- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво вие бихте направили на мое място?
Та ето как стоят нещата...харесъл съм си едно момиче от първия момент в който я видях...и още същия ден си разменихме скайп никовете и после тел. номера.Мина вече седмица-две(може и повече) и мн добре се разбираме , имаме общи теми за разговор и почти еднакви интереси.До тук добре.Знам още от самото начало че си има приятел,който е от родния й град(т.е. любов от разстояние)...но това няма да ме откаже да се боря за нея,понеже съм сигурен че ако е с мен ще е по-щастлива( поне така го чувствам).Та това е малко предистория...сега и това което ме мъчи.
След няколко дни ще се събираме с приятели да ходим на диско и тя ще идва,но там където ще ходим е доста далечко от тях...и тя ми предложи да остане в нас ,аз разбира се и казах че няма проблеми...та ако може съвети като се приберем заедно да предприемам ли нещо или.. ?вообще какво вие бихте направили на мое място.
п.п. за секс <-това се изключва..но пак зависи от нея.
Пробвай, пък докъдето те пусне - дотам. Не нахалствай, но бъди настоятелен. Надявам се схващаш тънката разлика
Аз бих опитал докъде ще ме допусне, но не бих имал очаквания за нищо - както че ще ме отреже така и че ще тръгнем.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
както се случи, ти са ще разбереш накъде бият нещата. Не я стряскай само.
Ще я осетя границата...даже сега ми идва една картинка на ова което може да станеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Тя въобще има ли си някаква представа,че я харесваш?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Да защо пък да не предприемешНо не я плаши, ако ти отвърне много добре, ако пък ли не - не бъди нахален, даже и се иизвини в този случай... (та да, докъдето те пусне)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
понякога да си настоятелен не е много добре..зависи си от момичето,естествено,но моят съвет е да излезете няколко пъти само 2мата преди да се впускаш в някакви по- такива действия...примерно целувка на първа-втора среща лично мен би ме подразнило,дори да харесвам момчето![]()
ми според мен можеш да по4неш с гушкането-т.е. да видиш дали и тя ше се гушне или ще се отдръпне,после с целувка по бузата,после по устата и....докъдето се навие![]()
I can't stop myself from loving you <3
Харесвам идейте ви....даже мисля да си открадна една целувка...да видя как ще реаргира....едвали ще е отрицателно,поне така си мисля
...ако е позитивна ...като я изпратя ще добавя и една прегрътка
.
От колко време си има приятел?
Мисля , че тя самата иска нещо да стане , щом въпреки това , че има връзка желае да остане у вас ,, Не знам мисля че това с целувката , което си го намислил и после прегръдката е добра идеЯ !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами не я стряскай...прегърния(не я задушавай)... целуния и така...не нахалствай пък докъдето те пусне![]()
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
Хах..не си мислете че като я видя дай веднага да и се нахвърля...не разбира се ...ще разиграя една сценка...ако искате може да ви я кажа..таман да видите дали е оригинална
![]()
Айдеее кажиПървоначално написано от ziko
![]()
Ами като се видим...по някое време (когато я расмея,да ми е по лесно нататък)...ще и кажа че имам изненада за неяПървоначално написано от Take_That
....и ще започна да си бъркам в джобовите все една търся нещо
...после ще и кажа да си протегне ръката и да си затвори очите и без да поглежда...след това аз ще си открадна една мн бърза целувка
..това е като цяло ...може и да добавяте ...ако мислите че се губи нещо.
^ според мен тва може да я стресне.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Moже и така да стане...но като цяло мисля че ще се страсне ако я награбя да я целувам там...а аз не това искамПървоначално написано от sladur4etyYy
...съвсем нежно и бързо ще я
и после ще се дръпна
![]()
На мен едно ми направи впечатление...
Защо смяташ, че с теб ще е по-щастлива? Разбирам ако се държи зле с нея, но...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ВСЕ ПАК ЩОМ Е ОТ НЕИНИЯ ГРАД ТЯХНАТА ВРЪЗКА Е НОРМАЛНА А И ДА СТАНЕ НЕЩО МЕЖДУ ВАС ТЯ МОЖЕ И ДА ТЕ ЛЪЖИ
Само да не откраднеш един бърз шамар.Първоначално написано от ziko
Първоначално написано от yahhooo
Е ако не го пробва, няма как да разбере.... можеш да рискуваш![]()
Значи не смятате че е добра идея това което съм намислил ?![]()
![]()
ми от една страна е добра идеята ти,но пък има и голяма възможност да си отнесеш и някое друго шамарче,но пък наистина,ако не рискуваш-никога няма да разбереш...![]()
за първо време само я целуни и я гушни другото след време![]()
Чак шамар ...едвали ...все пак това е само една целувка.
Сега ..ако я целуна и същевременно я хана да дупето...тогава шамара ще е на лице,но аз разбира се няма да го нарпавя.Просто искам да разбере че само приятели не искам да сме
.
За кое да ме лъже,че не мога да загреяПървоначално написано от smileforyou12
.