- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм?
На 16 съм. Използвала съм вибратор, влизал е в мен, но все още не съм правила секс с момче. Това означава ли че съм девствена?
Заглавието на темите трябва да е описателно!
krem4et0
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
дай снимка и ще ти кажем![]()
Ти от техническа гледна точка ли питаш ?![]()
Come out, come out wherever you are...
Питам дали се водя девствена или не?
Ако някой ме пита например?
А за тези, които се чудят защо съм го правила с 'машина' ще кажа, че съм решила така защото момчетата не си падат по девствени момичета, освен ако не са по онези изкуствени, гримирани..
Ами девствеността се изразява в две направления, ако мога така да го нарека... Първото е непорочността на девойката т.е. тя не е имала сексулен контакт с мъж и второто цялостта на девствената ципа (химен)
Ти по първия параграф си девствена на 100 %, но от техническа гледна точка не си...
Това е сложно ако някой те попита, но мисля че отговора ти трябва да бъде "Да, девствена съм"
Come out, come out wherever you are...
девствена си! попринцип хората те питат правила ли си секс, а н е колко е цяла девствебната ципа, някой хора се раждат без , на други им се къса от други фактори. ПО-лесно ще влезе пенис в теб и няма да те боли толкова![]()
А ти на мен можеш ли да ми кажеш девствен ли съм, или да взема да пусна тема !
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от TheBestFriends
Стария ми аватар..
..биваше си го
Първоначално написано от angellove
Момчетата не си падали по девствени момичета... Няма значение, дали момичето е девствено или не, важното е да си допаднете с партньора...
не си девствена, но пък за сметка това си непорочна
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
я пак помисли дали не си падат по девствени момичета...Първоначално написано от sweetybaby1
ако става въпрос само за секс
девствените са голяма работа, миличка
цяла торта са си
горе главата!
ще си намериш сефтето
Девствените са наи сладки ама ти явно си си изгубила тоя шанс.Много тъп въпрос си задала помисли малко.
St.ANGER
Донякаде си девствена,но просто си си пропиляла шанса!Защото си помисли,че ако се появи едно момче,с което наистина искаш да си и би му дала всичко точно това ще е нещо,което не можеш вече да му дадеш!Не те съдя,но поне според мен е твърде глупаво!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Tъпа си.
Това е отговорът на въпроса ти.
На 17 ми правиха пункция през влагалището за пукане на киста. Ползваха медикамент за отпускане на химена по настояване на майка ми(непълнолетна бях). След това девствена ли си останах? По-късно ми правиха още 2 пункции пак през влагалището като при последната общо взето се разделих с химна си. Въпреки това аз се считах за девствена до момента, в който не правих секс.
Ситуацията е различна, защото все пак говорим за проникване със сексуална цел.
Някои момичета се раждат без химен, на други им се къса при травми или мастурбиране. И все пак за мен са девствени в истинския смисъл на думата-не са правили секс под каквато и да е форма с партньор.
ми не знам девствена ли си или не , но със сигурност си много тъпа !![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Щом вибратор е влизал във теб си скъсала химената си.Следователно УЖ не си девствена.Но когато имаш полов контакт тогава смело можеш да се изправиш пред вибратора и да му кажеш че НЕ си девствена.До тогава обаче ще си останеш девствена.Без значение игрите със вибриращата играчка.
хах...еми да..ако ше ставаш обща мадама ще е проблем... ама иначеПървоначално написано от sweetybaby1
тъпо мнение...
да дествена си![]()
Точно обратното е.Повечето момчета си падат по девствени момичета.Пък и вече поясних,че еедин вибратор не те прави по малко девствена от колкото си била преди това.Първоначално написано от sweetybaby1