- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Срещу математиката
http://www.bgpetition.com/u4enici-sr...ata/index.html Подкрепете тази петиция и да махнем този ужасен предмет от училищата![]()
Математиката каквото и да правите няма да успеете да я махнете.![]()
Тя е много важен предмет. И за теб и твоя клас ако е ужасен предмет, на много хора е любим. По - добре както казаха по - горе сядайте си на задниците и решавайте задачи и ще видите, че и тя е интересна.
Знаеш ли, че от 2010г. математикага ще стане задължителен предмет за матурата?![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Как ще я махат.Тя си е доста важна.Въпреки,че аз не я харесвам според мен тя трябва да се учи.
ОО Божее ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не сте добре честно ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
човекПървоначално написано от la_loba_mariana
внимавай какво говориш за един от най-готините предмеди в даскало![]()
Това, че някои ги мързи да си седнат на задниците и да научат нещо по този предмет, не означава, че той трябва да се маха.. Пф и то само заради разлигавени хорица![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Е, това са хора без работа или както казва един много скъп за мен човек " Хора, които рядко практикуват секс.."![]()
Envoi moi ! ;]
Ако се надяваш с това да я махнеш.. наистина си зле![]()
Stay up all night with the stars *
ОМГ![]()
Божееееее![]()
![]()
![]()
Само такава простотия не бях виждала...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Oф, и на мен не ми е любим предмет, винаги съм я мразела, но тази година си промених мнението... вече я схващам все повече и даже ми е интересно.
Няма да я махнеш, най-малко с няк'ва тъпа петиция в нета, капиш?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Какво?? Математиката е един от най-важните и смислени предмети.. то не става само с искане, трябва и акъъл..
+1Първоначално написано от GbSy
![]()
![]()
Love Is All Around
Математиката ти раздвижва мозъка, кара те да мислиш, да запомняш, изобщо всичко.
"В САЩ-страна,която е светлинни години пред нас хората учат математика в последните си класове с материала,който ние учим в 7 или 8 клас"
И за това са тъпи, като галоши.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз искам да не въвеждат задължителна матура по математика, друго не искам... примирила съм се с не особено добрите оценки, но поне знам, че оценките, изкарани в училище няма да се различават от оценките на някое външно оценяване, като матура например. Онези с фалшивите шестици да му мислят![]()
Математиката е един от предметите , които наистина ни е нужен в живота и вие да искате да я махнете , няма думи . Адски тъпа петиция , никога не бих подписала такова нещо![]()
+1 , пък и ако не си се научила да смяташ хо-хо как ще те лъжааатПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тва е няква смахната шега ... Нали? Математиката е най-важния предмет ,но в даскало осмокласниците учим по 20 часа на седмица език ...Въпреки ,че съм в МГ... И 6-7 часа са достатъчни за да можеш като отидеш в някой магазин в чужбина да не пазаруваш по десетопръстната система на кой му трябва да говори и пише на английски перфекто? Каква е разликата дали ще правиш замазка в Пазарджик или Англия? Математиката е много по-важна от езика и трябва да има повече часове математика отколкото език...Защо не направите петиция за това?
Ако искаш и българския да махнат ?![]()
![]()
![]()
Как може да има толкова тъпи и ограничени хора !
![]()
математиката движи всичкобез математика сте загубени е хора кви подписки кви тъпотии
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Кой сте вие за да решавате какво да се махне и какво не?!Аз също не обичам математиката...но не бих казал че я мразя или че е тъпа това са силни думи....не значи че щом не я разбирам е тъпа...Едва ли точно някой вас ще послуша и ще я махне....Ами в живота какво ще правиш?Когато не ти харесва шефа петиция ли ще пуснеш срещу него?![]()
![]()
ще я махнем...ама некой друг път.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"