- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- The Twilight Saga
Hi FaNpiReSssSs! Здравейте фенпири! Знам че има много сред вас които са луднали по книгите също като мен /ама мойто вече е болестно състояние/ и вече са прочели книгите. Така че реших да направя тази тема за всички нас.
Нека всеки напише/препише/ любимия си момент от някоя от четирите книги![]()
Този сайт е много як
!Благодаря на хората,които са го съсдали
!
Ммм...
Дракула е най-големия пич вампир, то е ясно, ама не и Алукард, щото ако говорим за Алукард е пич само във сериите, а не в ОВАта, щото в ОВАта е прекалено измислено и тъпо, макар да са уж по мангата, която пък не съм чел.
Как може да се кефите на туайлайт, като гледах филма беше толкова лигав, олигавен и направо кьопаво-смотано-тийнско-ритардски, че нямам думи.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Какво значи фенпири![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
За първата част от филма се изписаха много теми.. представете си като излези и 2рата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Още ли има такива дето да пускат теми за тва?![]()
Stay up all night with the stars *
знаеш ли, сега се замислих - смесица между фенове и вампири...Първоначално написано от Adwokat
леле, това е по-лошо от радиоактивни лъчения май O_O
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
freaks лекувайте се
то густо, то пусто
Е стига сте де..имаше няколко седмици затишие!![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
имам алергии от определени думи познайте от коя имам ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Моля ви не пишете в тази тема за да изпадне от полезрението ни![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
ух боже..бях толкова зарибена по това нещо преди няколко месеца а в момента ми е такава боза.. та така де за да не е спам любимия ми момент е във 2рата книга когато белла и едуард се събират ..![]()
До някъде е добре,че излезна тоя здрач,че да се сетят да отворят книга.
^ Мхм, мхм. High School Musical мисля, че също го има на книга (ако не бъркам филмите, ама пак беше няква такава тъпотия).
Видяхте ли, че са пуснали серия бижута и аксесоари TWILIGHT в Маркизата? - ето ги
http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=1_126
много ме кефят, ще взема да си поръчам един ключодържател с Едчо
На нищо не приличат, в ДА(и не само там) има много по-приятни, а тези не са дори прилични:Д
тоя филм толкова ли хуав ,аз още не съм го гледалаПървоначално написано от Joc
,ще го изгледам като утихнат малко феновете
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.