.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Plovdiv

Какво вие бихте направили на мое място?

Та ето как стоят нещата...харесъл съм си едно момиче от първия момент в който я видях...и още същия ден си разменихме скайп никовете и после тел. номера.Мина вече седмица-две(може и повече) и мн добре се разбираме , имаме общи теми за разговор и почти еднакви интереси.До тук добре.Знам още от самото начало че си има приятел,който е от родния й град(т.е. любов от разстояние)...но това няма да ме откаже да се боря за нея,понеже съм сигурен че ако е с мен ще е по-щастлива( поне така го чувствам).Та това е малко предистория...сега и това което ме мъчи.
    След няколко дни ще се събираме с приятели да ходим на диско и тя ще идва,но там където ще ходим е доста далечко от тях...и тя ми предложи да остане в нас ,аз разбира се и казах че няма проблеми ...та ако може съвети като се приберем заедно да предприемам ли нещо или.. ?вообще какво вие бихте направили на мое място.
    п.п. за секс <-това се изключва..но пак зависи от нея.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пробвай, пък докъдето те пусне - дотам. Не нахалствай, но бъди настоятелен. Надявам се схващаш тънката разлика

Аз бих опитал докъде ще ме допусне, но не бих имал очаквания за нищо - както че ще ме отреже така и че ще тръгнем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

hottie
    Guest
    както се случи, ти са ще разбереш накъде бият нещата. Не я стряскай само.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Пробвай, пък докъдето те пусне - дотам. Не нахалствай, но бъди настоятелен. Надявам се схващаш тънката разлика

Аз бих опитал докъде ще ме допусне, но не бих имал очаквания за нищо - както че ще ме отреже така и че ще тръгнем.
    Ще я осетя границата...даже сега ми идва една картинка на ова което може да стане

Град
    столицата
    Тя въобще има ли си някаква представа,че я харесваш?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Да защо пък да не предприемеш Но не я плаши, ако ти отвърне много добре, ако пък ли не - не бъди нахален, даже и се иизвини в този случай... (та да, докъдето те пусне)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    понякога да си настоятелен не е много добре..зависи си от момичето,естествено,но моят съвет е да излезете няколко пъти само 2мата преди да се впускаш в някакви по- такива действия...примерно целувка на първа-втора среща лично мен би ме подразнило,дори да харесвам момчето

ми според мен можеш да по4неш с гушкането-т.е. да видиш дали и тя ше се гушне или ще се отдръпне,после с целувка по бузата,после по устата и....докъдето се навие
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Plovdiv
    Харесвам идейте ви....даже мисля да си открадна една целувка ...да видя как ще реаргира....едвали ще е отрицателно,поне така си мисля ...ако е позитивна ...като я изпратя ще добавя и една прегрътка.

От колко време си има приятел?
    Мисля , че тя самата иска нещо да стане , щом въпреки това , че има връзка желае да остане у вас ,, Не знам мисля че това с целувката , което си го намислил и после прегръдката е добра идеЯ !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ами не я стряскай...прегърния(не я задушавай)... целуния и така...не нахалствай пък докъдето те пусне
    az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........

Град
    Plovdiv
    Хах..не си мислете че като я видя дай веднага да и се нахвърля ...не разбира се ...ще разиграя една сценка...ако искате може да ви я кажа..таман да видите дали е оригинална

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ziko
    Хах..не си мислете че като я видя дай веднага да и се нахвърля ...не разбира се ...ще разиграя една сценка...ако искате може да ви я кажа..таман да видите дали е оригинална
    Айдеее кажи

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Айдеее кажи
    Ами като се видим...по някое време (когато я расмея,да ми е по лесно нататък)...ще и кажа че имам изненада за нея ....и ще започна да си бъркам в джобовите все една търся нещо ...после ще и кажа да си протегне ръката и да си затвори очите и без да поглежда...след това аз ще си открадна една мн бърза целувка ..това е като цяло ...може и да добавяте ...ако мислите че се губи нещо.

Мега фен
    ^ според мен тва може да я стресне.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ^ според мен тва може да я стресне.
    Moже и така да стане...но като цяло мисля че ще се страсне ако я награбя да я целувам там...а аз не това искам ...съвсем нежно и бързо ще я и после ще се дръпна

На мен едно ми направи впечатление...
    Защо смяташ, че с теб ще е по-щастлива? Разбирам ако се държи зле с нея, но...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ВСЕ ПАК ЩОМ Е ОТ НЕИНИЯ ГРАД ТЯХНАТА ВРЪЗКА Е НОРМАЛНА А И ДА СТАНЕ НЕЩО МЕЖДУ ВАС ТЯ МОЖЕ И ДА ТЕ ЛЪЖИ

Голям фен
    Айдеее кажи
    Ами като се видим...по някое време (когато я расмея,да ми е по лесно нататък)...ще и кажа че имам изненада за нея ....и ще започна да си бъркам в джобовите все една търся нещо ...после ще и кажа да си протегне ръката и да си затвори очите и без да поглежда...след това аз ще си открадна една мн бърза целувка ..това е като цяло ...може и да добавяте ...ако мислите че се губи нещо.
    Само да не откраднеш един бърз шамар.

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Айдеее кажи
    Само да не откраднеш един бърз шамар.

Е ако не го пробва, няма как да разбере.... можеш да рискуваш

Град
    Plovdiv
    Значи не смятате че е добра идея това което съм намислил ?

ми от една страна е добра идеята ти,но пък има и голяма възможност да си отнесеш и някое друго шамарче,но пък наистина,ако не рискуваш-никога няма да разбереш...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    за първо време само я целуни и я гушни другото след време

Град
    Plovdiv
    Чак шамар ...едвали ...все пак това е само една целувка .
    Сега ..ако я целуна и същевременно я хана да дупето...тогава шамара ще е на лице ,но аз разбира се няма да го нарпавя.Просто искам да разбере че само приятели не искам да сме .

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    ВСЕ ПАК ЩОМ Е ОТ НЕИНИЯ ГРАД ТЯХНАТА ВРЪЗКА Е НОРМАЛНА А И ДА СТАНЕ НЕЩО МЕЖДУ ВАС ТЯ МОЖЕ И ДА ТЕ ЛЪЖИ
    За кое да ме лъже,че не мога да загрея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си