- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет?
Така значи ходя с едно момиче , но нещо по едно време не бяхме в супер отношения и не се виждахме често.През този период се запознах с нейна приятелка (без моето момиче да знае) и на няколко пъти излизахме за по кафе.Веднъж обаче се забихме..то и алкохола повлия..но само с целувки си останахме.Сега се чувствам виновен пред моята приятелка , защото се разбрахме да не й казваме и да остане в тайна , но аз я обичам и не искам да я нараня.Нямам много вяра на другото момиче , че ще си трае и затова питам ако "случайно" се изпусне и гаджето ми разбере за тази случка дали да отричам до последно за случилото се , с цел да не нараня момичето , което обичам , или да си призная всичко? Моля ви за съвет![]()
Тцтцтц,кажи й...Наистина ли мислиш,че никога няма да разбере?![]()
По-добре я изпревари ти, а тя ве някак ще ти прости, въпреки че е ужасно това, не знам аз как бих простил, ако ми се беше случило на мен!
Дааа виждам колко много я обичаш...като се целуваш с други...е да ти имам обичта просто...Кажи и...все ще разбере от някъде...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи и бе човек, кажи и как се е случило ала - бала, ако другата те изпревари тогава ще съжеляваш много!![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
по-добре и кажи истината по-скоро.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
По-добре да я изпревариш, защото няма как да знаеш как онази другата ще поднесе информацията на твоето момиче, дали няма да я доукраси, дали няма да наблегне на нещо.... То се е видяло, че девойчето разбере ли, доверие в теб надали ще има, но съветът ми е да избереш по-малката злина.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кажи и преди от някой друг да разбере.Истината боли на кой е казал че лъжата лекува,така че действай!!!!!
Благодаря за съветите , ще видим какво ще стане по въпроса![]()
Първоначално написано от Hilary_
олеле за малко ти повярвам, че наистина я обичаш... чесно!![]()
![]()
истината винаги излиза на яве....!!! по-добре да го чуе от твоята уста, отколкото от друга... казваш, че я обичаш, ами докажи й го- като си признаеш! тя не заслужава да я лъжеш!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Моля само да не ме съдите заради това , защото за нея направих всичко , което можах , доказвал съм любовта си много пъти , а от нейна страна нищо - все за нещо ми се цупи , все не е доволна.Приятелите ми се чудят как може след толкова време още да й ходя по гъза , защото ако аз не я потърся тя много рядко се сеща.И въпреки всичко , което прави и НЕ прави аз пак си я обичам и не искам да я нараня.Първоначално написано от ELiTyYy
кажи й...ако тя не те търси и само ти я търсиш и тя те разиграва...тя може да не чувства нищо към теб и да си и само за така...ако е така кажи й няма да и пука много![]()
ами не мисля , че не й пука...наскоро пак за нещо се бяхме скарали ии много ме издразни (Първоначално написано от sadme
) и директно я попитах дали иска да се разделим , но тя тогава каза че иска да сме си заедно , че ме обичала....
Не знам вече , тва жените са опасни създания![]()
![]()
Мисля,че най-добре е да си признаеш още прееди др момиче да и е казало,защото ако разбере от друг ще се ядоса още повече