.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Оф, тва с подаръка е ебаси сладникавото.
    И е тъпичко, по-добре да вижда кво става, а не както е затворила очи да отнесе целувчицата...

По-добре ми се вижда като се приберете у вас да седнете пред ТВто, да се намеситш близичко до нея, да си говорите /гледай темата да е интересна/ и съвсем леко да я докоснеш. Никакви целувки, тия прибързани неща стряскат. И лично аз, ама и не само аз, имам лошо мнение за тях. По-добре леко и отмести косата, или пък не - леко й докосни ръката и като се обърне и се усмихни, може леко да се наведеш.. по езика на тялото ще познаеш дали ще можеш да я целунеш. Ако се усещаш не намясто и виждаш че лицето й не помръдва, или пък се мърда назад, значи няма как да стане и се правиш на ударен после (и прекратяваш всякакви действия)

Та така, не се надявай на целувка.. или ако ще се надяваш, сведи до 50% и никво крадене, според мен това е ужасно. Някой ако ми "открадне" ще си снижа ужасно много мнението за него.
    По-внимателно, по-полека - действай лекичко, "подготви" я. Ако видиш че номера с ръката някак си не действа, стои до теб изопнато, не е отпусната, тялото й не сочи към теб по никакъв начин, никакви кражби да не ти минават през ума

ААА, и никво натискане за секс. Ти може да си влюбен и да не искаш от нея секс, но ако все пак се пробваш да видиш дали ще ти пусне, момичето ще се сепне и психира, гаранция. ; D "Кво иска тоя от мен па..." И ще си мисли грешни за теб неща.
    Така че секса още по- за нататък го остави.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    И е тъпичко, по-добре да вижда кво става, а не както е затворила очи да отнесе целувчицата...

По-добре ми се вижда като се приберете у вас да седнете пред ТВто, да се намеситш близичко до нея, да си говорите /гледай темата да е интересна/ и съвсем леко да я докоснеш. Никакви целувки, тия прибързани неща стряскат. И лично аз, ама и не само аз, имам лошо мнение за тях. По-добре леко и отмести косата, или пък не - леко й докосни ръката и като се обърне и се усмихни, може леко да се наведеш.. по езика на тялото ще познаеш дали ще можеш да я целунеш. Ако се усещаш не намясто и виждаш че лицето й не помръдва, или пък се мърда назад, значи няма как да стане и се правиш на ударен после (и прекратяваш всякакви действия)

Та така, не се надявай на целувка.. или ако ще се надяваш, сведи до 50% и никво крадене, според мен това е ужасно. Някой ако ми "открадне" ще си снижа ужасно много мнението за него.
    По-внимателно, по-полека - действай лекичко, "подготви" я. Ако видиш че номера с ръката някак си не действа, стои до теб изопнато, не е отпусната, тялото й не сочи към теб по никакъв начин, никакви кражби да не ти минават през ума

ААА, и никво натискане за секс. Ти може да си влюбен и да не искаш от нея секс, но ако все пак се пробваш да видиш дали ще ти пусне, момичето ще се сепне и психира, гаранция. ; D "Кво иска тоя от мен па..." И ще си мисли грешни за теб неща.
    Интересно ,но това мисля да го правя преди да дойде в нас ,някъде където сме само ние двамата .
    Като цяло мисълта ми е да разбере,пак казвам,че искам нещо повече...и искам да го разбере колкото се може по скоро ...иначе със сигурност ще изпусна момента и ще отида в нейната графа на "само приятеле"...понеже това с изпускането на момента съм го правил и преди.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ziko
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

Интересно ,но това мисля да го правя преди да дойде в нас ,някъде където сме само ние двамата .
    Като цяло мисълта ми е да разбере,пак казвам,че искам нещо повече...и искам да го разбере колкото се може по скоро ...иначе със сигурност ще изпусна момента и ще отида в нейната графа на "само приятеле"...понеже това с изпускането на момента съм го правил и преди.

Изпробвай това, което си намислил КАзах ти, докато не рискуваш няма как да разбереш какво ще се случи, а и, както азваш ти може да изпуснеш момента, а със сигурност не искаш Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    като останете сами след диското,поговорете си,направи и комплимент,целуни я/може и по бузката/и ще видиш,как ще реагира
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    На мен едно ми направи впечатление...
    Защо смяташ, че с теб ще е по-щастлива? Разбирам ако се държи зле с нея, но...
    ???

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от BeeRy
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    На мен едно ми направи впечатление...
    Защо смяташ, че с теб ще е по-щастлива? Разбирам ако се държи зле с нея, но...
    ???
    Taка го чувтвам...нямам конкретни факти.

То вече във всяка тема едно и също почти се пита ...

Човек не съм ти на годините, но бих ти казал да изчакаш да се разделят (без да я насилваш) ако не го направи - значи и е по-добре с него, а ако го направи действаш

не стряскай моми4ето..6том не го е оставила ве4е зна4и о4аква не6то от него..но пък 6том си пи6ете и тем подобни в тая насока зна4и е несигурна в това което иска...ако тя наистина има 4увства към тоя вооб6те няа ти пи6е ама не е така нали..6анса да сте заедно е 70/30 поне според мене..дано станат не6тата )
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си