиииииииии тъпия българин ама най тъпия.. ако ще да е повтарял 10 пъти класа заради математика, ще вземе поне 70% тук ....
ЛИЧНО МНЕНИЕ!![]()
![]()
Математиката никога не е била от любимите ми предмети, но не бих подкрепил подобна петиция. Въпросът е всичко да ти бъде обяснено по интересен и достъпен начин, а не както при моята учителка.
Пфф то това е един от най-основните предмети (не казвам най-хубавия и най-интересния) обаче си е адски важна
![]()
Мале...Абе имам чувството,че не сме в 21 век ами у Пантивека...абе хора вие зле ли сте или да...по-точно la_loba_mariana....Откъде накъде ще налагаш тази петиция срещу математиката...Ами ок...да кажем,че стане така (Никога няма да стане)ами я ми кажете как се кандидатства? С физическо ли? Пффф...Как ще махат математиката...та това е основен педмет..и сега не казвайте че го мразите и т.н. На някои им е любим...В абсолютно всяка професия трябва математика...и да...така е трябва за всичко.Както казаха абе я махнете цялото даскало и да не учим ,че да не правим нищо цял ден и да не излезе нищо от нас...Да се превърнем в маймуни![]()
! А,че то така е най-добре...Нека малко се замислим за бъдещето си....Накъде без математика?
![]()
напълно си праваПървоначално написано от vlubeno_momi4e***
![]()
...за жалост![]()
абе колкото и да е гадна и досадна математиката, толкова е и приятна и интересна когато разбираме за какво става дума.. пък и развива логиката .. а като се замислиме минимум 70% от нещата които учим в училище няма да са ни нужни занапред (география - къде ква руда копат примерно), но зависи от бъдещата ни професия ... най - малкотое за обща култура.. като не ви харесва математиката не я учете и тва е.. изкарвайте някви 3ки и не злобейте че другите я разбират и изкарват отлични оценки
![]()
Първоначално написано от clever
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Така. В момента следвам транскултурна комуникация: руски и японски. Магистър ще правя по устни и писмени преводи. Къде в цялата работа ще използвам уменията си да интегрирам и да логаритмирам?Първоначално написано от MoonFruit
Винаги съм смятала, че след 7-8 клас всеки трябва да си избира предметите, които да изучава, и да набляга върху това, което ще му е нужно един ден. До 7. клас сме придобили достатъчно общи познания, за да не се излагаме.
![]()
![]()
Нормални ли сте бе?
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Първоначално написано от Rofl4e
To infinity and beyond.
хахаУникална тема.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.