.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Срещу математиката

http://www.bgpetition.com/u4enici-sr...ata/index.html Подкрепете тази петиция и да махнем този ужасен предмет от училищата

Каквото и да направите никога няма да я махнете Сядайте си на задниците и решавайте задачи!Друг изход нямаа

Математиката каквото и да правите няма да успеете да я махнете. Тя е много важен предмет. И за теб и твоя клас ако е ужасен предмет, на много хора е любим. По - добре както казаха по - горе сядайте си на задниците и решавайте задачи и ще видите, че и тя е интересна.
    Знаеш ли, че от 2010г. математикага ще стане задължителен предмет за матурата?
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Как ще я махат.Тя си е доста важна.Въпреки,че аз не я харесвам според мен тя трябва да се учи.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    ОО Божее ...

не сте добре честно ..
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    в света на приключенията ..

Re: Срещу математиката

Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    http://www.bgpetition.com/u4enici-sre6tu-matematikata/index.html Подкрепете тази петиция и да махнем този ужасен предмет от училищата
    човек
    внимавай какво говориш за един от най-готините предмеди в даскало

Това, че някои ги мързи да си седнат на задниците и да научат нещо по този предмет, не означава, че той трябва да се маха.. Пф и то само заради разлигавени хорица
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Варна
    Е, това са хора без работа или както казва един много скъп за мен човек " Хора, които рядко практикуват секс.."
    Envoi moi ! ;]

Ако се надяваш с това да я махнеш.. наистина си зле
    Stay up all night with the stars *

ОМГ
    Божееееее

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Само такава простотия не бях виждала...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Oф, и на мен не ми е любим предмет, винаги съм я мразела, но тази година си промених мнението... вече я схващам все повече и даже ми е интересно.
    Няма да я махнеш, най-малко с няк'ва тъпа петиция в нета, капиш?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Какво?? Математиката е един от най-важните и смислени предмети.. то не става само с искане, трябва и акъъл..

Цитирай Първоначално написано от DanceGirl
    Каквото и да направите никога няма да я махнете Сядайте си на задниците и решавайте задачи!Друг изход нямаа

Голям фен Аватара на nadincety
    hauhauxha Не си добре , честно ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Oф, и на мен не ми е любим предмет, винаги съм я мразела, но тази година си промених мнението... вече я схващам все повече и даже ми е интересно.
    Няма да я махнеш, най-малко с няк'ва тъпа петиция в нета, капиш?
    +1

Love Is All Around

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Математиката ти раздвижва мозъка, кара те да мислиш, да запомняш, изобщо всичко.
    "В САЩ-страна,която е светлинни години пред нас хората учат математика в последните си класове с материала,който ние учим в 7 или 8 клас"
    И за това са тъпи, като галоши.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз искам да не въвеждат задължителна матура по математика, друго не искам... примирила съм се с не особено добрите оценки, но поне знам, че оценките, изкарани в училище няма да се различават от оценките на някое външно оценяване, като матура например. Онези с фалшивите шестици да му мислят

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Математиката е един от предметите , които наистина ни е нужен в живота и вие да искате да я махнете , няма думи . Адски тъпа петиция , никога не бих подписала такова нещо

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Ако се надяваш с това да я махнеш.. наистина си зле
    +1 , пък и ако не си се научила да смяташ хо-хо как ще те лъжааат
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Пазарджик
    Тва е няква смахната шега ... Нали? Математиката е най-важния предмет ,но в даскало осмокласниците учим по 20 часа на седмица език ...Въпреки ,че съм в МГ... И 6-7 часа са достатъчни за да можеш като отидеш в някой магазин в чужбина да не пазаруваш по десетопръстната система на кой му трябва да говори и пише на английски перфекто? Каква е разликата дали ще правиш замазка в Пазарджик или Англия? Математиката е много по-важна от езика и трябва да има повече часове математика отколкото език...Защо не направите петиция за това?

Супер фен
    Ако искаш и българския да махнат ? Как може да има толкова тъпи и ограничени хора !

математиката движи всичко без математика сте загубени е хора кви подписки кви тъпотии
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Кой сте вие за да решавате какво да се махне и какво не?!Аз също не обичам математиката...но не бих казал че я мразя или че е тъпа това са силни думи....не значи че щом не я разбирам е тъпа...Едва ли точно някой вас ще послуша и ще я махне....Ами в живота какво ще правиш?Когато не ти харесва шефа петиция ли ще пуснеш срещу него?

ще я махнем...ама некой друг път.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си